Görüş Bildir
Haberler
Metaverse Konsteptiyle 2021 Yılına Damga Vurmuş Blockchain Oyunları

Metaverse Konsteptiyle 2021 Yılına Damga Vurmuş Blockchain Oyunları

Faruk Baktaş
24.12.2021 - 13:20

Facebook'un yeni adını duyurmasının ardından metaverse odaklı kripto para birimlerine ilgiyi bir hayli arttı. Sosyal medya devi çatı şirketinin eski adı Facebook'u emekli etti. Bunun sebebininse tek çatılı şirket ideolojisinin şirketi daha fazla yükselteceğine inanmalarından. Metaverse, kripto paraların oyun tarafında çok önceden de oldukça revaçta bir terimdi. Yükselen teknolojinin insanlara sunacağı en büyük nimetler arasında gösterilen metaverse'ün 2021 yılına adlarını altın harflerle yazmış blockchain altyapılı oyunlarını derledik.

İçeriğin Devamı Aşağıda

The Sandbox

Decentraland

Axie Infinity

Axie Infinity

Artık oyunlar ve kripto paralarla ilgilenen insanların kulağını bir yerden ısırdığı bir oyun Axie Infinity. Axie Infinity, oynadıkça para kazandıran oyunların market hacminin başını çekiyor, öte yandan sahip olduğu metaverse evreniyle oyuncularına sonsuz bir dünyanın kapısını açıyor. Oyun Etherium (Ronin) blockchain altyapılı olup, sade ve basit oynanışıyla oyuncularına eşsiz deneyim sunuyor.

Axs nereden satın alınır: Binance, Coinbase, OKEx

İlluvium

İlluvium

İlluvium bizi metaverse evreninde ultra yüksek kalitede grafiklere sahip dünyasıyla maceralara davet ediyor. Oyun henüz çıkmadı fakat oyunun öncesinde token satışlarıyla rekorlar üstüne rekor kırmaya devam ediyor ve her geçen gün yeni en yüksek zirvesine oturuyor. Gelecek yıl içerisinde resmi çıkışı beklenilmekle birlikte 2022 yılına damga vuracağı her yeni oynanış videosundan da da belli oluyor. 

İlv nereden satın alınır: Binance, Coinbase, Gate io, KuCoin

Star Atlas

Star Atlas

Star Atlas, 2620 yılında geçen sanal bir oyun dünyasıdır. Star Atlas vatandaşı olarak, bölgesel fetih, siyasi hakimiyet ve kaynak toplamada mükemmel olmak size kalmıştır. Galaksiler arası çatışmalarla mücadele ederken, jeton şeklinde ödüller kazanma fırsatına sahip olacaksınız. Oyuncular gemiler, mürettebat, arazi ve ekipman gibi dijital varlıkları satın almak için ATLAS token'ı kullanabilirler. Star Atlas'ta güvence altına alınabilecek bir başka oyun içi para birimi de, esas olarak oyun içi yönetişim prosedürleri için kullanılan POLIS token'ıdır.

ATLAS nereden satın alınır: FTX, Gate io, Raydium

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bloktopia

Daha Fazla Blockhain Oyun İçerikleri İlginizi Çekebilir!!!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
2
2
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın