Görüş Bildir
Haberler
Yeşilay Haftasını Unutulmaz Kılan 8 Sebep

Yeşilay Haftasını Unutulmaz Kılan 8 Sebep

1. Yeşil Sahne

1. Yeşil Sahne

Yeşilay’ın yeni projelerinden olan “Yeşil Sahne” bu sene meydanda ilk defa yerini aldı. Cem Öğretir, Ertem Şener,Ceyhun Yılmaz, Hakan Hatipoğlu, Cem Aslan, Münir Arıkan ve Kalust Şalcıoğlu gibi ünlü isimleri ağırlayan Yeşil Sahne’de  konuşmacılar zararlı  bağımlılıkları kendi hayat  ve mesleki tecrübeleri ile de destekleyerek anlattı. Yeşil Sahne her yaştan katılımcılarla büyük ilgi gördü.

İçeriğin Devamı Aşağıda

2. Ritim Grubu

2. Ritim Grubu

Yeşilay Haftası etkinlikleri deyince akla ilk gelenlerden biri de muhakkak Ritim Grubumuz! Genç Yeşilaycıların katılımı ile hazırlanan ritim grubu uzun süren bir çalışmanın ardından yine harika bir iş çıkardı. Hafta boyunca her akşam sahne alan ritim grubumuza halkın ilgisi yoğun oldu.

3. Zümrüdü Anka Ödülleri

3. Zümrüdü Anka Ödülleri

Atalarımız ne demiş? “Bağımlılıklarla mücadele iltifata tabidir.” Zümrüdü Anka ödülleri bu sene de her sene olduğu gibi bir yandan zararlı alışkanlıklardan uzak dururken bir yandan da işini hakkıyla yerine getiren başarılı sanatçılara, sporculara, devlet adamlarına verildi. Hem Yeşilay hem Genç Yeşilay gönüllülerinden katılımın yoğun olduğu program her sene Yeşilay Haftası etkinlikleri çerçevesinde düzenleniyor.

4. Stant Etkinlikleri

4. Stant Etkinlikleri

Tabi ki de olmazsa olmaz stant etkinliklerimiz! Kimi “20 yıldır içiyorum bırakamıyorum, ne yapmalıyım?” diye sormak, kimi “Eşim/çocuğum içiyor nasıl bıraktırırım? Nasıl davranmalıyım?” diye danışmak,  kiminin de yıllar önce kim bilir hangi bağımlılıktan kaybettiği sevdiklerini anlatarak dertleşmek için uğradığı standımız sıradan gözükse de aslında bütün hikayelerin özetlendiği yerdir. Türkiye Bağımlılıklarla Mücadele (TBM)  eğitimi almış Genç Yeşilaycılar ve Yeşilay çalışanlarının görev aldığı standımızda ayrıca basılı materyeller, rozetler, bileklikler ve anahtarlık da hediye edildi.

5. Çocuk Çadırı

5. Çocuk Çadırı

Ağaç yaşken eğilirmiş. Çoluk çocuk Yeşilay’ı okullarında martın ilk haftası program yapan bir kulüpten ibaret sanmasın, küçük yaşlarda Yeşilaycı olsun diye yapılan en şirin meydan etkinliği. Program boyunca Yeşilcan’ımız ile, kum boyalarımız ile çocukları da eğlendirmeyi unutmadık elbette

6. Karikatür Çizimi

6. Karikatür Çizimi

Program boyunca olmasa da belli gün ve saatlerde etkinlik meydanımızda yer alan karikatür sanatçımız isteyenlerin ücretsiz olarak karikatür resimlerini çizdi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

7. Gazete dağıtan gönüllülerimiz

7. Gazete dağıtan gönüllülerimiz

Hayır anket yapmayacaklar, hayır para da istemeyecekler, sizi herhangi bir güzellik merkezine zorla götürme gibi bir dertleri de yok :))  Etkinliklerin gizli kahramanları gazete dağıtan arkadaşlarımız zorlu hava koşullarına karşın görevlerini tam olarak yerine getirdiler.

8. Bisiklet Turu

8. Bisiklet Turu

Yeşilay Dayanışma Haftası'nda binlerce bisikletli bağımsız bir yaşam için pedal çevirdi. İstanbul başta olmak üzere Bursa, Hatay, Kayseri, Sakarya, Ankara ve Eskişehir eş zamanlı yapılan bisiklet turunun İstanbul'daki adresi Tarihi Yarımada oldu. Sepetçiler Kasrı'nda start alan olan tur sonunda çekilişle 3 kişiye bisiklet hediye edildi. İstanbul turuna milli rallici Burcu Çetinkaya, copilotu, milli kayakçı Çiçek Güney ve ünlü ankorman Serdar Cebe eşlik etti.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
23
6
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın