Görüş Bildir
Haberler
Tüm Zamanların En Uzun Filmi Ambiancé Yolda

Tüm Zamanların En Uzun Filmi Ambiancé Yolda

Caner
08.07.2014 - 11:45
onedio.com
İçeriğin Devamı Aşağıda

Tüm Zamanların En Uzun Filmi Ambiancé Yolda

Bundan birkaç yıl önce 10 günlük uzunluğu ile tüm zamanların en uzun filmi Modern Times Forever olmuşken İsveçli sanatçı ve yönetmen Anders Weberg bu rekoru alt üst etmeye hazırlanıyor. Ambiancé ismini taşıyan film tamı tamına 720 saat (yani 30 gün) sürüyor ve 2020′ye kadar da tamamını görme şansımız olmayacak. Fakat filmin 72 dakika süren ilk fragmanı yayında…

, o yüzden gözünüzü çabuk tutun. Filmin yönetmeni Ambiancé için “uzay ve zamanın gerçeküstü hayalsi bir yolculuğu” diyor. Ayrıca Weberg, bu filmin kariyerindeki son film olacağını ve 2020′deki tüm dünyada yapılacak gösterim sonrasında filmin tüm kopyalarının imha edileceğinin de altını çiziyor.

Filmin 7 saat 20 dakikalık ikinci fragmanının 2016′da, 72 saatlik üçüncü fragmanının da 2018′de yayınlanacağını ekleyelim. 2020′de ise bir ay sürecek olan gösterim planlanıyor.

Burak Hazine İstanbul’da doğdu. Liseyi bitirdikten sonra öğrenimini sinema üzerinde devam ettirmek istediyse de Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde, oldukça uzun sürecek bir tıp eğitimi maratonuna başladı. Biletsiz.com ve Sinema Kulübü‘nde yazdı. 2 sene süren Blogger macerasını sonlandırarak Sinematopya'yı kurdu. Şimdilerde ise junior bir hekim. Bir yandan mesleğini icra edip bir yandan da sinema konusunda kendini geliştirmeyi hedefliyor.

sinematopya

Kaynak: http://www.sinematopya.com/2014/07/tu...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
1
1
1
0
0
0