Görüş Bildir
Haberler
Vejetaryenleri çıldırtmanın yolları..

Vejetaryenleri çıldırtmanın yolları..

pınar yeşilova
13.08.2014 - 14:45 Son Güncelleme: 13.08.2014 - 14:53

Vejetaryenleri çıldırtmanın yolları..

Girdiği her ortamda yemek masasının uzaylı kişisi muamelesi gören vejetaryenlerin, bir canlının kesilip yenmesini, yaşam hakkının elinden alınmasını, ölmeden önce gördüğü bıçaktan korkmasını ve bunun gibi onlarca sebebi içselleştirip onları yemekten vazgeçtiğini anlatması çok zordur. Zavallı hayvan severimiz kanser olur, canından bezer ve kendini yemeye karar verir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1.) Bitkilerin de canı acıyor, onları nasıl yiyorsun?

Bunu duyan zavallı vejetaryen, hayvanların metabolizmalarından, sinir sistemlerine, duygularından, ihtiyaçlarına kadar insanlar ile neredeyse aynı olduğunu anlatmaktan mı başlasın yoksa önündeki marul kesme bıçağı ile karşısındakinin suratına 'meee'leyen, aşık olan, annesini özleyen, karnı acıkan, uykusu gelen, bazen hasta olan' bir domates (!) mi çizsin bilemez.

2.) Hiç mi yemiyorsun?

Hayır biz 657 olduğumuz için sabah 9 akşam 5 yemiyoruz. Haftasonu da tatil, yıllık da izin günlerimiz var.

3.) Peki sen balık yiyor musun?

Bu soru kilit sorudur.  Eğer , sağlık veya kendi özel sebepleriniz açısından balık yemeyi seçen bir pesko vejetaryen iseniz yandınız. Buna verilen cevap evet olduğu takdirde karşısınızdakinin eline büyük bir koz geçer. Sizi çürütmek için atacağı tirad öncesi zafer gülüşleri atar, sizi köşeye sıkıştırır, üzerinize zeus gibi çöker vicdansız arkadaş.

4.) Etlerini ayırayım suyundan ye?

Bu söz, gözünüzün içine bakan anne, babaanne, ev arkadaşı gibi kişilerden gelen sevgi barındıran bir rica olmasına rağmen yine de sinirlendirir. Kızdığınızı çaktırmadan zoraki bir gülümseme ile reddeder, yaşam mücadelesi verdiğiniz masada kendi tabağınıza odaklanırsınız.

5.) Allah hayvanları biz yiyelim diye yarattı.

Bu soruya verilecek cevap kendini uçurumdan attı. Mavi ekranı tercih ediyoruz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6.) Unutkan olursun unutkan. B12 vitamini olmadan olur mu hiç?

Evet keşke olsam da bu sohbetimizi unutsam.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın