Görüş Bildir
Haberler
Bu Yemek Kombinasyonu Testinin Sana Söyleyecekleri Var!

etiket Bu Yemek Kombinasyonu Testinin Sana Söyleyecekleri Var!

Nsycl
02.03.2018 - 22:22

Biz sana menüleri veriyoruz. Sen de puanlıyorsun. Hepsi bu!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Pazartesi...

1. Pazartesi...

2. Salı...

2. Salı...

3. Çarşamba...

3. Çarşamba...

4. Perşembe...

4. Perşembe...

5. Cuma...

5. Cuma...
İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Cumartesi...

6. Cumartesi...

7. Pazar...

7. Pazar...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Yaratıcı çıktı!

Her zaman yeni fikirlere, yeni deneyimlere ve yeni perspektiflere açık bir insan olduğun çok açık! Hayal kurup zamanın nasıl geçtiğini anlamayanlardansın sen işte. Bazen dalgın görünsen de asıl olayın durmadan yeni şeyler düşünmek olduğunu bilmelisin. Her boş anında beyin jimnastiği yapıyorsun resmen.

Vizyoner çıktı!

İnsanların problemlerine çözüm bulmakta usta ve çok öngörülü birinden bahsediyoruz şu an! Çalışmaktan asla gocunmayan, arzuladığı şeyi almak için elinden geleni ortaya koyan bir karakterin var. İleriye dönük düşünmek ve planlı olmak yorucu olmalı, bazen ağırdan almayı deneyebilirsin.

Korumacı çıktı!

Genelde sakin, soğukkanlı biri olman göze çarpıyor senin. Ortada sevdiklerinden biri ile ilgili bir durum varsa ne kadar özverili olduğunu da söylemeden geçemeyeceğiz. Haksızlığa gelemiyorsun, adalet senin için çok önemli.

İçedönük çıktı!

Sakin, sessiz bir tipsin genel olarak. Bu seni uzaktan utangaç gösterse de aslında kafanın içinde derin diyaloglar içinde olduğundan senin için önemi yok. Gerektiği zaman konuşulması gerektiğine inandığın için de olabilir tabii. Boş konuşmaktan hoşlanmıyorsun zaten.

Sevilesi çıktı!

Sen cidden ortamındaki en sevimli tip olmalısın! Arkadaşlarına, ailene iyi geliyorsun resmen. Pozitif ve saf düşüncelerinin de bunda büyük bir etkisi var. Birine kötülük yapmak senin için çok zor olmalı. Böyle olmaktan güzel ne var zaten?

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
559
254
72
48
21
18
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Nienna Lossehelin

öf bunların hepsi çok iyi <3

Pasif Kullanıcı

Yaratıcı çıktı! Her zaman yeni fikirlere, yeni deneyimlere ve yeni perspektiflere açık bir insan olduğun çok açık! Hayal kurup zamanın nasıl geçtiğini anlam... Devamını Gör

Pasif Kullanıcı

İçedönük çıktı!-eveeetttt.