Görüş Bildir
Haberler
Steve Cutts Filmleri

Steve Cutts Filmleri

Philodoks Net
24.03.2014 - 22:43 Son Güncelleme: 24.03.2014 - 22:55

Steve Cutts Kısa Çizgi Animasyon Filmleri

Yazımıza Steve Cutts kimdir? sorusuna oluşturduğu inanılmaz kısa çizgi animasyon filmleri izlemeden önce cevaplamak isteriz. Londra'da yaşayan İngiliz animasyon uzmanı, çizim ve heykeltraş uzmanı bir artisttir. Dünya genelinde tanıyanı milyonları bulmamasına rağmen, mükemmel işler çıkardığından dolayı, bu mükemmel çizgi animasyon filmleri sizlere tanıtmayı düşündük. Özellikle de konularını oluşturduğu temalar bakımında inanılmaz işler ortaya çıkaran Steve, sizlerinde çok hoşuna gidecek eğlenceli bir animasyon filmi hazırlamış. Gelin hep beraber bu muhteşem kısa videolara beraber göz atalım. Beğeneceğinizi umarak, iyi seyirler diliyoruz.

Yüzyıllardır yeryüzünde yaşayan insanların akıllarında hep bir soru işareti var. Bunlardan en başta gelenlerden bir tanesi de dünya nasıl olurda bu hale gelir?, ekolojik dengenin bozulması, global ısınma, elektromanyetik alanlar, radyasyon, betonlaşan yeşil alanlar ile birlikte dünyamız içinde yaşadığımız bir çöplük haline gelmiştir. Bunun da tek bir nedeni var, o da insan! Kime sorsanız, 'ben en idealim, benden iyisi yok' der. Halbuki yaşam koşullarına bir baksanız, aslında en büyük silahların başında gelirler. Burada izleyeceğiniz, ingilizcesi Man olan, Türkçe ise insanoğlu anlamına gelen video ile sizlere kısa film – çizgi animasyon adı altında, ne kadar uzunca zamandan beri gelen yanlışları anlatacaktır. Gerçekçi animasyonlar, hergün rastlayabileceğiniz cinsten değillerdir. Tabikide isterseniz Simon's cat videolarına da göz atabilirsiniz. Şimdi gelin hep beraber Man çizgi animasyon filmleri videosuna bir bakalım.

Steve Cutts'ın resmi sitesinden (doğa konulu çizgifilmler – doğasal çizgifilm) diğer kısa animasyon filmlerini seyredebilirsiniz. Bu başarılı ve iyi işler çıkaran animasyon sanatçısını tanıtmaktan büyük mutluluk duyarız. Ayrıca In The Fall ve Shoreditch of the Dead diğer popüler videolardandır. Tamamen ücretsiz olarak izlemek mümkündür. After Effects ile hazırlanan bu çizgi animasyonları beğeneceğinizden eminiz. Eğer siz de çevrenizdekilerle animasyon çizgifilm olan Man yazısını paylaşmak istiyorsanız, yapmanız gereken sadece alttaki sosyal butonları kullanıp, sosyal medya duvarınızda yer vermektir. Bir sonraki enteresan video ile karşınızda olacağız. Philodox.Net üzerinden bizi takip edebilirsiniz.

Kaynak: http://philodox.net/animasyon-filmleri/
İçeriğin Devamı Aşağıda

MAN

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın