Görüş Bildir
Haberler
Sutopu Federasyonu'ndan Yeni Paylaşım

Sutopu Federasyonu'ndan Yeni Paylaşım

Ted Lasso
18.02.2022 - 10:17

Sutopu Federasyonu yapmış olduğu paylaşımla sosyal medyada tepkilere neden olmuştu. Federasyon, kadın sporcuların bulunduğu yeni bir paylaşım daha yaptı. Takımın avukatı tartışmalara neden olan paylaşımın arka planını anlattı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sutopu Federasyonu'nun yaptığı paylaşım kısa sürede tepki toplamıştı. Yanıt verilmeye kapatılan tweet nedeniyle kısa süre içerisinde alıntılanarak sosyal medyanın gündemine oturmuştu.

Sutopu Federasyonu'nun tepkilere neden olduğu paylaşımı👇

Sutopu Federasyonu gelen tepkilerin ardından yeni bir paylaşım daha yaptı.

Sutopu Federasyonu gelen tepkilerin ardından yeni bir paylaşım daha yaptı.

Paylaşımda şunlar ifade edildi:

'Milli mesai başlıyor 🇹🇷

Avrupa Kadınlar Sutopu Şampiyonası Elemeleri

1. Maç Bugün

TSİ 23.00

Türkiye - Belçika

2. Maç 18 Şubat 2022 Cuma

TSİ 12.00

Türkiye - Yunanistan

3. Maç 19 Şubat Cumartesi

TSİ 23.00

İsviçre - Türkiye

4. Maç 20 Şubat 2022 Pazar

TSİ 14.00

Sırbistan - Türkiye'

'Fotoğrafın arka planı farklı'

'Fotoğrafın arka planı farklı'

Öte yandan, Sutopu milli kadın oyuncuları Avukat Deniz Akbıyak'a ulaşarak o fotoğrafın yanlış anlaşıldığını ve konuyla ilgili bir tweet atmasını istedi.

Oda tv'ye konuşan Akbıyık, 'Bizler milli takıma gittiğimiz zaman son dakikaya kadar genelde takım mayoları gelmez çünkü takım kadrosuna mayolar sipariş verilir. Böylece de mayolar en son sporculara teslim edilir. Bu fotoğraflar çekildiği zaman Türkiye'deki kampta bir fotoğrafçı gelmiş. Erkek mayoları dağıtılmış fakat kadınların mayoları dağıtılmamış. Zaten o görsele baktığınız zaman kadınların mayolarının farklı olduğu gözüküyor. Kadınlar da suyun içinde olmayı tercih etmişler ki mayolarımız farklı gözükmesin birbirimizden ayrı durmayalım diye. Daha sonra mayolar gelmiş. Federasyon bir fotoğraf paylaşmış. Benden de kızlar rica etti. Çok fazla şey yazıyorlar, doğrusu bu diye' açıklaması yaptı. Federasyonların bu tarz şeyler yaptığını ve insanların tepki göstermesinin normal olduğunu ifade eden ancak Sutopu Federasyonu'nda sansürleme olmadığını kaydeden Akbıyık, 'Kızlar kendileri istemişler suyun içinde olmayı. Federasyonun tek hatası, Twitter'ı yorumlara kapatmak olmuş. Onun haricinde sansür gayesi gözetilmemiş' dedi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
8
3
3
2
2
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın