Görüş Bildir
Haberler
Gelecek Tarantino Filmi The Hateful Eight'in İlk Posteri Yayınlandı

Gelecek Tarantino Filmi The Hateful Eight'in İlk Posteri Yayınlandı

Ulaş
31.07.2014 - 17:52 Son Güncelleme: 26.04.2022 - 15:22
İçeriğin Devamı Aşağıda

Yapım süreci iyiden iyiye yılan hikayesine dönen ve sinema dünyasında son yılların dedikodu kazanı en harlı projeleri arasında yer alan The Hateful Eight'in çekimlerinin başlayacağı haberi Quentin Tarantino hayranlarını sevindirmişti. Empire'ın önümüzdeki sayısında kullanılacak filmin posteri dün yayınlandı.

“Django Unchained” (Zincirsiz) ile ziyaret ettiği western türünü çok seven Tarantino bu türde bir film daha çekmek istediğini açıklamış ve “The Hateful Eight”i kaleme almaya başlamıştı. Senaryoyu bitirip oyunculara paslayan Tarantino, senaryosunun internete sızdırıldığını görünce filmi çekmekten vazgeçmişti. Ama Tarantino birkaç ay önce fikrini değiştirdi ve filmi birkaç değişiklikle çekmeye karar verdi. Filmin çekimlerine 2015′te başlanacak.

Başroller ise teslim edildi: Samuel L. Jackson, Tim Roth, Michael Madsen, James Remar, Walton Goggins, Kurt Russell ve Amber Tamblyn. Film 2015′in aralığına yetiştirilmeye çalışılacak.

70 milimetre CinemaScope tekniğiyle çekilecek film, Amerikan İç Savaşı sonrası kelle avcılığı yapan ekibin etrafında gelişecek.

Öte yandan Tarantino, “bilim-kurgu filmi çekecek misiniz?” sorusuna, “Bunu birkaç sene evvel sorsaydın ‘Bilemiyorum. Bu benim türüm değil. Emin değilim. Fakat ne olacağını bilemezsin,’ derdim. Fakat şimdi bir fikrim var ve ilk kez hayır demeyeceğim. İlk kez ‘Evet, bir ihtimal bu türde bir film çekebilirim,’ diyorum. Bu film; uzay operası, uzay gemili bir bilim-kurgu filmi veya uzayda seyahat, diğer gezegenlere seyahat filmi olmayacak. Daha çok dünyada geçen bir bilim-kurgu olacak,” cevabını verdi.

Yönetmen, Kill Bill ile ilgili de açıklama yaptı. Tarantino 2015′te iki bölümü birleştiren “Kill Bill: The Whole Bloody Affair”i gösterime sokabileceğini dillendirdi.

  • Haber Türk
Kaynak: http://www.haberturk.com/kultur-sanat...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın