Görüş Bildir
Haberler
TV
Vatanım Sensin Oyuncularının Görenlere Şaşkınlıktan Dilini Yutturan Gerçek Halleri

etiket Vatanım Sensin Oyuncularının Görenlere Şaşkınlıktan Dilini Yutturan Gerçek Halleri

Her perşembe ekran karşısında ölüp ölüp dirilme sebebimiz belli: Vatanım Sensin. Dizide o kadar müthiş bir hikaye ve o kadar müthiş bir oyunculuk sergileniyor ki, seyrederken resmen biz de kendimizi dizinin içinde buluyoruz. Bu müthiş dizide, tandığımız oyuncular kadar henüz yeni tanıştığımız oyuncular da var. Şimdi ise o yeni tanıdıklarımızın gerçek hallerini, birkaç şaşırtıcı bilgi eşliğinde sizlere de göstereceğiz. Buyrun şaşırmaya...

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Komutan Vasili (Baki Davrak)

1. Komutan Vasili (Baki Davrak)

Bu keşmekeşler içerisindeki Yunan Ordularının Kumandanı adamın, aslında bildiğiniz minnoş bir tipi varmış meğer. Üstelik, dizide gördüğümüz kadar da yaşlı değilmiş. Vasili'nin gerçek yüzü için aşağı bakmaya hazır mısınız?

Baki Davrak, 1971 doğumlu ve Almanya'da yaşıyor. Yani Vatanım Sensin'de duyduğunuz şivesi aslında onun orjinal konuşması. Fatih Akın'ın 'Yaşamın Kıyısında' filmini seyredenler onu hatırlayacaktır. Ne kadar da farklı değil mi?

2. Veronika (Senan Kara)

2. Veronika (Senan Kara)

Yüz hatları oldukça belirgin, sert ve mağrur duruşuyla hem bir asker karısı, hem de acılı bir anne olan Veronika'yı oyuncu Senan Kara canlandırıyor. Böyle bakınca insanı biraz korkutan bir tarafı var ama gerçeği hiç öyle değilmiş...

Yaaa gördünüz mü? Normalde ne kadar da farklı. Kendisi 1978, İzmir doğumlu ama dizide sanki çok daha yaşlı görünüyor. Makyajın ve oyunculuğun gücü!

3. Mirliva Tevfik (Onur Saylak)

3. Mirliva Tevfik (Onur Saylak)

Özellikle Mirliva yazdık ki Miralay deyince bozuluyor biliyorsunuz. Aslında ona yabancı değiliz, daha önce de ekranlardan biliyoruz ama yine de bilmeyenler için bambaşka bir hali var. Görelim!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Gördüğünüz gibi hepimizin arkadaşlarından birine benzeyen, küpeli müpeli, gayet cool tarzı olan bir adam aslında. Böyle kanka bir adamdam, Tevfik gibi bir pisliğe dönüşebilmek de sadece oyunculuk yeteneği ile açıklanabilir.

4. Yıldız (Pınar Deniz)

4. Yıldız (Pınar Deniz)

Ailenin hırslı ve mutsuz prensesi Yıldız, seyreden herkesin sinirlerini bozmayı gayet iyi biliyor. Dizide de su gibi bir güzelliği var ama Instagram hesabına girerseniz, gerçek güzelliği sebebiyle kaybolabilirsiniz. Bakalım hemen...

İşte gerçek Yıldız bu! Hakkaten de maşallah diyebileceğimiz bir güzelliği var. Gördüğünüz gibi evde uzun etekle dolaşmıyor. Almış kitabını, her sıradan insan gibi okuyup fotoğraf çekiyor. O da 1994 doğumlu.

5. Leon (Boran Kuzum)

5. Leon (Boran Kuzum)

Ah bahtsız yavrum, ah casus gönüllüm Leon... Bu çocuğun yüzü ne zaman gülecek, biz de bilmiyoruz. Önce bi sinir olur gibi olup sonradan bağrımıza bastığımız Leon'u canlandıran Boran Kuzum, elbette çok şaşırtmadı ama az biraz şaşırttı. Buyrun...

Çocuk gerçekten yakışıklıymış şimdi Allah var. Galiba dizi için biraz kilo da vermiş yoksa maşallah bir miktar vücut yapısı da var. Kaç yaşında dersiniz? 1993 doğumlu diyeyim, siz hesaplayın...

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Hilal (Miray Daner)

6. Hilal (Miray Daner)

Dizi başladığından beri gözünden yaş eksik olmayan idealist ve aşık yürek Hilal'i, Miray Daner canlandırıyor. O da aynen Pınar Deniz gibi duru bir güzelliğe sahip, zaten bunu dizide net olarak görüyoruz. Peki gerçek hayatta nasıl diyenler için işte böyle diyor ve aşağı geçiyoruz.

Yaaa, o da böyle işte! Görüntüsü çok farklı değil ama tarzı elbette bambaşka. Allah nazarlardan saklasın Miray'ı. O kadar genç ki, 1999 yılında doğmuş.

7. Ali Kemal (Kubilay Aka)

7. Ali Kemal (Kubilay Aka)

İşte size hırçın bir yürek, asi bir delikan. Gerçek bir mücadele dolu hayat görmek istiyorsanız, Ali Kemal'e bakmanız yeterli. Kubilay Aka'nın, gerçekte de bu kadar bıçkın ve karizmatik göründüğüne inanmayanlar şöyle buyursun...

İşte karşınızda Kubi. Onun hikayesi gerçekten film gibi. Havalimanında çalışırken bir yapımcının onu fark etmesi ve deneme çekimleri için davet etmesiyle oyunculuğa başlamış. Gerçekten de güzel şans ama bu, yeteneği olduğu gerçeğini de değiştirmez. Kendisi 1995 doğumlu.

8. Hasibe Ana (Celile Toyon)

8. Hasibe Ana (Celile Toyon)

Dizide görür görmez göğsüne yatmak, yanaklarını sonsuz kere öpmek istediğimiz babaanne Hasibe Ana'yı, usta oyuncu Celile Toyon canlandırıyor. Resmen onun duaları ile aile ayakta kalıyor. O değil de, Celile Toyon ile ilgili sürprize hazır mısınız?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bu fotoğraf, hepimizin severek izlediği filmden bir kare. Kemal Sunal ve Gülşah Alkoçlar'ın 'İbo ile Güllüşah' filmini hatırladınız mı? Peki evden kaçan Gülşah'ın gözü yaşlı annesini bildiniz mi? Evet, o sağdaki kırmızılı kadın, Vatanım Sensin'in Hasibe Anası!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
347
141
69
53
23
19
15
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
jash jash

hayret!! leonu yani tam bir şarışını beğenip yakışıklı demiş editör ! vay be , doğru düzgün insanlarıda beğenenler varmış, esmer sakallı kro manyağı olmayanl... Devamını Gör

Pasif Kullanıcı

Şu diziyi ikide bir gözümüze sokmanıza gerek yok.

Alahomora

Yoo

hiseme

Gerçek halleri değilde gençlik halleri olmuş gibi.