Görüş Bildir
Haberler
Yeni Yıla Evde Gireceklere Özel Yılbaşında İzlenecek 23 Muhteşem Film Önerisi

Yeni Yıla Evde Gireceklere Özel Yılbaşında İzlenecek 23 Muhteşem Film Önerisi

theolonius
27.12.2018 - 11:15 Son Güncelleme: 28.12.2018 - 12:00

Evde eğlenceli bir yılbaşı geçirmek isteyenler için bu listeyi oluşturduk.

İyi eğlenceler. 😁

*Filmler IMDb puanlarına göre sıralanmıştır. 

*Filmlerle ilgili bilgiler beyazperde 'den alınmıştır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

23. Game Night / 2018 / IMDb: 7,0

23. Game Night / 2018 / IMDb: 7,0

Max ve Annie’nin çiftler için oyun gecesi, Max’in kardeşi Brooks sahte haydutlar ve federal ajanların olduğu gizemli bir cinayet ayarladığında iyice karışır. Brooks kaçırılır ve her şey oyunun bir parçası gibi görünür. Fakat bu altı aşırı rekabetçi oyuncu gizemi çözmeye ve oyunu kazanmaya çalıştıkça bu “oyunun” ve Brooks’un göründüğü gibi olmadığını fark ederler. Bu kaotik gece boyunca, her dönemeç beklenmedik bir olaya yol açtıkça arkadaş grubu boylarından büyük bir işe kalkıştıklarını fark eder. Kuralların ve puanların olmadığı, oyuncuların kimler olduğu bilinmeyen bu gece ya uzun süredir yaşadıkları en eğlenceli gece ya da oyunun sonu olacaktır.

22. The Intern / 2015 / IMDb: 7,1

22. The Intern / 2015 / IMDb: 7,1

Başarılı bir şirketin sahibi olan Jules Ostin, çalışanlarından birinin tavsiyesiyle yeni bir stajyer programı başlatır. Biraz yaşını almış insanlara yönelik olan bu deneysel programa ilk başlayan kişi ise 70 yaşındaki Ben Whittaker olur. Şirketin genç kadrosunun yaş ortalamasını bir hayli yükselten Whittaker ile yanında çalıştığı Ostin arasında zamanla iş ilişkisi sağlam bir dostluğa dönüşecektir.

21. The Christmas Chronicles / 2018 / IMDb: 7,2

21. The Christmas Chronicles / 2018 / IMDb: 7,2

'The Christmas Chronicles', gizlice Noel Baba’nın kızağına binen iki kardeşin macera dolu yolculuğunu konu ediyor. Tüm çocukların heyecanla beklediği güne az bir zaman kalmıştır. Kate ve ağabeyi Teddy’nin de en büyük hayali Noel Baba’yı görebilmektir. Kardeşler Noel Baba’yı görmenin yanı sıra onu kameraya çekmeyi de planlar. Noel arifesinde Noel Baba’nın gelişini gözetleyen Kate ve Teddy gizlice kızağa biner. Çoğu çocuğun hayalini yaşayan kardeşler oldukça heyecanlıdır. Fakat bu macera dolu yolculuk birçok soruna neden olur. Noel Baba’nın kaza yapmasına neden olan kardeşler Noel’i büyük bir tehlikeye atar. Onlar ne yapıp edip her şeyi yoluna koymalı, Noel’i kurtarmalıdır. Kate ve Tedd, Noel Baba ve sadık cinleri ile birlikte Noel’i kurtarmak için zorlu bir maceraya atılır.

20. Okja / 2017 / IMDb: 7,3

20. Okja / 2017 / IMDb: 7,3

En iyi arkadaşını kaçırmamak için çok uluslu büyük bir şirketin her şeyini riske atan genç kız Mija'yla tanışın, en yakın arkadaşı ise Okja adında büyük bir hayvan.

Başrollerinde Tilda Swinton, Paul Dano ve Seo-Hyun Ahn'ın yer aldığı filmin yönetmen koltuğundaJoon-ho Bong oturuyor. Joon-ho Bong senaryoyu ise Jon Ronson ile birlikte kaleme aldı.

19. The Nice Guys / 2016 / IMDb: 7,4

19. The Nice Guys / 2016 / IMDb: 7,4

1970’ler Los Angeles’ında, şanslı ama sakar özel dedektif Holland March ve dikkatli araştırmacı Jackson Healy bir gizemi çözmek için bir araya gelir. Birlikte, herkesin aradığı ve önemli bir sırrı saklayan kayıp kızı bulmaları gerekmektedir. Bu kız, ünlü bir porno yıldızı olan Misty Mountain’ın gizemli ölümünü çözebilecek bilgilere sahip tek kişidir. Bu araştırma esnasında iki dedektif kendilerini yüksek statüdeki devlet yetkililerinin hedefinde bulur. Filmin yönetmen koltuğunda Iron Man 3 ve Kiss Kiss Bang Bang filmlerinin unutulmaz yönetmeni Shane Black oturuyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

18. Eddie the Eagle / 2015 / IMDb: 7,4

18. Eddie the Eagle / 2015 / IMDb: 7,4

Kartal Eddie, İngiltere tarihindeki en ünlü kayak atlamacı Michael Edwards namıdiğer Eddie the Eagle’ ın ilham verici üstün başarısını konu ediniyor. Edwards’ın spora ‘asla ölüm deme’ yaklaşımı tasvir edilir. Eddie kayakla atlamaya başlamadan once bir çok spor dalında şansını dener. 1984 Kış Olimpiyatları'nda İngiliz takımına giremez ve dalını kayakla atlama olarak değiştirir. Film aynı zamanda Edwars’ın sıra dışı ihtimaller ve mücadeleler karşısındaki insani ruhunu ve direncini kutlar.

17. Christopher Robin / 2018 / IMDb: 7,4

17. Christopher Robin / 2018 / IMDb: 7,4

Christopher Robin, genç bir adamın yıllar sonra çocukluk arkadaşları ile bir araya gelişini konu ediyor. Artık yetişkin olmuş olan Christopher Robin, 100 Hektar Ormanı’ndaki maceralarından çok uzaklardadır. İş ve aile dengesini korumakta zorlanan Christopher, iş sebebiyle bir aile yolculuğunu kaçırınca sevimli dostu Winnie the Pooh tarafından ziyaret edilir. Sevimli ayının yardıma ihtiyacı vardır. Christopher Robin yeniden ormana dönerek dostlarına yardım ettiğinde, 100 Hektar Ormanı’nın sevimli sakinleri onun da yardıma ihtiyacı olduğunu fark eder. Christopher'ın peşinden gelen tüylü dostları ona hayattan keyif almayı öğretebilecek midir yoksa sadece başına daha çok iş mi açacaktır?

16. The Shape of Water / 2017 / IMDb: 7,4

16. The Shape of Water / 2017 / IMDb: 7,4

Soğuk savaş döneminin Amerika'sında yaşayan Elisa yalnız bir kızdır. Sessiz, rutin bir hayatı olan Elisa, gizli ve yüksek güvenlikli bir devlet laboratuvarında temizlikçi olarak çalışır. Ancak günün birinde Elisa'nın hayatı, iş arkadaşı Zelda ile devletin yaptığı gizli bir deneyi keşfetmesi ile değişir. Suda hapsedilen insansı bir yaratığın acımasız bir deneyde kullanıldığını fark eden Elisa, onunla iletişim kurmaya başlar. Aynı dili bilmeyen, aynı hayatlara sahip olmayan, hatta aynı genetikleri bile olmayan bu ikili, aralarında kurdukları tarifsiz bağ ile birbirlerinin hayatını değiştirecektir.

15. Eighth Grade / 2018 / IMDb: 7,5

15. Eighth Grade / 2018 / IMDb: 7,5

Kayla ortaokul son sınıfta okuyan bir öğrencidir. Liseye geçişini sağlayacak olan dönem sonu yalnızca 1 hafta uzaktadır. 1 hafta sonra ortaokul hayatı bitecek ve yepyeni bir sayfa açılmış olacaktır. Ancak bu hayat değiştiren deneyime ulaşabilmek için genç kızın 1 hafta daha bu kabus gibi ortaokul hayatına katlanması, sorunlarla başa çıkması ve dayanıklı olması gereklidir.

14. Lady Bird / 2017 / IMDb: 7,5

14. Lady Bird / 2017 / IMDb: 7,5

“Uğur Böceği” her ne kadar annesi gibi olmamak için elinden geleni yapsa da başaramayan, tıpkı onun gibi olan bir gençtir. Uğur Böceği’nin hemşire olan annesi, eşinin işini kaybetmesinden sonra ailesini geçindirmek için yorulmak bilmeden çalışır. Lise son sınıfta okuyan Uğur Böceği’nin yaklaşan üniversite tercihinin yarattığı stresin yanı sıra, ergenlik sorunları, sosyal hayatında yaşadığı zorluklar ve annesi ile arasındaki zıtlaşmalarla uğraşır. Bunaldığı yaşantısından uzaklaşmak isteyen Christine, üniversite eğitimi için New York'a gitmeye çalışır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

13. The Florida Project / 2017 / IMDb: 7,6

13. The Florida Project / 2017 / IMDb: 7,6

6 yaşındaki Moone ve ekibi, yetişkinlerin zorlu dünyasından tamamen uzak kendilerine ait bir dünya yaratmışlardır. Okulların tatil olmasıyla birlikte bu afacan grubun tek dertleri, istedikleri gibi koşup oynayabilmek, kimseyi umursamadan eğlenebilmek ve istedikleri zaman sınırsız dondurma yiyebilmektedir. Oysa yetişkinler için durum çok farklıdır. Artık çocuk olma lüksleri kalmamış yetişkinler için Florida yazı, zorluk, acı ve gözyaşı demektir.

12. Baby Driver / 2017 / IMDb: 7,6

12. Baby Driver / 2017 / IMDb: 7,6

Baby genç yaşına rağmen oldukça deneyimli bir sürücüdür. Genç görünümü yüzünden Baby lakabını alan adam banka soyguncuları için sürücülük hizmeti vermektedir. Banka soygununun ardından kaçış için sürücülük yapan adamın yolu bir gün bir suç lideri ile kesişir ve onun için çalışmak zorunda kalır. Ancak girdiği bu iş başarısız olmaya mahkum bir soygundur. İşler ters gittiğinde peşine düşen farklı farklı insanlardan kaçmak zorunda kalır.

11. The Big Sick / 2017 / IMDb: 7,6

11. The Big Sick / 2017 / IMDb: 7,6

Filmde, yeni bir ilişkiye başlayan Pakistanlı Kumail ve Amerikalı Emily çiftinin ilişkileri derinleştikçe aralarındaki kültürel farklılıklar yüzünden karşı karşıya gelmeye başlaması esprili bir dille anlatılıyor.

10. Love, Simon / 2018 / IMDb: 7,7

10. Love, Simon / 2018 / IMDb: 7,7

Herkes gençlik yıllarında masalsı bir aşk hikayesini hak eder. Ancak ne yazık ki, durum 17 yaşındaki Simon Spier için biraz karışık. O, henüz ailesine ve arkadaşlarına eşcinsel olduğu gerçeğini açıklayabilmiş değil. Üstelik sorunları, onların tepkilerinden korkmakla da kalmıyor. İnternet üzerinden konuştuğu bir sınıf arkadaşına da aşık. Ancak kimliğini gizli tutan bu sınıf arkadaşının kim olduğu hakkında hiçbir fikri yok! Bu iki sorunun çözümü de hayatını değiştirecek adımlar atmasından geçiyor.

9. Kapoor & Sons / 2016 / IMDb: 7,7

9. Kapoor & Sons / 2016 / IMDb: 7,7

Kapoor and Sons, aile büyüklerinin hastalanmasının ardından bir araya gelen bir ailenin yaşadıklarını konu ediyor. Rahul, kendisine iyi bir hayat kurmuş, iyi görünümlü, Londra’da lüks bir apartmanda yaşayan bir adamdır. Kardeşi Arjun ise New Jersey’de yaşayan ve yazar olmayı amaçlayan biridir. Rahul ve Arjun’un büyükbabalarının kalp krizi geçirmesinin ardından onunla vakit geçirmek için Coonoor’a gider. Yıllar sonra yeniden bir araya gelen ailenin tek amacı güzel zaman geçirebilmektir. Ancak ortaya çıkan sırlar tüm dengelerin alt üst olmasına neden olur.

İçeriğin Devamı Aşağıda

8. Bad Genius / 2017 / IMDb: 7,7

8. Bad Genius / 2017 / IMDb: 7,7

Lynn, sınavlarda arkadaşlarına kopya vererek para kazanan zeki bir lise öğrencisidir. Bir gün karşısına Sidney, Avustralya'ya gitmesini gerektiren yeni bir sınav çıkar. Milyonlarca bahtlık görevini gerçekleştirmek için Lynn ve sınıf arkadaşları uluslararası üniversite giriş sınavını tamamlamalı ve Tayland'daki arkadaşlarına ülkelerinde yapılacak olan aynı sınavın saatinden önce cevapları ulaştırmaları gerekmektedir.

7. Hidden Figures / 2016 / IMDb: 7,8

7. Hidden Figures / 2016 / IMDb: 7,8

Katherine G. Johnson, Dorothy Vaughan ve Mary Jackson tarihin anlatılmayan hikayelerinden birine sahiptir. 3 siyahi kökenli kadın NASA'da büyük işlere imza atmaktalardır. Uzay ve bilimlerinin derinliklerindeki sorunları müthiş zekalarıyla çözmeye çalışan bu kadınlar gelmiş geçmiş en önemli NASA operasyonlarından birinde de büyük rol oynayacaklardır. Dünya yörüngesine çıkan ilk Amerikalı astronot John Glenn'in bütün dünyayı heyecana boğan operasyondaki her adımı bu 3 zeki bilim kadınının yardımıyla olacaktır.

6. Hunt for the Wilderpeople / 2016 / IMDb: 7,9

6. Hunt for the Wilderpeople / 2016 / IMDb: 7,9

Yeni Zelanda kırsalında yaşayan Bella ve Hector, kentin sorunlu çocuğu Ricky’ye koruyucu aile olurlar. Her şeyin yoluna girdiğini düşündükleri zamanda Bella’nın ani ölümü Ricky ve Hector’un hayatını altüst eder. Üvey annesinin ölümünden sonra çocuk esirgeme kurumu Ricky’i geri almaya niyetlenir. Fakat Ricky’nin yeni hayatını ve Hector’u bırakmaya hiç niyeti yoktur. Çareyi kaçmakta bulan Hector ve Ricky, ormanın derinliklerini doğru bir yolculuk yaparlar.

5. Isle of Dogs / 2018 / IMDb: 7,9

5. Isle of Dogs / 2018 / IMDb: 7,9

Günün birinde Megasaki City'deki bütün köpeklerin şehirden uzaklaştırılmasına karar verilir. Bütün köpekler, evcil ya da değil, devasa çöp döküm alanına sürülür. Bu köpeklerin içinde 12 yaşındaki Atari Kobayashi'nin koruma köpeği Spots da vardır. Minyatür uçağına atlayan Atari, tek başına nehrin karşı tarafına geçer ve köpeğini aramaya koyulur. Orada, yeni arkadaş olmuş melez köpek sürüsünün de yardımıyla epik bir yolculuğa çıkar. Atari'nin köpeğini arayış yolculuğu, bölgenin kaderini ve geleceğini değiştirecektir.

4. Wonder / 2017 / IMDb: 8,0

4. Wonder / 2017 / IMDb: 8,0

Auggie Pullman yaşıtı diğer çocuklardan biraz farklıdır. Çünkü yüzünde ciddi bir deformasyon vardır. Auggie diğer çocuklarla sıradan bir okula giderek, sıradan bir çocuk olduğunu kanıtlamaya çalışır. Çünkü esas güzellik derinin altında, içeride saklıdır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

3. Sing Street / 2016 / IMDb 8.0

3. Sing Street / 2016 / IMDb 8.0

Conor, problemli bir çocuktur. Ailesiyle birlikte Dublin’de yaşayan delikanlı, yeni okuluna uyum sağlamakta sorun yaşar. Öğretmen ve sınıf arkadaşlarından olumsuz davranışlar gören Conor’ın tek sıkıntısı bu değildir. Ailesiyle de kötü bir ilişkisi olan Conor, okul yakınlarında gördüğü Raphina’dan hoşlanır. Güzel kızın dikkatini çekmeye çalışan Conor, bunun için müzik grubu kurmaya karar verir. Başlarda türlü zorluklar yaşayan Conor ve grup arkadaşları giderek daha güzel işler yapmaya başlar. Conor bu sayede amacına ulaşır ve Raphina’nın ilgisini çekmeyi başarır.

2. Green Book / 2018 / IMDb: 8,3

2. Green Book / 2018 / IMDb: 8,3

Yeşil Rehber, ünlü bir piyanist ve konser turu kapsamında onun şoförü olarak çalışan Tony’nin hikayesini anlatıyor. Tony Lip, Bronx’taki bir İtalyan Amerikan mahallesinde yaşamaktadır. Ünlü Afro-Amerikalı piyanist Dr. Don Shirley ise konser turu için hazırlanmaktadır. Ünlü müzisyen tur kapsamında Manhattan’dan güneye doğru birçok yere gidecektir. Kendisi ile şehir şehir gezecek bir şoför arayışında olan Shirley, bir süredir işsiz olan Tony’yi işe alır. Tony, yolculuk sırasında Afro-Amerikalılar için güvenli olan güzergahları kullanabilmek için “The Green Book” isimli kılavuzdan yardım alır. Dr. Shirley ve Tony çıktıkları bu yolculukta ırkçılıkla, tehlikeyle ve beklenmedik bir nezaketle karşılaşır. İkili bu zorlu yolculuklarında farklılıklarını bir kenara bırakmak zorundadır.

1. Coco / 2017 / IMDb: 8,4

1. Coco / 2017 / IMDb: 8,4

Coco, 12 yaşındaki Miguel'in ölüler diyarındaki macerasını anlatıyor. 12 yaşındaki Miguel'in en büyük kahramanı efsanevi Meksikalı gitarist Ernesto de la Cruz'dur. Ancak Cruz hayatını kaybetmiştir ve Miguel'in onunla tanışma imkanı yoktur. Her gün onun şarkılarını dinleyen Miguel günün birinde ünlü müzisyenin gitarını bulur. Ancak gitarı çalması onu bir anda Ölüler Diyarı'na götürüverir. Çıkış yolunu arayan Miguel, düzenbaz Hector'la karşılaşır ve birlikte Miguel'in aile tarihinin ardındaki gerçek hikayeyi keşfetmek için olağanüstü bir yolculuğa çıkarlar.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
189
78
46
11
10
10
9
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
midnightphoneix

Evde Tek Başına ve Bebek Firardayı nasıl unutursunuz ya sabit yılbaşı filmidir onlar. Geleneğimiz.

Pasif Kullanıcı

Yeni yıla evde girecek çocuklar için hazırlanmış bir listeye benziyor.

Grell

Love,Simon ve The Shape of Water filmlerini buyuk beklentilerle izledim ama tamamen zaman kaybi