Görüş Bildir
Haberler
Türkiye 4-0 Bulgaristan

Türkiye 4-0 Bulgaristan

Enver K.
08.06.2015 - 18:48 Son Güncelleme: 09.06.2015 - 09:04

Çalhanoğlu: "İyi Bir Motive Oldu"

Bulgaristan maçının en iyi isimlerinden Hakan Çalhanoğlu, bu galibiyetin kendilerini motive ettiğini ifade etti.

Hakan Çalhanoğlu , A Millilerin Bulgaristan'ı 4-0 mağlup ettiği karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.

Hakan Çalhanoğlu ilk olarak, ''İlk yarıda da 10 dakika iyi başladık maça. Sonradan nefesimiz bize yardımcı olmadı ama top oynamaya çalıştık. İkinci yarı maça daha iyi başladık. Daha farklı organizasyonlar yaptık. Bana da şans yardım etti. Gol buldum. 3. golü attıktan sonra top oynamaya çalıştık. Rakibi bize doğru çektik ve aslında onlara hiç şans bırakmadık'' şeklinde konuştu.

Hakan, Kazakistan maçı hakkında ise, ''Bizim için iyi bir motive. İnşallah orada da bir galibiyet alırız. Oradan da iyi bir galibiyetle geri döneriz'' dedi.

Goal

İçeriğin Devamı Aşağıda

Fatih Terim: "Umarım izleyenler de keyif almıştır"

A Milli takımımızın hazırlık maçında Bulgaristan'ı 4-0 yendiği maç sonrası Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, açıklamalarda bulundu.

'Tarih hepimiz için çok sapa bir tarih. Alışık olmadığımız bir tarih. Ancak UEFA böyle kararlaştırdı. Ayın 24'ünde Arda, Mevlüt, Hakan sezonu bitirmişti. Bu maçtaki performanslarından dolayı tebrik ediyorum hepsini. Devre arasında oyuna bir küçük dokunmamız gerekti. Fazla hücumcuyla oynayalım dedik, olmadı. İkinci yarı orta sahayı güçlendirdik. Bulgaristan deyip geçmeyin. Her takım dirençli. İtalya maçlarını hatırlayın son... Ben özellikle ikinci yarı zevk aldım. Umarım izleyenler de keyif almıştır. Futbolun tüm güzellikleri vardı. Frikik vardı, gol vardı, hücum vardı... Kazakistan'ı yendiğimizde 4 maçımız kalıyor, 3'ü kendi evimizde. Çekler'e kaybetmemiz mucizeydi, diğer maç aynı şekilde. Artık böyle oynadığımız gibi devam etmeliyiz. Gerisi kolay.'

Turkfutbol

A Milli Takım, İstanbul’daki özel maçta Bulgaristan'ı 4-0 mağlup etti. Ay yıldızlılar, Hakan Çalhanoğlu ve Burak Yılmaz ikişer golüyle galibiyete uzanırken, EURO 2016 elemelerindeki Kazakistan maçı öncesi moral buldu

A Milli Futbol Takımımız, 2016 Avrupa Şampiyonası Elemeleri'nde 12 Haziran Cuma günü Kazakistan ile yapacağı karşılaşma öncesinde hazırlık maçında Bulgaristan'ı konuk etti. Ay-yıldızlı ekibimiz,Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı'ndan konuk ettiği karşılaşmada rakibini 4-0 mağlup etti. Türkiye'ye galibiyeti getiren golleri, 49. ve 54. dakikada Hakan Çalhanoğlu ile 56. ve 80. dakikada Burak Yılmaz attı.

MAÇTAN NOTLAR

Tribünler boş kaldı

A Milli Futbol Takımı'nın, Bulgaristan ile yaptığı özel maça futbolseverler ilgi göstermedi. Özürlü tribünü ile birlikte 14 bin koltuk kapasiteye sahip statta yaklaşık 2 bin futbolsever karşılaşmayı izledi. A Milli Takım, ilk kez Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda maç yaptı.

Yasin ve Emre'nin ilk heyecanı

Millilerde Yasin Öztekin ile Emre Taşdemir ilk kez forma giydi. Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, bu sezon Galatasaray'da sergilediği performansla şampiyonluğa önemli katkı sağlayan Yasin Öztekin ileBursaspor'daki etkili oyunuyla dikkati çeken Emre Taşdemir'i Bulgaristan karşısında ilk 11'de sahaya sürdü. Bu arada Fenerbahçeli futbolcu Gökhan Gönül ise A Milli Takım ile 50. maçına çıktı.

İlk 11'de 4 Bursasporlu

Türkiye'nin Bulgaristan ile oynadığı özel maçın ilk 11'inde Bursaspor'dan 4 futbolcu yer aldı. Fatih Terim, Bulgaristan karşısında Bursasporlu Serdar Aziz, Emre Taşdemir, Ozan Tufan ve Volkan Şen'i ilk 11'de oynattı.

Kalede İstanbul Başakşehir'den Volkan Babacan yer alırken, Galatasaray'dan Semih Kaya ve Yasin Öztekin, Fenerbahçe'den Gökhan Gönül, Bayer Leverkusen'den Hakan Çalhanoğlu, Atletico Madrid'den Arda Turan ve Saint Etiene'den Mevlüt Erdinç de ilk 11'de forma giydi.

Fotomaç

Hakan Çalhanoğlu Frikik Golü (Türkiye 1 - Bulgaristan 0)

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Baran Fersoy

8 haziran uğuruyla geldi :)