Görüş Bildir
Haberler
Bu Yemek Testi Senin Ruhunun 7 Bölgemizden Hangisine Ait Olduğunu Söylüyor!

etiket Bu Yemek Testi Senin Ruhunun 7 Bölgemizden Hangisine Ait Olduğunu Söylüyor!

Trex
01.11.2017 - 13:45

Yaşadığın ya da doğduğun değil damak tadına göre ruhunun ait olduğu bölgeyi söylüyoruz!

UYARI: BU TEST ACIKTIRIR!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Favori içeceğinle başlayalım.

2. Hangi tür tatlıları daha çok seversin?

3. Acıyla aran nasıl?

3. Acıyla aran nasıl?

4. Bu yiyeceklerden birini seç bakalım.

5. Bunlardan da birini seçelim.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Peki menemen nasıl yapılır?

6. Peki menemen nasıl yapılır?

7. Peki hangisi?

8. Peki hangisi?

9. Acıkmaya başladık mı?

10. Hadi son soru bu olsun.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Bitmedi. Önemli bir tartışmada fikrini alalım.

11. Bitmedi. Önemli bir tartışmada fikrini alalım.
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Marmara Bölgesi!

Marmara Bölgesi!

Sen Marmara'nın insanısın. Yoğun geçen iş yaşamının ardından yemeğe genelde vakit harcayamıyorsun. Dışarıdan siparişler fast foodlar... Çünkü sen tam anlamıyla bir işkoliksin. Ticarete kafan oldum olası basmıştır; fırsat değerlendirmede de üstüne yoktur. Hayattaki en önemli amacınsa kariyer yapıp başarılı olmak. Hırslı ve çalışkansın. İşte tam da bu yüzdendir hep bir yerlere yetişmen. Programınsa her daim doludur, meşgul insansın vesselam. Gerçekçilikse en temel özelliklerinden, çocukça hayaller sana göre değil yani, ey iş kadını/adamı :)

Ege Bölgesi!

Ege Bölgesi!

Sen tamamen Ege'nin insanısın ve Ege insanının tipik özelliklerini gösteriyorsun. Ağzının tadını biliyorsun İklimin imkanlarını sonuna kadar kullanıyorsun. Damak tadın zeytinyağlı mezeler için birebir uygun. Rahatsın; bir ipin vardır kafana taktığın, bir de kuşağın. Umursamıyorsun, çünkü hiçbir şeyi umursayacak kadar önemli bulmuyorsun. Özgürlüğüne de düşkünsün; seni kısıtlamaya çalışanların durumu ise ortada. Yaşamın senin için kıymetini biliyorsun. Her şeyin başı sağlık diyorsun. Ona göre de besleniyorsun. Son olarak, her ne olursa olsun yüzünden gülümseme hiç eksik olmaz, bundan sonra da eksik olmaması dileğiyle...

Akdeniz Bölgesi!

Akdeniz Bölgesi!

Sen tam tamına Akdeniz'in insanısın; çünkü Akdeniz insanı sıcakkanlıdır; onlarla ilk tanıştığın zaman bile, sanki sana onu 40 yıldır tanıyormuşsun gibi gelir. Yediğin içtiğin senin için her zaman önemlidir. Önce sağlık diyenlerdensin. Yemekte israfı sevmezsin. Akdeniz insanının gereksiz hareketleri yoktur, ezmeye çalışmazlar seni, mütevazidirler: Sen de tam olarak böylesin! Ayrıca sende duyguların hep gerçek nüshaları vardır, mesela sevdiğin zaman gerçekten seversin: Böyle tutku kokar ortalık, o derece bir sevmeden bahsediyoruz burada. Son olarak, tam bir eğlence gurusu olduğunu söyleyelim de, eksik kalmasın.

İç Anadolu Bölgesi!

İç Anadolu Bölgesi!

Sen İç Anadolu'nun insanı, bozkırın tezenesin; çünkü tüm dünyayı tarasak senin kadar kalender bir insan bulabilir miyiz acaba, merak konusu. Tahıl ambarı denilen toprklarda elbet hamurişine bayılıyorsun. Kim bayılmıyor ki? :)) 

 Sadıksın, sabırlısın; ama en önemlisi alçak gönüllüsün: Senin hayatında şova yer yok yani. Efendisin/hanımefendisin; büyüklere hürmet, küçüklere şefkat senin için asla klişe değil yani. Bozkır gibisin kısaca, çok alışılagelmiş; ama sen yoksan hayat yok!  Özetle yiğidin harman olduğu yerden geliyorsun...

Karadeniz Bölgesi!

Karadeniz Bölgesi!

Sen Karadeniz'in deli dolularındansın; çünkü sen her şeyden önce mertsin. Korkunun senin kitabında asla yeri yok.  Dobrasın, açıksözlüsün, için-dışınsa bir. Ayrıca bu hayat bir pokerse, sen eline geldiği kadar oynayanlardansın; yalana blöfe gerek yok! Az biraz (birazdan biraz fazla hatta) sinirlisin.Yürüyen trafo gibisin ama başkasında çok itici duracak bu özellik, sana ilginç bir şekilde yakışıyor. Karadeniz suları misali delisin kısaca, sağın solunsa belli olmaz. 'Damar' diyoruz biz buna :) Balık damarı bu. Bol balık tüketmekle alakası olabilir mi? :))

Doğu Anadolu Bölgesi!

Doğu Anadolu Bölgesi!

Sen Doğu Anadolu'nun insanısın. Seviyorsun bu hayatı. Hazlara büyük önem veriyorsun özellikle yemeğe. Ülkede ağzının tadını bilen nadir insanlardansınız. Bunun yanında dürüstlüğünüzden bahsedelim. Bir kere senin dünyada olacağın en son şey: Namert. Bir söz verdiysen, o artık senin için namus gibi kutsal bir şeydir artık ve kıyamet kopsa o sözü tutarsın. Biraz sert bir mizaca sahip olduğunu da söylemek gerek ve fakat bu mizacın kesinlikle yaşadıklarınla alakası var. Zor şeyler yaşadın ve bu şeyleri başkası yaşasa kafayı çizer; sense kafayı çizmek yerine, başkalarını çiziyorsun, olay bundan ibaret :) Kısaca 'hayat, sıcak bardaksa, bizim elde de nasır çok' diyenlerdensin!

Güneydoğu Anadolu Bölgesi!

Güneydoğu Anadolu Bölgesi!
onedio.com

Sen Güneydoğu'nun insanısın! Ülkenin yemek kültürünü baştan aşağı değiştirdiniz. Acıdan türlü türlü kebaplara mutfak sizden sorulur. Sana yemek beğendirmek de zor. Senin ilgini çeken öyle süslü püslü masalar değil, yemeğin lezzeti ve menünün zenginliği...  Senin birçok özelliğinden en öne çıkanı samimi olman, sende yalan-yapmacık hareketlere rastlamak zordur. Mesela, birisine kardeşim-arkadaşım diyorsan, bu kelime gerçek anlamını bulur. Yardımseversin ayrıca: İyilik yapıp Dicle'ye fırlatanlardansın. Son olarak, aile bağlarının da oldukça kuvvetli olduğunu söylemek gerek!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1190
521
347
110
71
64
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
sudenazesen06

hashasli bazlama nedir abi. katmer onun adi KATMER😐😂

İdil Öztürk

Ne Marmarası? İzmirliyim ben, ege yemeklerinden daha güzel yemek mi var be? Şuraya bi boyoz, kumru, midye falan koysaydınız böyle test mi olur.

Merve Uysal

iyilik yapıp dicleye fırlatanlardansın ahsjashk güldüm