Görüş Bildir
Haberler
Telefon Kullanma Şekline Göre Sen Kimsin?

Telefon Kullanma Şekline Göre Sen Kimsin?

Ecivicivokke
16.05.2022 - 16:22

Telefon kullanma şeklimiz karakterimiz hakkında bir şeyler söyleyebilir!

Merak ediyorsan, seni aşağıya doğru alalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Telefonunu hangi fotoğraftaki gibi kullanıyorsun?

Öz güvenli!

Günlük hayatında telefonunu tek elinle kullanıyorsan fazlasıyla öz güvenli birisin. Risk almaktan hiçbir zaman korkmuyorsun ve fazlasıyla cesaretli birisin. Koyduğun hedeflere ulaşabilmek için elinden gelen her şeyi yapıyorsun, başarısızlık hiçbir zaman senin için bir sonuç olmuyor. Her zaman aklını ve mantığını kullanarak karar alıyorsun, bu da senin daha az pişmanlık yaşamanı sağlıyor. İlişkiler söz konusu olduğunda ise çok daha farklı birine dönüşüyorsun. Birini hayatına almadan önce onu iyice tanımak, her detaya hakim olmak istiyorsun. Özellikle romantik ilişkilerinde oldukça temkinli davranıyorsun, o cesaretli kişinin yerine adeta başkası geçiyor. Bu özelliğin zaman zaman çevrende soğuk biri olarak tanınmanı sağlıyor.

Sezgisel, akıllı!

Telefonu tek elle tutup baş parmağınızla kullanman akla verdiğin önemin bir işareti olarak görülebilir. Çoğu zaman sezgilerine göre hareket ediyorsun ve olayları ön görmede fazlasıyla başarılısın. Çevrendeki kişiler tarafından akıllı, mantıklı ve sağ duyulu biri olarak tanınıyorsun. Bir adım atmadan önce o adımın her detayını planlar ve ona göre adımını atarsın. Hiçbir zaman boşluğa doğru adım atmazsın, bu sebeple seni kandırmak oldukça zordur. Fakat konu aşka geldiğinde mantığını bir kenara bırakabiliyorsun. Ani ve çok düşünmeden karar alabiliyorsun bu yüzden kimi zaman ilişkilerine zarar verebiliyorsun.

Hız sever!

Telefon kullanırken iki elini de kullanman senin işlerini hızlı halletmeyi sevdiğini gösteriyor. Hızlı, verimli ve hemen karar almaya hazır birisin. Kararsız kelimesi senin yakınından bile geçemez diyebiliriz. Hızlı değişen ortamlara da kolaylıkla uyum sağlayabiliyorsun. Genel olarak uyumlu birisin, her plana göre kendini şekillendirmen mümkün. Aniden şehir değiştiriyoruz dense ona bile hemen ayak uydurabiliyorsun o sebeple arkadaşların seninle vakit geçirmeyi çok seviyor. Aşk hayatında ise tam tersi bir role bürünebiliyorsun. Sevdiğin kişiye hemen yanaşıp onu korkutmak istemiyorsun, her zamanki cesaretini aşk hayatında pek göstermiyorsun.

Yaratıcı!

Telefonu tek elinle tutup diğer elinin işaret parmağıyla kullanıyorsan bu senin yaratıcılığını simgeler. Hayatın için gerçekleştirmek istediğin bir sürü plan, bir sürü hedef var ve bunları gerçekleştirebilmek için elinden gelen her şeyi yapıyorsun. Bu konuda oldukça da başarılısın, kafana koyduğun şeyi mutlaka yapıyorsun. Tek başına vakit geçirmeyi seviyorsun çünkü düşüncelerinle baş başa kaldığında senden çok farklı fikirler çıkabiliyor. Çevrendekilere göre kafan çok daha farklı çalışıyor, tüm farklı ve dahiyane fikirler senden çıkıyor. Senin elinden çıkan her şey güzelleşiyor, dokunduğun her şey farklı bir renk kazanıyor. Romantik ilişkilerinde ise bu yaratıcılığın utangaçlığa dönüşüyor ve seni yeni ilişkiler alıkoyabilir. Fakat tanıştığında karşındaki kişiyi adeta büyülüyorsun!

Bu içerikler de ilginizi çekebilir!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
23
16
8
5
5
4
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Hoess

Öz güvenli! Günlük hayatında telefonunu tek elinle kullanıyorsan fazlasıyla öz güvenli birisin. Risk almaktan hiçbir zaman korkmuyorsun ve fazlasıyla cesare... Devamını Gör

Gizem Yenikler

Yaratıcı! Telefonu tek elinle tutup diğer elinin işaret parmağıyla kullanıyorsan bu senin yaratıcılığını simgeler. Hayatın için gerçekleştirmek istediğin bir... Devamını Gör

cansu ersan

Öz güvenli!