Görüş Bildir
Haberler
TV
Yenileri de Ekleniyor: Son Dönemlerde Yabancı Dizilerden Uyarlanan Türk Yapımları

Yenileri de Ekleniyor: Son Dönemlerde Yabancı Dizilerden Uyarlanan Türk Yapımları

Aburoski
21.02.2022 - 14:22

Biliyorsunuz, son yıllarda televizyon kanallarında neredeyse orijinal bir iş kalmadı. Bizler sürekli yabancı dizilerden uyarlanan yapımları izliyoruz. Her geçen gün bu yabancı dizi sevdası da artıyor. Hazır durum böyleyken biz de şu an kanallarda yayınlanmaya devam eden, severek izlediğimiz fakat yurt dışından uyarlanan dizilere göz atmak istedik.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Mahkum - Defendant

Mahkum - Defendant

Fırat Bulut, İstanbul Adliye'sinde görevli bir cumhuriyet savcısıdır. Başarılı bir savcı olan Fırat, eşi Zeynep ve beş yaşındaki kızı Nazlı'yla mutlu bir hayat yaşar. Ancak bir gün uyandığında son dört ayda olanları hiçbir şekilde hatırlamadan kendisini cezaevinde bulur. En son anısı, kızının doğum gününü kutladığı gecedir. Şok ve dehşet içinde, karısını ve kızını öldürmekle suçlandığını fark eder. İkinci duruşması yaklaşmaktadır ve müebbet cezasına çarptırılmıştır. Karısını ve kızını gerçekten öldürmüş müdür? Cumhuriyet savcısı Fırat Bulut’un hapsedilmesinden önce araştırdığı en son dava, ülkenin en önce gelen ailelerinden olan Yesari'lerin halefleri olan ikiz kardeşlerden, Barış Yesari'nin davasıdır.. Barış Yesari'nin evinde bir genç kız öldürmüştür. Hafızası geçici olarak mı yoksa sonsuza dek mi kaybolmuştur teşhis konulamayan Fırat Bulut, masumiyetini kanıtlamak için hem hatırlamak, hem hayatta kalmak hem de cezaevinden kaçmak zorundadır.

Sadakatsiz - Doctor Foster

Sadakatsiz - Doctor Foster

Asya (Cansu Dere), başarılı bir doktordur. Kocası Volkan ( Caner Cindoruk), harika bir eş ve oğulları Ali’ye ( Alp Akar) şahane bir babadır. Üç kişilik çekirdek aile, hep huzur ve mutluluk dolu bir hayat yaşamışlardır. Beyaz güller kadar saf bir ilişkidir Asya’nın gözünde yıllardır süren evlilikleri... Ta ki; Asya, Volkan’ın atkısındaki sarı uzun saç telini görene dek…

Evlilik Hakkında Her Şey - The Split

Evlilik Hakkında Her Şey - The Split

Başarılı bir boşanma avukatı olan Azra Günay, işinin duayeni olan annesi Çolpan Cevher ve dik başlı kardeşi Sanem Cevher ile İstanbul’un tanınmış ve nüfuzlu insanlarının davalarına bakmaktadır. Küçük kız kardeşi Güneş ise anne ve ablalarının aksine hukuk dünyasından uzak bir yaşam sürmeyi tercih etmektedir.

Azra hukuk fakültesinden mezun olduktan sonra kendisi gibi avukat olan Sergen Günay’la evlenmiş ve üç çocuk dünyaya getirmiştir. Mesleği gereği şahit oldukları ve babasından yediği darbeye rağmen aile ve evlilik kavramlarına sıkı sıkıya bağlı bir kadındır. Tüm bunlara karşın hayatı boyunca görmezden geldiği korkularıyla yüzleşmek zorunda kalacak, kendine yarattığı mükemmel aile tablosu, kocasının ihanetini öğrenmesiyle yerle bir olacaktır.

Cevher ailesine mensup birbirinden çok farklı dört kadının ortak geçmişlerine tepkileri de altından kalkma yöntemleri de birbirinden farklıdır. Bir evliliğin bütün aşamalarını bu dört kadın kahramanımız üzerinden görürüz. Çolpan boşanmış, Azra uzun yıllardır evli, Güneş evlilik arifesinde ve Sanem ise evlilik kavramını tümüyle reddetmektedir. Müvekkillerin hikayelerinin de dahil olmasıyla Evlilik Hakkında Her Şey; aile, aşk, sadakat ve boşanma düzeninin kirli yüzünü gözler önüne sürmekten çekinmeyecek hikayeleriyle seyirciyi buluşturacaktır.

Son Nefesime Kadar - Happy Valley

Son Nefesime Kadar -  Happy Valley

Pastel Film imzalı, FOX’un yeni dizisi “Son Nefesime Kadar”ın ilk tanıtımı yayınlandı. Nurgül Yeşilçay’ın bir polisi canlandırdığı dizinin fragmanı sosyal medyada büyük beğeni topladı. Geçen sezon Kefaret isimli diziyle aynı ekranda izlediğimiz Nurgül Yeşilçay, bu sefer polisiye bir dizi ile izleyicilerin karşısına çıkacak.

Hakim - Your Honor

Hakim - Your Honor

ATV'de yayınlanacak olan Erdal Beşikçioğlu'nun başrol olduğu dizi yakında yayınlanacak.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kasaba Doktoru - Dr. Romantic

Kasaba Doktoru - Dr. Romantic

TRT'de yayınlanacak olan Kasa Doktoru'u henüz hazırlık aşamasında.

Bonus: Üç Kız Kardeş - İclal Aydın'ın Üç Kız Kardeş kitabından

Bonus: Üç Kız Kardeş - İclal Aydın'ın Üç Kız Kardeş kitabından

Türkan, Dönüş ve Derya... Biri güzelliği, biri uysallığı, diğeri de asiliğiyle dillere destan, birbirlerine delicesine bağlı üç kız kardeş... Yaşıtları gibi basit hayaller kurarken ne geçmişlerindeki gölge onların peşini bırakacak, ne de talihleri onlardan yana olacaktır. Üç kız kardeş, anne ve babalarıyla mutlu bir hayat sürerken Türkan'ın yaptığı evlilikle birlikte kara bulutlar ailenin üstünde gezinmeye başlayacak, artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır.

Türkan, mahsur kaldığı masalsı şatoda mutsuzluğuna kılıflar dikmeye çalışırken Dönüş'ün hayatı, geçmişten gelen büyük sırla alt üst olacak, Derya da dönüşü olmayan bir yola adım atacaktır. Sadık ve Nesrin'se kızlarını uçurumun kenarından alabilmek için bazen kendilerini, bazen de birbirlerini kaybetme noktasına geleceklerdir.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
10
4
4
2
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın