Görüş Bildir
Haberler
Tripadvisor Tarafından Hazırlanan Türkiye'nin En Beğenilen 15 Lüks Oteli

Tripadvisor Tarafından Hazırlanan Türkiye'nin En Beğenilen 15 Lüks Oteli

Turizm alanında herkes tarafından bir otorite olarak kabul edilen Tripadvisor, 2016 yılında yapılan seyahat severlerin değerlendirmeleri ve görüşleri sonucunda Türkiye'nin en beğenilen 15 lüks oteli listesini açıkladı. Yaz için tatil planlarının yapıldığı bu dönemde listeye bir göz atmanızda fayda var.

Kaynak: https://www.tripadvisor.com/Travelers...
İçeriğin Devamı Aşağıda

15. Grand Cave Suites, Göreme

15. Grand Cave Suites, Göreme

Bölgenin eski mağaralarından esinlenilerek inşa edilmiş ve 2013 yılında yenilenmiş bir taş yapıda yer alan Grand Cave Suites, Göreme manzaralı teraslar sunmaktadır. Tesiste mağaraların içine inşa edilmiş otantik odalar ve taştan duvarlara sahip kemerli odalar bulunmaktadır.

Tüm odalar kilim ve mobilyalarla geleneksel Türk tarzında dekore edilmiştir. Odaların tamamında özel spa küveti ve ücretsiz Wi-Fi vardır. Bazı odalar şöminelidir.

Restoranda her sabah açık büfe kahvaltı servis edilmektedir. Tesiste tümü ahşap masa ve sandalyelerle donatılmış teraslarla çevrili büyük bir avlu bulunmaktadır. Göreme manzaraları eşliğinde Türk çayı veya kahvesinin tadını çıkarabilirsiniz.

14. Vault Karaköy, İstanbul

14. Vault Karaköy, İstanbul

Galerileri, kafeleri ve barları ile Karaköy’ün gözde bölgelerinden Bankalar Caddesi’nde bulunan Vault Karaköy, The House Hotel, bohem ruhlu Beyoğlu’nu, tarihi Sultanahmet’i ve Galata Port'u keşfetmek için mükemmel bir konum sunuyor.

Binanın geçmişini göz önünde bulundurarak Han Tümertekin ve Sinan Kafadar tarafından gerçekleştirilen restorasyon çalışmaları otelin ismine de ilham kaynağı olmuştur. Otelin misafirleri, gecmisin izlerini taşıtan yüksek tavanlı ve sütunlu lobide karşılanıyor. Otel resepsyonu, duvarlarda asılı olan çerçeveli bonolarla bezeli bir banka veznesi görünümde tasarlandı.

Vault Karaköy, The House Hotel'in sanat küratörü otelin değişik alanlarda farklı etkinlik ve sergiler organize edecek. Sadece Istanbul'da deneyimlenebilecek bir ortamda uygun fiyatlı lüksü ve kişiye özel hizmet anlayışını yansıtacak olan Vault Karaköy, The House Hotel, eski ve yeninin buluşma noktası olmayı hedefliyor.

13. Hotel Aqua, İçmeler

13. Hotel Aqua, İçmeler

İçmeler Koyu kıyısındaki bir plajda yer alan Hotel Aqua, ücretsiz Wi-Fi ve özel balkon bulunan klimalı odalar sunmaktadır. Otelde açık havuz, kapalı havuz ve spor salonu vardır.

Aqua Hotel'in 2013 yılında yenilenmiş odaları minibar, çay-kahve yapma imkanı ve uydu TV ile donatılmıştır. Konuklar özel balkonlarından İçmeler Koyu ve peyzajlı bahçelerin hoş manzaralarının keyfini çıkarabilirler.

Hotel Aqua'nın konukları tenis ve basketbol gibi çeşitli sporlar yapabilir. Hotel Aqua'da ayrıca geleneksel Türk hamamı da içeren çeşitli sağlıklı yaşam olanakları bulunmaktadır. Çocuklar mini kulüpte eğlenceli vakit geçirebilir.

12. Four Seasons Istanbul at the Bosphorus, İstanbul

12. Four Seasons Istanbul at the Bosphorus, İstanbul

Boğaz'da yer alan Four Seasons Istanbul, 19. yüzyıldan kalma yenilenmiş Osmanlı sarayı, lüks detaylarla uyum içinde olan tarihi bir mimariye sahiptir. Otelde ücretsiz şemsiye ve şezlonglarla donatılmış ısıtmalı açık havuz ve kapalı havuz bulunmaktadır. Deniz kıyısındaki tesiste ayrıca panoramik Boğaz manzaralı geniş bir teras ve bir bahçe vardır.

Kaliteli mobilyalarla zevkli bir tarzda dekore edilmiş klimalı odaların tümünde iPod yuvası ve düz ekran uydu TV mevcuttur. Ayrıca minibar, kasa ve çalışma masası bulunmaktadır.

Boğaz'a bakan terasa sahip Aqua Restaurant'ta İtalyan ve Türk spesiyalleri eşliğinde Akdeniz mutfağı sunulmaktadır. Konuklar, uluslararası lezzetler içeren açık büfe tarzındaki kahvaltının tadını çıkarabilir.

Havuz başı ızgara; taze salatalar, çıtır ızgara kebaplar ve taze balıklar için ideal bir seçenektir. Lobby Bar and Lounge ise diğer konuklarla bir araya gelebileceğiniz samimi bir mekandır.

11. Dedeman, Zonguldak

11. Dedeman, Zonguldak

Doğal ve tarihi güzellikleriyle kongre, doğa ve kültür turizmi için çekim merkezi olan Zonguldak’ın ilk 5 yıldızlı oteli olma özelliğini taşıyan Dedeman Zonguldak, şehre modern ve lüks bir yaşam alanı getirmiştir. Denize sıfır konumuyla Dedeman Zonguldak, 204 oda, 1390 kişi kapasiteli toplantı salonları, 4 restoranı ve 2 yüzme havuzunun bulunduğu deniz manzaralı, geniş fitness merkezi ile konforlu bir konaklama fırsatını misafirlerine sunmaktadır. Akdeniz mutfağı, deniz ürünleri ve uluslararası mutfaklardan çok geniş bir yelpazeyi içeren menüsüyle konuklarına üstün hizmet anlayışı ile hizmet vermektedir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

10. Maxx Royal Kemer Resort, Kemer

10. Maxx Royal Kemer Resort, Kemer

Kemer'de yer alan Maxx Royal Kemer Resort'ta açık ve kapalı havuzların yanı sıra özel plaj, su parkı ve sadece çocuklara özel bir koy vardır. Wi-Fi erişimi ücretsizdir.

Tüm odalarda klima, balkon ve hidromasajlı küvet bulunmaktadır. Yemek alanı, elektrikli su ısıtıcısı ve kahve makinesiyle donatılmıştır. Özel banyoda spa küveti, saç kurutma makinesi ve bornozlar mevcuttur. Ayrıca minibar ve oturma alanı vardır.

Maxx Royal Kemer Resort'un özel plaj alanı ve tenis kortundan yararlanabilirsiniz. Diğer olanaklar arasında animasyon ekibi, gece kulübü ve oyun salonu sayılabilir. Tesis bünyesinde ve çevresinde kano ve su parkı gibi aktiviteler gerçekleştirilebilir. Tesiste ücretsiz otopark mevcuttur.

Maxx Royal Kemer Resort, Coral Travel Starway tarafından dünya çapındaki misafirlerine yapılan misafir memnuniyeti anketinde sunmuş olduğu yüksek kalite servis standartları ve misafirperverliği ile Top 100 World Best Hotels 2015 ödülünü almaya hak kazanmıştır

9. Museum Hotel, Uçhisar

9. Museum Hotel, Uçhisar

“Eşsiz”. Başka hiçbir kelime Museum Hotel’i tek başına bu kadar iyi tanımlayamaz! Binlerce yıllık Kapadokya tarihini her bir köşesinde hissedebileceğiniz muhteşem konumu, alışılmışın dışındaki “Müze” konsepti, birbirinden tamamen farklı ve paha biçilmez antikalarla dekore edilmiş 30 çok özel kaya ve geleneksel taş odası, nefes kesici manzarası, Türkiye’nin tek Relais & Chateaux hizmet kalitesi, 30 odaya hizmet etmek için özel olarak eğitilmiş 55 kişilik seçkin ekibi ile sunduğu kusursuz hizmet kalitesi ve birbirinden büyüleyici detaylarıyla, Museum Hotel “eşsiz”dir.

1998 yılında Indigo Turizm (Group) Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Ömer Tosun tarafından restorasyonuna başlanan Museum Hotel, 2002 yılında dönemin Turizm Bakanı Sn. Erkan Mumcu tarafından resmi açılışı yapılarak INDIGO markası altında hizmet vermeye başlamıştır.

8. Grand Göcek Hotel, Göcek

8. Grand Göcek Hotel, Göcek

Huzura uyanmak için, Grand Göcek 'in kapısından içeri girin. Üç dönüme yayılmış muhteşem güzellikte bir bahçe içinde mükemmel bir yüzme havuzu ve küçük misafirlerimiz için küçük yüzme havuzunda keyifli zamanlar geçirirken güleryüzlü ekibimiz her zaman yakınınızda olacak... Grand Göcek'de her zaman beklediğinizden çok daha fazlasını bulacaksınız. Her güne gülümseyerek başlayacaksınız, konuğumuz olduğunuz sürece hep birlikte Göcek'i unutulmaz anılara dönüştüreceğiz. Dönüş gününüz geldiğinde dost sohbetlerinde gülümseyerek anlatacağınız hikayeleri ceplerinize doldurmuş olarak uğurlayacağız sizi. Tamamı eşsiz güzellikteki bahçemize açılan, mütevaziliğin ve sadeliğin zerafetle iç içe geçtiği 17 oda.. Her biri şık, tertemiz, ışıl ışıl ve dört mevsimlik . Çalışan sayımız neredeyse konuk sayımıza eşit. Bire bir ilgi ve alaka göreceğiniz mükemmel hizmet kalitesiyle sizleri bekleyen Otelimizde, bahçenin ortasında keyfini çıkarabileceğiniz bir jakuzili havuzda sizi bekliyor olacak.

7. Regnum Carya Golf & Spa Resort, Belek

7. Regnum Carya Golf & Spa Resort, Belek

Regnum Carya Golf & SPA Resort kaydıraklı açık/kapalı havuzlar, masaj uygulamaları yaptırılabilen lüks bir spa merkezi, sauna, buhar banyosu ve özel kumsal sunmaktadır. Otel, Carya Golf Sahası'nda yer almaktadır.

Regnum Carya'nın geniş konaklama birimlerinde çoğu Akdeniz manzaralı olan özel balkon veya teras vardır. Tümü LCD uydu TV ile donatılmıştır. Bazı süitlerde spa küveti bulunmaktadır.

Ultra her şey dahil Regnum Carya Golf & SPA Resort'ta alakart restoranlar, bir snack bar ve bir pastane hizmetinizdedir. Açık hava tiyatro gösterilerinin keyfini çıkarabilir veya tesis bünyesindeki diskoda dans edebilirsiniz.

Regnum Carya Golf & Spa Resort ilerici bir bakış açısı ile yeşil bina olarak tasarlanmıştır ve TURKECO'nun danışmanlığı ile Amerikan Yeşil Binalar Derneği tarafından verilen yeşil bina sertifikası LEED Gold almaya hak kazanmıştır.

6. Tomtom Suites, İstanbul

6. Tomtom Suites, İstanbul

Tomtom Suites1850' li yıllardan günümüze Pera ve Galata bölgesinin sosyal tarihini yansıtan İstanbul' un tarihi binaları arasında yer alır. Bu bina, tarihi boyunca, Fransız rahibelere ve bazı tanınmış Levanten ailelere ev sahipliği yapmıştır.

Şimdi, tarihsel arka planı ile modern konfor eşleştirmiş; eşsiz hizmet politikası ve yeni bir tasarım ile konuklarını ağırlamaya hazırdır. Tomtom'un, 20 suit odası, eski şehre panoramik bir bakış sunan terası ve nostaljik bir görünümü vardır. Tomtom, hikayenin özünü kaybetmeden, şık bir dil ile, yüz yılı aşkın binanın hikayesini anlatıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

5. Witt İstanbul Hotel, İstanbul

5. Witt İstanbul Hotel, İstanbul

Cihangir semtinde yer alan Witt Istanbul Suites, lüks odalar ve huzurlu bir bahçe terası bahçe sunmaktadır. Yakınlarda ücretsiz özel otopark vardır.

Witt Istanbul'un açık plan odaları retro-modern iç tasarıma sahip olup parke zeminler ve organik ahşap mobilyalar içermektedir. Odaların her birinde ücretsiz Wi-Fi, DVD eşliğinde düz ekran TV ve Nespresso kahve makineli mini mutfak vardır.

Konuklar sabahları, yerel ve organik malzemelerle hazırlanmış, salamura zeytin çeşitleri ve beyaz peynir gibi Türk kahvaltı gözdelerini içeren ev yapımı kahvaltının tadını çıkarabilir. Oda servisi 7/24 sağlanmaktadır.

Witt Istanbul Suites, Taksim Meydanı'na 1 km, Dolmabahçe Sarayı'na ise 2,5 km uzaklıktadır. İstanbul'un eski kent merkezi otele 3 km mesafededir. Konuklar eski kent merkezinde Topkapı Sarayı'nı, Ayasofya'yı ve Sultan Ahmet Camii'ni ziyaret edebilir.

4. Maxx Royal Belek Golf Resort, Belek

4. Maxx Royal Belek Golf Resort, Belek

Maxx Royal Belek Golf Resort, özenli hizmeti ve şıklığıyla Belek’e 1 km, Antalya şehir merkezine 45 km ve Antalya Havalimanı’na 35 km uzaklıkta yer alıyor.

Ana binada yer alan süitler, Laguna süitler, Teras süitler ve Montgomerie Maxx Royal golf sahasının içinde yer alan özel villalardan zevkinize uyanı seçin... Ve kendinizi evinizde hissedin!

Maxx Royal Belek Golf Resort, Coral Travel Starway tarafından dünya çapındaki misafirlerine yapılan misafir memnuniyeti anketinde sunmuş olduğu yüksek kalite servis standartları ve misafirperverliği ile Top 100 World Best Hotels 2015 ödülünü almaya hak kazanmıştır.

3. Raffles Istanbul, İstanbul

3. Raffles Istanbul, İstanbul

Zorlu Centre'da bulunan Raffles İstanbul, açık yüzme havuzu, kapalı yüzme havuzu ve teras sunmaktadır. Wi-Fi erişimi tesis genelinde ücretsizdir. Tesiste sauna, fitness merkezi, masaj ve Türk hamamı gibi çeşitli olanaklar sağlanmaktadır.

Raffles İstanbul'daki tüm birimlerde balkon, klima ve kablolu yayınlar ile uydu kanallarını izleyebileceğiniz bir düz ekran TV vardır. Yemek alanı elektrikli su ısıtıcısı ve kahve makinesi ile donatılmıştır. Duşlu ve küvetli özel banyoda saç kurutma makinesi yer alır. Odanızdan şehrin manzarasını izleyebilirsiniz. Ekstralar arasında iPad, minibar ve CD çalar yer alır.

Rocca Restaurant'ta, Türk etkisine sahip Akdeniz mutfağı ve tüm dünyadan yemeklere sahip açık büfe servis edilir. Michelin yıldızlı şefin başında olduğu Arola Restaurant'ta yaratıcı tapas tarzı tabaklardan oluşan Sergi felsefesine dayalı bir menü sunulmaktadır. Long Bar, konuklarını ve yöre sakinlerini içecekler, hafif atıştırmalıklar ve muhabbet ile ağırlamaktadır.

2. Kayakapı Premium Caves, Ürgüp

2. Kayakapı Premium Caves, Ürgüp

Ürgüp'ün merkezine sadece 1 km uzaklıktaki Kayakapı Premium Caves, restore edilmiş tarihi mağaralarda yer almaktadır. Tesis, ücretsiz Wi-Fi ve Kapadokya manzaralı zarif biçimde dekore edilmiş süitler sunmaktadır.

Kayakapı Premium Caves Cappadocia'daki tüm oda ve süitlerde yerden ısıtma, klima, HD LED TV, Nespresso kahve makinesi, iPod ya da Android yuvası ve ücretsiz banyo malzemeleri bulunur. Bazı süitlerde şömine ve özel teras ya da veranda vardır.

Maide Restaurant, Kapadokya'ya özgü ve uluslararası spesiyaliteler içeren zengin bir kahvaltı büfesi sunmaktadır. Burada yerel ve uluslararası yemeklerden oluşan alakart öğle ve akşam yemekleri de servis edilmektedir. Bistro Manzara'da zengin içecek çeşitleri eşliğinde hafif atıştırmalıkların tadını çıkarabilirsiniz.

1. Four Seasons Hotel at Sultanahmet, İstanbul

1. Four Seasons Hotel at Sultanahmet, İstanbul

Peyzajlı bir avluya sahip 3 katlı neoklasik tarzdaki bir hapishane binasında hizmet veren Four Seasons Sultanahmet, İstanbul'un Eski Kent'inin merkezindedir. Otel, el dokuması Türk kilimleri gibi Türk zanaatkarların orijinal eserlerinin yer aldığı lüks konaklama birimleri sunmaktadır.

Four Seasons Hotel İstanbul at Sultanahmet'in neoklasik ayrıntılar ve Türk temasıyla dekore edilmiş oda ve süitlerinde espresso makinesi vardır. Konaklama birimlerinin tümünde düz ekran TV ile CD çalar ve DVD oynatıcı bulunmaktadır. Derin küvet içeren mermer banyo standarttır.

Otelin avlu bahçesindeki cam çardakta bulunan ve Türk sanat eserleri ile Osmanlı döneminden unsurlara sahip Seasons Restaurant'ta kahvaltı, öğle ve akşam yemekleri servis edilir. Pazar günleri popüler branç keyfi de yapabilirsiniz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
170
98
73
23
20
17
11
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?