Görüş Bildir
Haberler
The SpongeBob Movie'nin İlk Fragmanı Yayınlandı

The SpongeBob Movie'nin İlk Fragmanı Yayınlandı

Ulaş
04.08.2014 - 14:46
İçeriğin Devamı Aşağıda

Joe Murray ismi telafuz edildiğinde akla hemen çocukluğumuz gelir. O dönemin ve belki de çizgi film tarihinin en önemli işlerinden Rocko’s Modern Life, SpongeBob SquarePants ve CatDog gibi yapımlara imzasını atan Murray, muhtemelen hafızamızda hep çok iyi bir yer tutacak.

Yarattığı işlerden biri olan SpongeBob SquarePants’in sinema filminin çekiliyor olması da hafızalarımızı taze tutmamıza yardımcı oluyor denebilir. The SpongeBob Movie adıyla vizyona girecek olan yapım, 13 Şubat 2015 tarihinde sinema salonlarındaki yerini alacak.

Filmin ilk fragmanı geçtiğimiz hafta Comic-Con 2014′te yayımlanmıştı fakat şu anda izleyeceğiniz fragmanın o gün yayımlanandan biraz farklı olduğunun söylendiğini de belirtelim. Zira Comic-Con 2014′te yayımlanan video biraz daha karanlık bir havaya sahipmiş (izleme fırsatımız olamadı maalesef). Az sonra izleyeceğiniz video ise çizgi filmin havasının tamamen korunduğunu gözler önüne seriyor.

Çünkü içerisinde çocukların ve tabii ki malum kişilerin sevdiği her şeyi barındırıyor diyelim ve sizleri fragmanla başbaşa bırakalım.

Kaynak: http://superkarga.com/spongebob-movie...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
8
3
1
1
0
0
0