Görüş Bildir
Haberler
Yemek Tercihlerine Göre Sen Aslında Hangi Gezegene Aitsin?

etiket Yemek Tercihlerine Göre Sen Aslında Hangi Gezegene Aitsin?

Midene düşkünsün, damak tadına da güveniyorsun. Peki, sen seçtiğin yemeklere göre hangi gezegene ait olduğunu biliyor musun? Testi çöz, tercihlerin seni ait olduğun gezegene götürsün. Hadi bakalım, parmaklar çalışsın!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İlk olarak malum soruyla başlayalım.

2. Hadi bir de yaşını bize söyle.

3. Bu hamur işi tatlılardan birini seç bakalım.

4. Bu meyve ya da sebzelerden birini seç desek?

5. Peki, bu tuzlu yiyeceklerden hangisi?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Şimdi de bu ayrılmaz ikililerden birini seç.

7. Bu peynir çeşitlerinden birini seçmeni istesek?

8. Şimdi bu makarnalardan biri olsa hangisini yerdin?

9. Off şimdi bu çıtır çıtır ekmeklerden hangisi olsa yenirdi?

10. Ve son olarak... Bu tatlılardan hangisine karşı koyamazsın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Mars!

Mars!

Burada sakin ve ihtiyatlı bir Mars mı görüyoruz ne? Dışarıdan hafif gizemli bir hava yaysan da seni tanıyanlar iç dünyanın güzelliğiyle büyüleniyor. Ama senin yanına yaklaşmak pek öyle kolay değil. Belli sınırların var ve duvarlarını herkesin aşmasına izin vermiyorsun. Damak zevkin bile bunu destekler cinsten. Ama sevgini kazananlar çok şanslı, söylemeden geçmeyelim!

Jüpiter!

Jüpiter!
www.askmoyra.com

Şans perisi Jüpiter de buradaymış... Konu özellikle aşksa senden daha şanslısı yok. Girdiğin her ortamda dikkatleri üzerine çekiyorsun. Damak zevkin bile bu kişiliğini destekler nitelikte. Hangi işe elini atarsan at, altından kalkamayacağın şey yok. Bizi de anında büyüledin, pes!

Merkür!

Merkür!

Sen inanılmaz ateşli ve gizemli Merkür değil misin? Dışarıdan bakıldığında kimse seni tam anlamıyla çözemiyor. Herkesten farklısın ve bunun da kesinlikle farkındasın. Ancak Güneş kadar parlak biri senin yanına yaklaşabilir. Senin rafine damak zevkinle kimse yarışamaz!

Dünya!

Dünya!

Evet, neşe dolu ve herkesin sevgilisi bir Dünya ile karşı karşıyayız... Son derece arkadaş canlısı ve iyilik pıtırcığısın. Her zaman sevdiklerinin yanında olmaya çalışıyorsun, çoğu zaman bunun karşılığını o kişilerden göremesen bile. Neyse, sen başkalarına takılma, bu mutlu hallerinin ve şahane damak zevkinin tadını çıkar!

Satürn!

Satürn!

Çalışkan dostumuz Satürn, seni gördüğümüze pek memnun olduk. Damak zevkin seni anında ele veriyor, bilesin. Sen hiçbir işten kaçmayan ve her işi kendi başına halletmeyi seven birisin. Başkalarına bel bağlamak, senin en son yapacağın şeydir herhalde. Her yeni gün senin için bambaşka bir macera, ruhun ise özgür bir kuş gibi. Pişmanlık olmadan yaşamak, işte senin felsefen bu!

Uranüs!

Uranüs!

Gerçekçiliği ve dürüstlüğüyle Uranüs karşımızda... Ayakları yere sağlam basan biri denilince aklımıza ilk sen geliyorsun. Sağlam bir dost ve iyi bir dinleyicisin. Keskin bir damak zevkine sahip olman da cabası. Karakterin herkesi hayran bıraktıran türden, senin gibisi zor bulunur!

Neptün!

Neptün!

Hayalperest ve romantik Neptün de aramızdaymış! Sen gerçekliğin karmaşasından kaçmayı ve tatlı hayallerin içinde yaşamayı seviyorsun. Kendi pembe dünyan seni yeterince mutlu ediyor, senin hayatında mutsuzluklara yer yok! Güzelliğin her türlüsüne hayransın, buna yemeğin güzeli de dahil! Çok mu tatlısın acaba sen?

Venüs!

Venüs!

Aşk ve tutkunun gezegeni Venüs, seni görmek ne büyük şeref! Şu hayatta tutkuyla yapmadığın bir şey var mı acaba? İşi de aşkı da dostluğu da içindeki o büyük tutku yönlendiriyor. Elini atıp da başarmadığın, tuttuğunu koparamadığın tek bir şey bile yok. Senin geldiğini 5 km öteden bile anlarız, böyle bir karizma yok!

Bu testler de ilginizi çekebilir:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
529
329
84
64
21
19
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?