Görüş Bildir
Haberler
Yakında Yeni Güncellemeleriyle Birlikte Oynadıkça Kazandığınız Avaxtars(AVXT) Nedir? Nasıl Oynanır?

Yakında Yeni Güncellemeleriyle Birlikte Oynadıkça Kazandığınız Avaxtars(AVXT) Nedir? Nasıl Oynanır?

Faruk Baktaş
30.12.2021 - 13:45

2021 yılının mart ayında blok zincir oyuncularının karşısına çıkan ve çıktığı ilk günden beri bir çok NFT ve blok zinciri oyunlarına farklı bakış açısıyla savaş açmasıyla bilinen Avaxtars, bu yılının sonunda tam çıkışını duyuruyor ve Faz3 güncellemesiyle biz oyuncuların karşısına çıkıyor. Herkesin blok zinciri üzerinden Play-to-Earn (Oyna-Kazan) oyunları çıkarmaya başladığı bu dönemde bazı oyunlar var ki diğerlerinden çok önceden bu felsefeyi benimsemiş ve ilklere imza atmış. Bu listemizde oynadıkça kripto paralar ve NFT'ler kazanacağınız Faz3 güncellemesiyle birlikte Avaxtars'ı derledik.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Nedir bu Avaxtars?

Neden Avalache ağı?

Neden Avalache ağı?

Avalanche ağı, diğer ağlara nazaran daha düşük transfer ücreti ve daha hızlı transfer şartlarından dolayı tercih edilen bir blok zinciri altyapısıdır. Oyun içerisindeki etkileşimden dolayı ağın hızlı olması her bakımdan oyuncular için değer teşkil ediyor. Bu değer, Avalanche ağını AVAX ile oyunculara anında transferler arası etkileşim sunduğu için tercih edilmesi en mantıklı ağlardan biri hâline getiriyor.

Avaxtars nasıl oynanır?

Avaxtars nasıl oynanır?

Avaxtars, ilk NFT'nizi aldıktan hemen sonra çeşitli görevlerde yer aldığınız, PvP savaşlarında boy gösterdiğiniz ve bunları yaparken Play to Earn (Oynadıkça Kazan) mekanizmasıyla token ve NFT kazanabildiğiniz ve bu sayede gelir elde edebildiğiniz bir web tabanlı Metaverse NFT oyunudur. Oyuna web üzerinden giriş yaptıktan sonra satın alacağınız NFT'ye göre MetaMask cüzdanınızda uygun token'ı bulundurduğunuzdan emin olmanız ve market alanından size uygun NFT'yi seçmenizle oyuna başlayabilirsiniz. Satın aldığınız NFT'lerle birlikte yenilerini üretmekle kalmayıp oyundaki işlemleri tamamlayarak AVXT, ENXT ve DGC token'larını kazanabilirsiniz.

Avaxtars'ın oyun içi token'ı olan AVXT'i şuradan satın alabilirsiniz: Pangolin, Trader Joe, YetiSwap, MEXC

Tıpkı bir pazartesi pazarı gibi Avaxtars Marketplace

Tıpkı bir pazartesi pazarı gibi Avaxtars Marketplace

Avaxtars oyununa başlamak için ilk uğramanız gereken alan olan Marpketplace'i kullanarak hali hazırda diğer oyuncular tarafından satılan Gen1, Gen2, PAGM ve benzeri varlıkları satın alabilir ve sonrasında sizlerde ürettiğiniz varlıkları bu pazarda diğer kullanıcılara satabilirsiniz. Market alanında karakterler ve eşyaları, Avalache ağı altında çok hızlı ve basit bir şekilde gecikmenin en az olduğu ticaretin zevkini dibine kadar yaşayabilirsiniz.

PAGM ne işe yarar?

PAGM ne işe yarar?

Avaxtars bilindiği üzere ilk nesil olan (Gen1) 10,000 karakter NFT'siyle sınırlıydı. PAGM(Kişisel Avaxtar Üretim Makinesi) adı verilen cihaz içerisinde 2 Gen1 karakter çalıştırarak tıpkı Axie Infinity'deki gibi yeni bir karakter yani 2. nesil (Gen2) karakterlerle beraber AVXT ve DGC token kazanabilirsiniz.  Bu sayede Gen1'in sınırlı Gen2'ninse sınırsız arza sahip olduğunu söyleyebiliriz. Yine de, Gen2'lerin maksimum üretim hızı sabit olduğundan enflasyonun son derece düşük olduğunu söylemek yanlış olmaz. Gen2 karaktere sahip olmak için 2 adet Gen1 ve 1 adet PAGM cihazıyla Avaxtars Farming işlemini başlatabilir ve Gen2 NFT karakterinize sahip olabilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Faz3 güncellemesiyle bizleri neler bekliyor?

Faz3 güncellemesiyle bizleri neler bekliyor?
  • Faz3 güncellemesiyle, 1. nesil Gen1 Avaxtars karakterler resimdeki gibi karakter NFT güncellemesiyle aktif olacak. 

  • Oyuncuların uzun süredir beklediği yeni mekanikler devreye girecek. Hikayeler hiç olmadığı kadar daha derin hale gelecek ve AVXT token kazanmak için yeni yollar biz oyuncuların karşısına çıkacak.

  • Metaverse felsefesini kendi içlerine entegre etmek adına kurulan iş birlikleriyle birçok farklı NFT'yi Avaxtars uzayının derinliklerinde görmek mümkün olacak.

  • PvP mekanikleri 2022 yılı içerisinde oyuna entegre edilerek oyuncular arasında amansız çekişmelerin önünü açacak. Ayrıca Avaxtars içerisinde farklı blok zincirleri arasında ilk büyük savaşın başladığı sene olacak. Kurulacak ittifaklar, fikir ayrılıkları, politik oyunlar ve eğlenceli bir süreç Avaxtars oyuncularını bekliyor.

Blockchain Oyun İçerikleri İlginizi Çekebilir!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
10
7
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın