Görüş Bildir
Haberler
'Vaktim Kısıtlı Ama Bir Şeyler İzlemek İstiyorum' Diyenlere 1 Haftada Bitecek Sürükleyici Dizi Önerileri

'Vaktim Kısıtlı Ama Bir Şeyler İzlemek İstiyorum' Diyenlere 1 Haftada Bitecek Sürükleyici Dizi Önerileri

Dizi izlemek çok keyifli olsa da onlarca sezona sahip olan dizileri bitirmeye çalışmak 'keşke izlemeye hiç başlamasaydım' hissini yaratır. Eğer bir çırpıda bitirebileceğiniz bir dizi arıyorsanız, işte 1 haftada bitirebileceğiniz sürükleyici diziler...

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. When They See Us (2019)

1. When They See Us (2019)

Özet: When They See Us, 19 Nisan 1989'daki Central Park koşucu davası olaylarına dayanıyor ve bir kadın kurbanın ve ailelerinin cinsel saldırısıyla ilgili suçlamalarla yargılanan beş şüphelinin hayatını araştırıyor.

Oyuncular: Asante Blackk, Caleel Harris

Yönetmen: Ava DuVernay

2. Godless (2017)

2. Godless (2017)

Özet: 1884 yılında geçen dizide, intikam peşindeki akıl hocasından kaçan genç bir kanun kaçağı, neredeyse tamamen kadınlardan oluşan küçük bir New Mexico kasabasında kendini bulur. 

Oyuncular: Jack O'Connell, Michelle Dockery

Yönetmen: Scott Frank

3. Alias Grace (2017)

3. Alias Grace (2017)

Özet: Hikaye, Thomas Kinnear ve kahyası Nancy Montgomery'nin Batı Kanada'da 1843 yılında öldürülmesini anlatıyor. Kinnear ailesinin iki hizmetçisi Grace Marks ve James McDermott, suçtan mahkum edildi. McDermott asıldı ve Marks ömür boyu hapis cezasına çarptırıldı. Peki gerçek suçlular kim?

Oyuncular: Sarah Gadon, Rebecca Liddiard

Yönetmen: Mary Harron

4. The Innocent (2021)

4. The Innocent (2021)

Özet: Harlen Coben'in kitabına dayanan dizi, kavga ederken yanlışlıkla bir adamı öldüren bir adam olan Mateo Vidal hakkındadır. Cezasını çektikten sonra yaptığı büyük hatayı geride bırakmaya çalışır ve hayatının geri kalanını birlikte geçirmek istediği yeni bir aşk bulmayı başarır.

Oyuncular: Mario Casas, Xavi Saez

Yönetmen: Oriol Paulo

5. The End of the F***ing World (2017-2019)

5. The End of the F***ing World (2017-2019)

Özet: James 17 yaşında ve psikopat olduğundan oldukça emin. Yine 17 yaşındaki Alyssa, okulun havalı ve huysuz yeni kızıdır. Bu ikili bir bağlantı kurar ve Alyssa'nın gerçek babasını aramak için bir yolculuğa çıkarlar.

Oyuncular: Jessica Barden, Alex Lawther

Yönetmen: Jonathan Entwistle

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. The Serpent (2020)

6. The Serpent (2020)

Özet: Katil, hırsız ve baştan çıkarıcı kılık değiştirme ustası Charles Sobhraj'ın, 70'lerin ortalarında Asya'nın hippi izinde gizli bir karanlıkta kalan gerçek hayat hikayesini anlatan dizi, tamamen gerçek hayattan uyarlama...

Oyuncular: Tahar Rahim, Billy Howle

Yönetmen: Tom Shakland

7. Fleabag (2016-2019)

7. Fleabag (2016-2019)

Özet: Ödüllü oyundan uyarlanan bu komedi dizisi, Londra'da hayatla başa çıkmaya çalışırken yakın zamanda yaşanan bir trajediyle yüzleşmeye çalışan genç bir kadın hakkında. Fleabag, hem mücadele hem de aşkı arayışıyla pek çok insana ilham oluyor.

Oyuncular: Phoebe Waller-Bridge, Olivia Colman

Yönetmen: Harry Bradbeer

8. Sharp Objects (2018)

8. Sharp Objects (2018)

Özet: Bir muhabir, şiddetli bir cinayeti haber yapmak için memleketine döndüğünde geçmişindeki psikolojik şeytanlarla yüzleşir. Geçmişiyle sorunlar yaşayan ve psikoloji koğuşundan yeni ayrılan kadın, şimdi burada ciddi bir sınav verecektir.

Oyuncular: Amy Adams, Patricia Clarkson

Yönetmen: Marti Noxon

9. Big Little Lies (2017-2019)

9. Big Little Lies (2017-2019)

Özet: Prestijli bir kasabada yaşayan 5 kadın, okulda çocuklarının yaşadığı bir sorun sonrasında geçmişleriyle yüzleşir ve asıl sorunun çok başka bir şey olduğunu fark ederler.

Oyuncular: Reese Witherspoon, Nicole Kidman

Yönetmen: David E. Kelley

10. The Undoing (2020)

10. The Undoing (2020)

Özet: Zengin bir New York terapistinin hayatı, kendisi ve ailesi bir cinayet davasına karıştıktan sonra altüst olur. Şimdi ailesiyle beraber eski hayatını geri almak istese de bazı gerçekler hayatlarını asla geri getirmeyecektir.

Oyuncular: Nicole Kidman, Hugh Grant

Yönetmen: David E. Kelley

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Mildred Pierce (2011)

11. Mildred Pierce (2011)

Özet: Boşanmış bekar anne olan Mildred Pierce, hırslı büyük kızı Veda ile zaten gergin olan ilişkisini yırtan bir restoran işletmesi açmaya karar verir. Şimdi ailesiyle arasındaki çatışma bambaşka bir boyuta çıkacaktır.

Oyuncular: Kate Winslet, Adam Pearce

Yönetmen: Todd Haynes

12. Olive Kitteridge (2014)

12. Olive Kitteridge (2014)

Özet: Olive Kitteridge, kurgusal sahil kasabası Crosby, Maine'de yaşayan, insanları sevmeyen ve katı ama iyi niyetli emekli bir öğretmendir. Şehir merkezinde bir eczane işleten nazik ve düşünceli bir adam olan Henry Kitteridge ile evli olan Olive'in hayatı sakinlikten ziyade daha dram yüklüdür.

Oyuncular: Frances McDormand, Richard Jenkins

Yönetmen: Lisa Cholodenko

13. 11.22.63 (2016)

13. 11.22.63 (2016)

Özet: Bir lise öğretmeni, John F. Kennedy'nin suikastını önlemek için zamanda geriye gider. Zaman yolculuğu yapmasına rağmen kendi geleceğini değiştirecek hiçbir şey yapmaması gereken öğretmen, ansızın aşık olur.

Oyuncular: James Franco, Sarah Gadon

Yönetmen: Bridget Carpenter

14. Defending Jacob (2020)

14. Defending Jacob (2020)

Özet: William Landay'in 2012 yılında New York Times'ın en çok satan romanından uyarlanan, sürükleyici, karakter odaklı bir gerilim dizisi olan Defending Jacob'ta bir savcı yardımcısının sevgili oğlu cinayetle suçlandığında dünyası paramparça olur.

Oyuncular: Chris Evans, Michelle Dockery

Yönetmen: Mark Bomback

15. And Then There Were None (2015)

15. And Then There Were None (2015)

Özet: Gizemli bir ev sahibi tarafından bir adaya davet edilen on yabancı, teker teker öldürülmeye başlar. Katil onlardan biri olabilir mi? Dizi, Agatha Christie'nin 10 Küçük Zenci kitabından uyarlandı.

Oyuncular: Maeve Dermody, Toby Stephens

Yönetmen: Craig Viveiros

Bu içerikler de ilginizi çekebilir 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
2
2
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Orçun Aksüz

The Queen's Gambit neden yok burada..? Efsane bir diziydi :)