Görüş Bildir
Haberler
Uçana Kaçana: Bugüne Kadar Demet Akalın'ın Gazabına Uğrayarak Laf İşiten Ünlüler

Uçana Kaçana: Bugüne Kadar Demet Akalın'ın Gazabına Uğrayarak Laf İşiten Ünlüler

GNS
14.08.2023 - 13:57 Son Güncelleme: 14.08.2023 - 13:58

Artvin'in Arhavi ilçesinde düzenlenen festivalde tartışan Demet Akalın ve Resul Dindar arasındaki gerilim gündeme bomba gibi düştü. Resul Dindar'ın söylediklerine karşın sahneye çıkan Demet Akalın'ın şimdiye kadar tartıştığı tüm ünlü isimler merak edildi. Elinde de sosyal medya gibi bir güç olması listeyi epey bir kabarttı. Gelin hep birlikte Demet Akalın'dan laf yemiş ünlülere bakalım...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Pop müziğin en sevilen isimlerinden Demet Akalın'ın sosyal medyayı nasıl kullandığına hepimiz hakimiz diye düşünüyorum.

Pop müziğin en sevilen isimlerinden Demet Akalın'ın sosyal medyayı nasıl kullandığına hepimiz hakimiz diye düşünüyorum.

Kendisi neyden rahatsız olsa, memnun kalmasa bunu Twitter üzerinden bizimle paylaşıyor. Bazen yaptığı paylaşımlarla eğleniyor, bazen kinayeli-göndermeli yorumlar yapıyor. He bir de, pek çok ünlü hakkında fikirlerini beyan ediyor.

Dün akşam Arhavi'de gerçekleşen festivalde Resul Dindar ile tartışan Demet Akalın yeniden gündeme geldi.

Dün akşam Arhavi'de gerçekleşen festivalde Resul Dindar ile tartışan Demet Akalın yeniden gündeme geldi.

Sahneye çıkma saati gelmesine rağmen Resul Dindar programı biraz daha uzatınca dayanamayıp sahneye çıkan Akalın, Dindar ile tartıştı. Bu durumun üstüne Demet Akalın'ın sosyal medyadan azarını yemiş diğer ünlüler merak edilmeye başlandı.

1. MasterChef All Star'dan Tahsin!

1. MasterChef All Star'dan Tahsin!

Televizyonu son derece yakından takip eden Demet Akalın, TV8'de yayınlanan her programı soluksuz izliyor desek yeridir. Bu sene All Star kadrosuyla ekranlara gelen MasterChef Türkiye'de, Demet Akalın'ın gözüne Tahsin batmıştı. Kendisine 'Tahsin, 'şakalaşıyoruz' diyorsun ya aşırı iticisiniz. İnşallah sonuna kadar gidemezsiniz. Gelsin şu şampiyonlar by by' demişti. 

Tahsin de buna cevap olarak 'Keşke herkes kendi işini, sadece kendi işini hakkıyla yapsa. Teşekkürler' yazmıştı.

2. Demet Özdemir

2. Demet Özdemir

Disney Plus'ın yerli projelerinin ve özellikle Atatürk projesinin iptal dilmesinin ardından sosyal medya birbirine girmişti hatırlarsanız. Bir Twitter kullanıcısının hiçbir sanatçının Disney'e tepki göstermediğini söylemesinin üstüne Demet Akalın, Demet Özdemir'i öne sunmuştu.

'Ben yazdım! Beni ayrı tut aman diyim! Demet Özdemir'e falan yaz!'

3. Birce Akalay

3. Birce Akalay

Yine Disney Plus olayları üzerinden bir de Birce Akalay'ı eleştirdi. Konu hakkında fikrini beyan etmek istemediğini söyleyen Birce Akalay için Twitter hesabı üzerinden, 'Trafik polislerini bile şikayet etmiştin ama…' yazıp laf göndermişti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

4. Tan Taşçı

4. Tan Taşçı

Geçtiğimiz günlerde kaza geçiren ünlü şarkıcı Tan Taşçı, kaza geçirdiği için Demet Akalın tarafından azarlanmıştı.

5. Aynur Aydın

5. Aynur Aydın

Demet Akalın ve Aynur Aydın sosyal medyadan birbirlerine girmişler, ardından birlikte sushi yemeye gitmişlerdi. Aynur Aydın'ın aday gösterildiği bir törende Derya Uluğ'un gösterilmemesi üzerine, 'Evde oturanı aday yapmış!' diyen Akalın'a, Aydın'dan 'Senin benimle derdin ne? Yıllardır bitmedi bana olan nefretin! Ben sana ne yaptım da geldiğim ilk günden beri benimle uğraşıyorsun? Bunun için benim sana bir kötülüğüm dokunması gerek, öyle değil mi? Tekrar soruyorum. Ben sana ne yaptım?' cevabı gelmişti. Ardından ikili arayı düzeltip yemeğe çıkmıştı.

6. Şeyma Subaşı

6. Şeyma Subaşı

Mohammed Alsaloussi ile dünyaevine giren Şeyma Subaşı'nın düğününde pistte tek başına yürümesini eleştiren Demet Akalın, 'Tek yürüyeceğim ben, sen önden git diyen gelin olur mu Allahasen ya...' yazmıştı. Ardından kendisine bir takipçisi 'Gayet güzel olmuş, Demet kendi düğününe baksın' demişti. Demet Akalın ise 'Allah'a şükür kocaya el eleydim. Düğün ya bu! Parti değil.' diye bir de takipçisini haşlamıştı.

7. Kim Kardashian

7. Kim Kardashian

Lahmacunu 'Ermeni pizzası' olarak tanıtan Kim Kardashian'a sinirlenen Demet Akalın, Kardashian'a 'Lahmacun made in Türkiye baby' yazmıştı. Daha sonrasında çıplak bir pozunu Instagram'da yayınlayan Kim Kardashian'a, Demet Akalın'dan 'You'r mum!!!!!' ayarı gelmişti.

8. Yalı Çapkını senaristleri de payına düşeni aldı!

8. Yalı Çapkını senaristleri de payına düşeni aldı!

STAR TV'nin reyting rekortmeni dizisi Yalı Çapkını'nda yer alan şiddet sahnelerine çıldıran Demet Akalın, Twitter'da açtı ağzını yumdu gözünü. Yayınlanan bir bölüm fragmanına 'Saçmaladınız ya bu ne be! Yok deve' diyerek başladığı yorumlarına 'Harbi iyi değilsiniz' diyerek devam etmişti. Ayrıca Gülseren Budayıcıoğlu için 'Benim o yazara güvenim yok. Uyduruyor zira' diyerek ona da laf dokundurmuştu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

9. Filenin Sultanları'nın eski antrenörü Giovanni Guidetti

9. Filenin Sultanları'nın eski antrenörü Giovanni Guidetti

2019 yılında Avrupa Voleybol Şampiyonası finalinde Sırbistan'a mağlup olan Filenin Sultanları sonrası Twitter'dan sorunun Guidetti'de olduğunu söyleyen Akalın, 'Abi koçumuz niye Türk değil. Kaybetmezdik. Yine de teşekkürler kızlar' demişti. Ardından geçtiğimiz aylarda çıkan bir habere 'Sevmediğim kadar varmış' yorumunda bulunmuştu.

10. Sezen Aksu

10. Sezen Aksu

Evet yanlış okumadınız. Sosyal medyada Sezen Aksu'nun 'Beni Unutma' şarkısını seslendirdiği eski bir performansını paylaşan Demet Akalın, 'Sezen sahnelere dön artık! Yetti!' şeklinde Sezen Aksu'yu da kibarca azarlamıştı.

11. Elon Musk😂

11. Elon Musk😂

TwitterElon Musk aldığından beri Demet Akalın'ın yüzü gülmedi. Mavi tikinden tutun da, paylaşımlarda yaşanan durumlara kadar her şeyi kendine dert eden Demet Akalın, Musk'ı etiketleyerek pek çok yorumda bulunmuştu. En son canına tak etmiş ve 'Twitter'ı bu deliye satanın Allah belasını versin' yazmıştı.

12. Umut Evirgen ve Alina Boz

12. Umut Evirgen ve Alina Boz

2023 yazının en bomba çifti Alina Boz ve Umut Evirgen'in fotoğraflarının altında elbette Demet Akalın da vardı. Evirgen'in kabarık aşk defterine gönderme yapan Akalın, 'Çocuk bundan sonraki kızı düşünüyor bakarken bile.' yorumunu yapmıştı.

13. Elif Kaya

13. Elif Kaya

Mavi Mavi Masmavi şarkısını yorumlayan Elif Kaya için Demet Akalın'dan 'Bunları kim dinliyor ya? Özgür bırakın şu şarkıları ya! Saçma sapan aranjeler, saçma sapan yorumlar!' demişti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

14. Nefise Karatay

14. Nefise Karatay

Eski model Nefise Karatay, katıldığı bir programda botoks yaptırmadığını söyleyince Demet Akalın sosyal medyaya koşmuştu. Bir takipçisine yorum olarak 'Estetiksiz hali diye ara daha fena' diyerek dalga geçmişti.

15. Nisa Bölükbaşı

15. Nisa Bölükbaşı

2022 Survivor Şampiyonu Nisa Bölükbaşı da Demet Akalın'dan yeterince tepki gören ve azar işiten isimler arasında. Daha öncesinde yine Twitter üzerinden Nisa hakkında yorumlar yapan Demet Akalın, şampiyonluk kutlaması için 'Survivor tarihin de ve gelecek tarihler de hiçbir yarışmacının ulaşamayacağı bir seviye. Tarihin en çok sevilen yarışmacısı ve bugünün yıl dönümü' yazan bir kullanıcıya 'Bayram şakası herhalde! Kendi bile daha iyi olabilirdi dedi. Anasını ilk gördüğünde uyuyan şampiyonları halk unutmaz'' yanıtını vermişti. Nisa ise 'Kabul et, gizli hayranımsın :) Yerim seni' diyerek yorumları hafifletmişti.

16. Acun Ilıcalı

16. Acun Ilıcalı

Yine aynı şekilde Survivor izlediği esnada kendisini sinirlendiren bir olaya dayanamayan Demet Akalın, bu sefer de programın yapımcısı Acun Ilıcalı'yı azarlamış ve 'Yeter' demişti.

17. Kendall Jenner 😂

17. Kendall Jenner 😂

MET Gala'da giydikleriyle Demet Akalın'ı bir hayli kızdırmıştı.

18. Çeşme Belediyesi...

18. Çeşme Belediyesi...

Çeşme'deki yazlığına giderken etraftaki inşaat alanlarından rahatsız olan Demet Akalın, taş ve toprak yığınları ile bozuk yolları da görünce dayanamadı. Sosyal medyada Çeşme Belediyesi'ni etiketleyerek 'Bir zahmet çalışın' diye tepki göstermişti.

'Allah aşkına bu nedir? Her yer toz toprak. Şuraya 2 aylığına geliyoruz, toz içindeyiz. Çeşme Belediyesi buraya el atabilir mi bir zahmet?'

Bu İçerik de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
11
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

birde yazmayı öğrense kim bilir daha ne yapardı?