Görüş Bildir
Haberler
Teşkilat Dizisi Bu Akşam TRT1'de Başlıyor! Teşkilat Konusu Ne? Teşkilat Oyuncuları Kimler?

Teşkilat Dizisi Bu Akşam TRT1'de Başlıyor! Teşkilat Konusu Ne? Teşkilat Oyuncuları Kimler?

Müge Kakşi
07.03.2021 - 14:25

Yapımını TIMS&B Productions'ın, yapımcılığını ise Timur Savcı ve Burak Sağyaşar'ın üstlendiği Teşkilat dizisi bu akşam TRT 1'de izleyiciyle buluşacak. Peki, Teşkilat dizisi oyuncuları kimler? Teşkilat ne zaman başlayacak? Teşkilat dizisi konusu nedir? İşte merak edilen detaylarıyla Teşkilat dizisi...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Teşkilat Dizisi Oyuncuları Kimler?

Teşkilat Dizisi Oyuncuları Kimler?

Serdar (Çağlar Ertuğrul)

Teşkilatın en gözde istihbaratçılarından biridir. Almanya’da 10 yaşındayken ailesinin neo-nazilerin saldırısında hayatını kaybetmesi üzerine yurda getirilmiş ve Mete Bey’in gözetimi altında büyütülmüştür. Ekibin karizmatik lideri Serdar, çocukluktan itibaren tam donanımlı bir teşkilatçı olarak yetiştirilmiş, yakın dövüş ve silah kullanımında tam bir ustadır.

Zehra (Deniz Baysal)

Ekipte mantığın temsilcisi olan Zehra, zekâsı ve sakinliğiyle tanınır. En şiddetli krizlerde bile sakin kalabilen Zehra, gerçekçi ve rasyonel kararlar alan bir istihbaratçıdır.

Mete Bey (Mesut Akusta)

Ekibin akıl hocası ve kurucusu Mete Bey, tam bir devlet adamıdır. Devletin bekası için her şeyini ortaya koyan bir karakterdir ve stratejik düşünme yeteneğiyle dikkat çeker. Entelektüel birikimli sofistike kişiliği ile de işinde farklı bakış açıları geliştirebilmektedir.

Ceren (Ezgi Eyüboğlu)

Serdar’ın aşık olduğu sevgilisi Ceren, çekici ve sempatik bir kadındır. Mutfakta mucizeler yaratan ve yaptığı Fransız soslarını satarak hayatını sürdüren Ceren, karakterinde görünenden fazlasını barındırmaktadır.

Hakkı Dayı (Tuncer Salman)

Ekibin yaşlı kurdu Hakkı, tam bir insan sarrafıdır. Yılların tecrübesiyle insan davranışlarının analizinde de uzmanlık geliştirmiştir. Takip konusunda teşkilatın en iyisi olarak bilinir.

Pınar (Ezgi Şenler)

Kılık değiştirme ve plastik makyaj uzmanıdır. Kılıktan kılığa girebilmesiyle tanınan Pınar, aslen oyuncu olmak isterken kendini istihbaratçı olarak bulmuştur. Ekibin sivil ayaklı operasyonlarında en önemli role sahiptir.

Zayed Fadi (Mehmet Usta)

Çocukluğu Filistin’de yoksulluk içinde geçen Zayed Fadi, annesini parasızlık yüzünden tedavi ettiremediği için kaybetmiş ve daha o küçük yaşta ne pahasına olursa olsun “güç” ve para sahibi olmayı kafaya koymuş. Ona göre güce ve paraya ulaşmak için yapılan her şey mubah. Ortadoğu’da çevrilen bütün kirli işlerin taşeronu. Zeki, kibirli ve acımasız. 

Hulki (Nihat Altınkaya)

Hırslı bir yapıya sahip Hulki, yerinde duramayan hiperaktiftir bir karakterdir. Silahlara merakıyla bilinir. Yakın dövüş ve ileri sürüş teknikleri konusunda da uzmandır.

Uzay (Serdar Yeğin)

ODTÜ istatistik mezunu, Yale’de doktora yapmış parlak bir zihindir. Ekibin analistidir. Operasyonların planlanması, gelişmelerin en doğru okumasını o yapar ve ekip operasyondayken hep bir adım sonrasını da o planlar.

Gürcan (Ahmet Uğur Say)

Ekibin siber uzmanı olan Gürcan, sempatik bir kişiliktir. Gerçek bir hacker olan Gürcan’ın bilgisayarlardan telefonlara, sızamayacağı elektronik cihaz yok.

Adem Seyhan (Yavuz Bingöl)

Emekli bir MİT mensubudur olarak, teşkilat içinde hâlâ saygı duyulan bir isimdir. Uçan kuştan haberi olur ama küçük bir tespih dükkanında kendi halinde bir yaşam sürmektedir. Serdar’ın her daim danıştığı, ağabeyi yerine koyduğu bir karakterdir.

Teşkilat Ne Zaman Başlayacak?

Teşkilat Ne Zaman Başlayacak?

Güçlü kadrosu ve görkemli prodüksiyonu ile merakla beklenen ve MİT'in bir anlamda perde arkasını gözler önüne serecek olan dizi, 7 Mart'tan itibaren her pazar saat 20.00’de TRT 1'de olacak. 'Teşkilat' dizisiyle, Milli İstihbarat Teşkilatı'nın (MİT) sır gibi saklanan ve kale adıyla bilinen kampüsünden görüntüler ilk kez ekrana gelecek. MİT'in görev uygulama teknolojisinde kullandığı bazı yöntemler ve İHA/SİHA teknolojisindeki son gelişmeler de izleyiciyle buluşacak.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
3
2
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın