Görüş Bildir
Haberler
Türkiye'nin Hangi Bölgesinin İnsanısın?

etiket Türkiye'nin Hangi Bölgesinin İnsanısın?

Osman Avcı
24.11.2014 - 11:49 Son Güncelleme: 24.11.2014 - 15:17

Bakalım yaşadığın bölgeye aitsin misin? Aksi takdirde bu testten sonra başka bir yere taşınmak zorundasın :)

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Elinde olsa hangi şehirde dünyaya gelmek isterdin?

2. Hayatın boyunca neyi arayıp durdun?

3. Hepsini sevebilirsin, kabul! Ama hangi yemek türü seni daha çok kendine çekiyor?

4. Hangi ev işini, elinden gelse yok edersin?

5. Bunlardan birini sahiplenecek olsan, bu hangisi olurdu?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Hangisi olmadan yaşayamazsın?

7. Hangi kare sana daha çok hitap ediyor

8. Son soru ilişkilerle alakalı! O kişi, senin hangi özelliğine aşık olsun da, seni seçsin?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

"Marmara" çıktı!

"Marmara" çıktı!

Sen Marmara'nın insanısın; çünkü sen tam anlamıyla bir işkoliksin. Ticarete kafan oldum olası basmıştır; fırsat değerlendirmede de üstüne yoktur. Hayattaki en önemli amacınsa kariyer yapıp başarılı olmak. Hırslı ve çalışkansın. İşte tam da bu yüzdendir hep bir yerlere yetişmen. Programınsa her daim doludur, meşgul insansın vesselam. Gerçekçilikse en temel özelliklerinden, çocukça hayaller sana göre değil yani, ey iş kadını/adamı :)

"Ege" çıktı!

"Ege" çıktı!

Sen tamamen Ege'nin insanısın ve Ege insanının tipik özelliklerini gösteriyorsun. Rahatsın; bir ipin vardır kafana taktığın, bir de kuşağın. Umursamıyorsun, çünkü hiçbir şeyi umursayacak kadar önemli bulmuyorsun. Özgürlüğüne de düşkünsün; seni kısıtlamaya çalışanların durumu ise ortada. Son olarak, her ne olursa olsun yüzünden gülümseme hiç eksik olmaz, bundan sonra da eksik olmaması dileğiyle...

"Akdeniz" çıktı!

"Akdeniz" çıktı!

Sen tam tamına Akdeniz'in insanısın; çünkü Akdeniz insanı sıcakkanlıdır; onlarla ilk tanıştığın zaman bile, sanki sana onu 40 yıldır tanıyormuşsun gibi gelir. Gereksiz hareketleri yoktur, ezmeye çalışmazlar seni, mütevazidirler: Sen de tam olarak böylesin! Ayrıca sende duyguların hep gerçek nüshaları vardır, mesela sevdiğin zaman gerçekten seversin: Böyle tutku kokar ortalık, o derece bir sevmeden bahsediyoruz burada. Son olarak, tam bir eğlence gurusu olduğunu söyleyelim de, eksik kalmasın.

"İç Anadolu" çıktı!

"İç Anadolu" çıktı!

Sen İç Anadolu'nun insanı, bozkırın tezenesin; çünkü tüm dünyayı tarasak senin kadar kalender bir insan bulabilir miyiz acaba, merak konusu. Sadıksın, sabırlısın; ama en önemlisi alçak gönüllüsün: Senin hayatında şova yer yok yani. Efendisin/hanımefendisin; büyüklere hürmet, küçüklere şefkat senin için asla klişe değil yani. Bozkır gibisin kısaca, çok alışılagelmiş; ama sen yoksan hayat yok!

"Karadeniz" çıktı!

"Karadeniz" çıktı!

Sen Karadeniz'in deli dolularındansın; çünkü sen her şeyden önce mertsin. Korkunun senin kitabında asla yeri yok. Dobrasın, açıksözlüsün, için-dışınsa bir. Ayrıca bu hayat bir pokerse, sen eline geldiği kadar oynayanlardansın; yalana blöfe gerek yok! Az biraz (birazdan biraz fazla hatta) sinirlisin. Ama başkasında çok itici duracak bu özellik, sana ilginç bir şekilde yakışıyor. Karadeniz suları misali delisin kısaca, sağın solunsa belli olmaz. 'Damar' diyoruz biz buna :)

"Doğu Anadolu" çıktı!

"Doğu Anadolu" çıktı!

Sen Doğu Anadolu'nun insanısın. Bir kere senin dünyada olacağın en son şey: Namert. Bir söz verdiysen, o artık senin için namus gibi kutsal bir şeydir artık ve kıyamet kopsa o sözü tutarsın. Biraz sert bir mizaca sahip olduğunu da söylemek gerek ve fakat bu mizacın kesinlikle yaşadıklarınla alakası var. Zor şeyler yaşadın ve bu şeyleri başkası yaşasa kafayı çizer; sense kafayı çizmek yerine, başkalarını çiziyorsun, olay bundan ibaret :) Kısaca 'hayat, sıcak bardaksa, bizim elde de nasır çok' diyenlerdensin!

"Güneydoğu Anadolu" çıktı!

"Güneydoğu Anadolu" çıktı!

Sen Güneydoğu'nun insanısın! Senin birçok özelliğinden en öne çıkanı samimi olman, sende yalan-yapmacık hareketlere rastlamak zordur. Mesela, birisine kardeşim-arkadaşım diyorsan, bu kelime gerçek anlamını bulur. Yardımseversin ayrıca: İyilik yapıp Dicle'ye fırlatanlardansın. Son olarak, aile bağlarının da oldukça kuvvetli olduğunu söylemek gerek!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
383
143
125
57
29
22
20