Görüş Bildir
Haberler
Swinger Çetesine Dair Yeni Detaylar: Zenginlerle Fuhuşun Ardından 'Kaz Yolundu' Mesajı Göndermişler

Swinger Çetesine Dair Yeni Detaylar: Zenginlerle Fuhuşun Ardından 'Kaz Yolundu' Mesajı Göndermişler

Adana merkezli 16 ilde, swing (eş değiştirme) yöntemiyle fuhuş yaptırdıkları belirlenen çeteye ilişkin yeni detaylar ortaya çıktı. Çete üyeleri, internetten kendilerine ulaşan zenginleri 'yolunacak kaz' olarak isimlendirirken, paralarını aldıktan sonra da 'kaz yolundu' mesajı ile durumu haber vermiş.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Fuhuşun ardından 'kaz yolundu' mesajı

Fuhuşun ardından 'kaz yolundu' mesajı

Adana merkezli 16 ilde, swinger (eş değiştirme) yolu ile fuhuş yaptırdıkları belirlenen çeteye dair yeni detaylar ortaya çıktı. 

Swinger çetesinin, kendilerine internet üzerinden ulaşıp, grup halinde cinsel ilişkiye girmek isteyen zengin kişileri ‘yolunacak kaz’ diye adlandırdığı, para karşılığı fuhuşun ardından, evlerinin erzaklarını da aldırdıkları öğrenildi.

Şüphelilerin, fuhşun ardından da birbirlerine ‘kaz yolundu’ şeklinde mesaj gönderdiği öne sürüldü.

Şebeke üyesi bir çift, 6 ayda 9 il gezerek fuhuş toplantılarına katılmış

Şebeke üyesi bir çift, 6 ayda 9 il gezerek fuhuş toplantılarına katılmış

Öte yandan kendilerini beğendirmek için estetik ameliyat olan şebeke üyesi kadınların, iyileşme sürecinde partilere katılamadıkları, bunun için de görüntülü konuşma yöntemiyle partiye dahil edildikleri öğrenildi. Şebeke üyesi bir çiftin, 6 ay boyunca 9 il gezdiği ve fuhuş toplantılarına katıldıkları belirlendi.

Operasyonda 74 kişi gözaltına alındı

Operasyonda 74 kişi gözaltına alındı

Savcılıktan alınan izinle 6 ay boyunca şüphelileri teknik ve fiziki takibe alan polis, 35 evli çift ile 3 kadın ve 1 trans birey, toplam 74 kişinin, il il gezerek belirli günlerde para karşılığında grup halinde cinsel ilişkiye girdiklerini tespit etti.

Şüphelilerin adreslerini belirleyen polis, önceki gün, Adana merkezli, Antalya, Mersin, Hatay, Şanlıurfa, Gaziantep, Konya, Afyon, Kahramanmaraş, Adıyaman, Malatya, Kars, Denizli, Burdur, Şırnak ve Edirne’de eş zamanlı 80 adrese 500 polisle şafak vakti operasyon düzenledi. Operasyonda 69 şüpheli gözaltına alındı. Evlerde arama yapan polis, çok sayıda fantezi malzemesi, uyuşturucu hap, Hint keneviri, esrar ve silah ele geçirdi. Diğer şüphelilerin yakalanması için çalışmaların sürdüğü bildirildi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
44
13
9
6
2
2
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Dean Winchester

İnsan bir kodlamayla falan konuşur olm yasadışı iş yapıyorsun yani kaz yolundu ne amk :D

nrettnbayar1

Kaz yolundu, daha çok dikkat çekiyor lan..!