Görüş Bildir
Haberler
Tuba Büyüküstün ve Murat Boz'un Samimi Kareleri Sosyal Medyayı Salladı!

Tuba Büyüküstün ve Murat Boz'un Samimi Kareleri Sosyal Medyayı Salladı!

Bir süredir ekranlardan uzak olan güzel oyuncu Tuba Büyüküstün ile yakışıklı şarkıcı Murat Boz, geçtiğimiz yaz ayında aşk dedikoduları ile anılmıştı fakat, iki ünlü isim de çıkan iddiaları yalanlamıştı. Şimdilerde dijital bir platformda yayınlanacak olan 'Another Self' adlı dizi ile ekranlara dönmeye hazırlanan Tuba Büyüküstün, dizide başrolü Murat Boz ile paylaşıyor. İkilinin sosyal medyada paylaştıkları samimi pozları yüzünden yeniden aşk iddialarıyla gündeme geldiler. İşte o pozlar ve detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Aslı Enver ile uzun soluklu ilişkisi sona erdikten sonra şarkıcı Murat Boz'un, geçtiğimiz yıl Umut Evirgen ile ilişkisini noktalayan Tuba Büyüküstün ile aşk yaşadığı iddia ediliyor.

Dijital bir platformda yayınlanacak olan 'Another Self' dizisinde başrolleri Tuba Büyüküstün ve Murat Boz birlikte paylaşıyor. Dizide beraber rol alan ikilinin aşk yaşadığı, hatta geçtiğimiz aylarda Beykoz'daki bir mekanda baş başa yemek yediğine ilişkin haberler basına yansımıştı.

"Adım Herkesle Anılıyor.''

"Adım Herkesle Anılıyor.''

Tuba BüyüküstünMurat Boz ile hakkında çıkan aşk haberleriyle ilgili 'Adım herkesle anılıyor. Böyle bir durum söz konusu değil' açıklamasını yapmıştı.

İddiaları yalanlayan Tuba Büyüküstün ile Murat Boz, aylar sonra aynı karede yeniden görüntülendi. Ekiple akşam yemeğinde buluşan ikili, gecenin fotoğraflarını sosyal medya hesaplarında paylaştılar.

İkilinin bu samimi halleri yeniden aşk dedikodularını doğurdu ve sosyal medyada büyük ilgi topladı.

Bu Haber De İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
2
1
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın