Görüş Bildir
Haberler
Özgü Namal Aşkı Oyunculuğa Tercih Etmişti, Ta ki O Güne Kadar! İşte Başarılı Oyuncunun Ekranlara Dönüş Hikayesi

Özgü Namal Aşkı Oyunculuğa Tercih Etmişti, Ta ki O Güne Kadar! İşte Başarılı Oyuncunun Ekranlara Dönüş Hikayesi

R.G.
20.11.2020 - 16:49

Geçtiğimiz günlerde hayat arkadaşı Ahmet Serdar Oral'ı trajik bir şekilde kaybeden Özgü Namal'ın yaklaşık 7 yıl önce bıraktığı oyunculuğa geri döneceği söyleniyor. Acun Ilıcalı'dan gelen bir teklifi kabul eden ünlü oyuncu uzun bir aradan sonra hayranlarıyla yeniden buluşacak.

Peki, Özgü Namal oyunculuğu tam olarak hangi sebepten bırakmıştı? Şimdi neden dönmeye karar verdi?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Biraz geçmişinden bahsedelim

Biraz geçmişinden bahsedelim

Bugün 41 yaşında olan güzel ve ünlü oyuncu; yeteneği, doğallığı ve naifliği ile ön plandaydı. Bizler onu Affet Bizi Hocam, Yeditepe İstanbul gibi adını Türk dizi tarihine yazdıran dizilerle tanıdık. Güzel oyuncunun yıldızı ise en çok Kurtlar Vadisi dizisindeki Elif rolüyle parladı. Sonrasında Polis, Mutluluk, O.Çocukları gibi birçok filmde rol alan Namal, dizilere de Hanımın Çiftliği ve Merhamet gibi binlerce hayranını ekrana kilitleyen yapımlarla devam etti. Onu en son Yetenek Sizsiniz Türkiye'de jüri olarak gördük.

Aşkı bulunca kariyerinden vazgeçti

Aşkı bulunca kariyerinden vazgeçti

Sonra birden Özgü Namal'ı ekranlarda göremez olduk. Çünkü o aşkı Ahmet Serdar Oral'da bulmuştu ve bu aşk için kariyerinden vazgeçti. 2013 yılında tanıştıkları dönem Ahmet Serdar Oral kendini doğaya ve huzura adamıştı. Aslında kendisi ünlü bir reklamcıydı ama geçirdiği kalp krizi sonrasında yaşamını tamamen farklı bir eksene taşımaya karar vermişti. Namal da hayatının aşkının bu kararına uyum sağladı ve oyunculuğu bıraktı.

Köyceğiz'e yerleştiler

Köyceğiz'e yerleştiler

Çift, Köyceğiz'de bir çiftliğe yerleşti. Ahmet Serdar Oral nefes çalışmaları ve yoga ile ilgilenirken Namal da bahçesinin ve evinin hanımı oldu. Kısa süre sonra da çiftin ilk çocukları Nefes dünyaya geldi. Oğullarının doğumundan sonraki sene, 2016 yılında, mutlu çift kızları Elem Su'yu kucaklarına aldılar.

Çok mutluydular, ta ki Ahmet Serdar Oral'ın ani ölümüne kadar

Çok mutluydular, ta ki Ahmet Serdar Oral'ın ani ölümüne kadar

6 Ekim günü Özgü Namal duştan çıktıktan sonra hayatının aşkı Oral'ın cansız bedenini buldu. Kalp krizi geçiren Oral sonraki günlerde toprağa verildi. O günlerde çift, çocukların okulu için İstanbul'a gelmişti. Cenaze sonrasında da Namal çocuklarıyla burada kaldı.

Acun Ilıcalı'dan teklif aldı

Acun Ilıcalı'dan teklif aldı

Hayat arkadaşını kaybeden ve büyük bir şok yaşayan Özgü Namal'ın oyunculuğa dönüp dönmeyeceği merak konusu olmuştu. Tam bu sıralarda Acun, yılbaşında açmayı planladığı dijital platformu Exxen üzerinden yayınlanacak Hükümsüz adlı dizi için Özgü Namal'a başrol teklif etti. Güçlü bir kadın odağında ilerleyecek olan dizinin yapımcılığını Mustafa Uslu, yönetmenliğini ise Ömer Faruk Sorak yapacak gibi duruyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
49
28
5
3
3
2
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın