Görüş Bildir
Haberler
Burcuna Göre Hangi Konuda Rakipsizsin?

etiket Burcuna Göre Hangi Konuda Rakipsizsin?

miray soysal
14.05.2022 - 13:37

Artık burçların kişiliğimizi ne kadar derinden etkilediğini çok iyi biliyoruz. Pekii, Burcuna göre sen hangi konuda rakipsizsin?

Merak ettiysen, Haydi Testee!👇

İçeriğin Devamı Aşağıda

Seç bakalım!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

İnsanları yönetmek!

İnsanları yönetmek!

Lider vasfını tam olarak taşıyan, organizasyonların vazgeçilmez ismi oğlak! Oldukça çalışkansın ve zorluklar karşısında yılmayan karakterine her zaman aklına koyduğun şeye ulaşırsın. İş hayatlarında mükemmel olmayı istersin. Çalışma azmin el attığın her alanda sana başarıyı getirir. Hangi meslek olursa olsun sen mutlaka yönetici olursun. Çünkü gerçekçi ve kurallara önem veren bir kişiliğe sahipsin. Disiplinin olduğu yerde rahat ediyorsun. Bu özelliğinden dolayı da iş zekanın çok gelişmiş olduğunu belirtebiliriz. Yapman gereken şeyler için her zaman hırslı ve sorumluluk sahibisin. Tam CEO  olacak insansın!

Etkili konuşmak!

Etkili konuşmak!

Sen konuş, biz seni sabaha kadar dinleriz. Hatta, 'Köprü satıyorum.' desen ona bile inanırız... Çünkü sen iknanın ta kendisisin! İletişimi yöneten sensin, esprili kelime oyunlarına ve dinamik diyaloglara sıklıkla yer verirsin. Arkadaşların kendilerini seninle aynı konu üstünde saatlerce konuşurken bulabilir. Sahip olduğun pozitif enerji ile etrafına ışık saçar ve girdiğin ortamın havasını olumlu yönde değiştiren bir etkiye sahipsin. Bu yüzden çok farklı kişilikteki insanlarla bile kolaylıkla iletişim kurabilir ve onları istediğin gibi ikna edebilirsin. Çünkü diğer insanların düşüncelerine önem verirsin!

Empati kurmak!

Empati kurmak!

Her insanla empati kurma yeteneğin var. Bunu nasıl başarıyorsun bilmiyoruz ama muazzam bir yetenek bu! Her zaman ilk karşı tarafın ne düşündüğünü ve ne hissettiğini anlamaya çalışıyorsun. Kafanda daima 'Ben olsam ne yapardım?' sorusu dönüyor. Bu yüzden asla ben merkezci ve bencil bir karaktere sahip değilsin. Kimseyle büyük bir kavga yaşamazsın çünkü bu hayatta en korktuğun şeylerden biridir birini incitmek... Değil birini bilerek üzmek, istemsiz incitmek bile senin canını fazlasıyla acıtır. Şefkatlisin, sevgini fazlasıyla belli edersin. Bunlar ne güzel özellikler... Ne güzel bir burçsun sen yengeç!

Soyut düşünmek!

Soyut düşünmek!

Balık burcunun hayal gücü mü? Üstüne tanımıyoruz! Senin estetik açıdan gelişmiş bir zihnin var. Arkadaş canlısı, sosyal konularda başarılı ve yaptığı işe sanat katan birisin. Kendini ifade etme şeklin, dekorasyon, resim ve dans gibi farklı tarzlarda olabilir. Düşüncelerin, çevrendeki insanlar için canlandırıcı ve ilham vericidir. Her şeyden kolayca etkilenebilirsin çünkü hassas bir kişiliğin var.  Gerçek yaşamın korkunçluğundan dolayı düş dünyasında yaşamak sana daha cazip geliyor. Hayal kurma becerine hayranız çünkü senin hayallerin Paris!

Yatırım yapmak!

Yatırım yapmak!

Sen, gelir sağlamak adına yatırım yapma konusunda oldukça yeteneklisin. Hatta ortamların doğru yatırım tavsiyesi veren kişisi sen olabilirsin. Çünkü  kazanç sağlayacak her şeyi çok iyi bilirsin. Para kazanma isteğin o kadar yoğun ki hiç enerji israfı yapmadan, bir hedeften diğerine uçmadan doğrudan hedefine yönelirsin. Senin, gerçekçi ve kurallara önem veren bir kişiliğe sahip olduğunu söyleyebiliriz. Çünkü disiplinin olduğu yerde rahat ediyorsun. Bu özelliğinden dolayı da iş zekanın çok gelişmiş olduğunu belirtebiliriz. Biz de senden bir yatırım tavsiyesi alalım o zaman😉

Felsefi düşünmek!

Felsefi düşünmek!

Düşünmeyi ve araştırmayı seversin bu yüzden felsefi bir yönün var. Fikirleri ve davranışları yani hayatı sorgulamaktan hoşlanırsın. Özgürlükçüsün, kısıtlanmak istemezsin. Kendini kısıtlayan veya kıskançlık yapan kişilere tahammül edemezsin. Çevrendeki insanları, bağımsız karakterine saygı duyacak olanlardan seçersin. Her şeyden kolayca sıkılabilen bir yapın var. Anı yaşamayı, çok fazla ayrıntılara takılmamayı biliyorsun. Bu sebeple zaman zaman sorumluluk almadığın için eleştiriliyorsun. Monoton bir hayat yaşamak yerine eğlenceli bir hayatı tercih ediyorsun. En iyisini yapıyorsun!

Gizemleri çözmek!

Gizemleri çözmek!

Kararlı, araştıran ve sezgi sahibi bir zekan var. Bir dedektif gibisin. Olayların ardında yatan gerçekleri açığa çıkartabilecek yeteneklere sahipsin. Çünkü konsantrasyon yeteneği var ve sezgilerin genellikle doğru. Kriz ve sorun çözmeye her zaman hazırsın. Her konuya çözüm odaklı bakarsın. Sezgilerin çok kuvvetli olduğu için kimse seni kolay kolay kandıramaz!

Ara bulmak!

Ara bulmak!

Güzel hitap yeteneğin ve hoşgörülü olman mevcut sorunlarda arabulucu olmalarını sağlar. Hayatında hep bir denge arayışı vardır. Her şey senin için eşit seviyede olmalıdır. Belli bir duygu veya madde başka bir şeyin önüne geçmemelidir.  Eşitlik duygusuna önem verirsin. Kimseye ayrımcılık yapılmasını istemezsin bu yüzden haksızlıklar karşısında tahammülün yoktur. Her duruma uyum sağlayabilirsin. Hayatının her alanında huzur anlayışındasın. Huzurunu kaçıracak ya da sana gerginlik yaşatacak ilişkilerden uzak durmaya çalışırsın,  daima sakinlik istersin.

Liderlik etmek!

Liderlik etmek!

Önder ve yönetici bir ruha sahipsin. Çok zekisin ve problemleri kolayca çözersin. İş hayatında oluşabilecek bütün sorunları da çözebilme kabiliyetinle ünlüsün. En problemli müşterilere bile yaratıcı çözümler sunarak ortaya çıkabilecek tersliklerin önüne geçmeyi başarırsın. Emir almayı sevmezsin bu yüzden birinin altında çalışmakta çok zorlanırsın. Sen, yönetmeyi seversin ve tabii ki her zaman zirvede olmayı hedeflersin!

Analiz etmek!

Analiz etmek!

Hesap ve analiz gerektiren işlerde çok başarılısın. Hayatında her şeyin sistematik bir düzende olmasını istersin. Titizsin, özensiz hiçbir şeye tahammül edemezsin.  Çalışkanlığın, disiplinli tutumların ve ince ayrıntılara verdiğin önem işlerini kusursuz yapmanı sağlar. Çalışmaktan asla bıkmazsın. Para kazanmak için her meslekte başarılı olabilirsin. Yani ekmeğini taştan bile çıkartırsın! Çünkü sen her işin altından kalkabilirsin. Çalışkan yapın ve analitik zekan birleştiğinde başarılı iş insanı olarak öne çıkarsın!

Öncülük etmek!

Öncülük etmek!

Her zaman en çok ön plana çıkan, göze çarpan kişisin. Birilerine yol göstermek senin karakterinde var! Hız gerektiren işlerde başarılısın. Sabır ve aşırı dikkat gerektiren işler kesinlikle sana göre değildir çünkü çok sabırsızsın. Liderlik vasıflarınla insanları organize etmekte de başarılı olduğunu söyleyebiliriz. Bu yüzden büyük projeleri seversin. Herhangi bir ortama girdiğinde kendinden emin bir biçimde konuşur, düşüncelerin ile ilgi uyandırmaya bayılırsın!

Çözüm üretmek!

Çözüm üretmek!

Sana göre çözülmeyecek şey yok bu dünyada. Her şeyin mutlak bir çözümü vardır. Bu yüzden derdi olan sana gelir, dermanını sende bulur. Hafızan çok güçlüdür. Empati gücün yüksektir.  Yavaş yavaş ama sindirerek öğrenirsin. Öğrendiklerini bir daha unutmazsın. Her zaman pratik düşüncelere sahipsin. Tecrübelerin canını acıtsa da olaylardan ders almayı bilirsin. Seni en çok motive eden şey ise, hayata dair koyduğun hedefler!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
329
120
52
43
32
22
21
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
İdil

Etkili konuşmak! doğrudur, güzel de manipüle ederim - Sen konuş, biz seni sabaha kadar dinleriz. Hatta, 'Köprü satıyorum.' desen ona bile inanırız... Çünkü s... Devamını Gör

Necla Kaplan

AKREP. Gizemleri çözmek! Kararlı, araştıran ve sezgi sahibi bir zekan var. Bir dedektif gibisin. Olayların ardında yatan gerçekleri açığa çıkartabilecek yet... Devamını Gör

Eymen Ylmz

La oğlak yok mu oğlak baba bana ceo olacan diyor iyi yönetiyomuşum.Vay anasını...