Görüş Bildir
Haberler
Eski Kadro Acun'a Biraz Kırgın! Yenilenen Kadrosuyla Ekranlara Dönen Sihirli Annem'in Yeni Oyuncuları

etiket Eski Kadro Acun'a Biraz Kırgın! Yenilenen Kadrosuyla Ekranlara Dönen Sihirli Annem'in Yeni Oyuncuları

R.G.
20.11.2020 - 11:10

2000'li yılların başında fırtına gibi esen, bir kuşağı büyüten dizilerden biri Sihirli Annem. Çocukluğumuza şahit resmen! Bir döneme damga vurmuş yapımların devamı niteliğinde işlerin yapılmasına alıştık. Sihirli Annem dizisi de tam 17 yıl sonra Acun Ilıcalı'nın Exxen projesi ile hayata dönmeye hazırlanıyor ama bildiğimiz kadroyla değil; yepyeni isimlerle! Dijital'de yayınlanacak olacak Sihirli Annem'in her bir bölümü 45 dakika olacak. Dizinin 1 Ocak 2021 tarihinde başlayacağı tahmin ediliyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Eski oyuncular kırgın!

Eski oyuncular kırgın!

Sihirli Annem dizisi için kendilerine teklif gelmediğini söyleyen eski oyuncu kadrosundan İnci Türkay, Gizem Güven, Şahap Sayılgan, Jess Molho, Michele Cedolin, Zeynep Özkaya ve Jennifer Boyner Instagram üzerinden ortak bir açıklama yayınlayarak kırgınlıklarını belirtmişlerdi.

Peki yeni kadroda kimler var?

Evin annesi Betüş

Evin annesi Betüş

İlk versiyonunda İnci Türkay tarafından canlandırılan Betüş karakterine bu versiyonda Açelya Topaloğlu hayat verecek. 34 yaşındaki güzel oyuncu daha önce Güldür Güldür Show, Meryem ve Darısı Başımıza gibi yapımlarda rol almıştı. Özellikle Güldür Güldür Show'dan tanıdığımız Açelya Topaloğlu yeteneğiyle oldukça beğeni topladı.

Betüş'ün annesi Dudu Peri

Betüş'ün annesi Dudu Peri

Betüş'ün evliliğinden hiç mi hiç haz etmeyen Dudu Peri'yi, 17 sene önce usta oyuncu Nevra Serezli canlandırırken. 17 sene sonra başka bir usta oyuncu olan Nergis Kumbasar canlandıracak. 57 yaşındaki usta oyuncu, 2015 - 2017 yılları arasında yayınlanan Kiralık Aşk dizisinde Neriman İplikçi karakteriyle son dönemde büyük bir çıkış yapmıştı.

Evin babası Sadık

Evin babası Sadık

Her şeyden habersiz evin babası Sadık karakteri Şahap Sayılgan tarafından can bulmuştu. Çok da sevmiştik Sadık karakterini. Evin yeni babası ile Emre Altuğ olacak! 50 yaşında olduğuna inanamadığımız Altuğ, şarkıcılıkta kendini kanıtladıktan sonra Güldür Güldür Show'da oyunculuk yeteneğini de bizlere kanıtlamış oldu.

Baş peri Perihan

Baş peri Perihan

Sihrili Annem'in Perihan teyzesi karakteri ise Gül Onat yerine Lale Başar tarafından canlandırılacak. 56 yaşındaki Lale Başar'ı Bay Yanlış, Leke, Yeni Gelin gibi yapımlardan tanıyoruz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Komşu Suzan

Komşu Suzan

Betüş ve Sadık çiftinin komşularından olan Suzan karakterini yıllar önce Zuhal Topal canlandırıyordu. Exxen'de yayınlanacak versiyonunda ise Suzan karakteri 38 yaşındaki Hande Katipoğlu tarafından canlandırılacak. Katipoğlu, Yahşi Cazibe dizisindeki Simge karakteri ile bizlerin yüzünü güldürmeyi başarmıştı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
548
329
225
150
108
94
66
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
cembasade

betüşle duduyu iyi seçmişler ama emre altuğda ezik sadık tipi yok

Ceydanur

Sadıkda ezik tipiydi

albusseverus

İstersen dünyanın en iyi oyuncularını getir yinede sihirli annemdeki bir figüranın yerini bile tutamaz..Çocukluğumuzun en samimi dizisindeki her oyuncu bu ro... Devamını Gör

yulier

Sadığı görünce tadım kaçtı. Neyseki 6 bölüm sonra yayından kalkar.