Görüş Bildir
Haberler
TV
Star TV Arşivleri Açıldı: Bir Zamanların En Çok Sevilen ve İzlenen Efsane Dizileri

Star TV Arşivleri Açıldı: Bir Zamanların En Çok Sevilen ve İzlenen Efsane Dizileri

Bir zamanlar televizyon önünden kalkmadan izlediğimiz ve döneminde efsane olan birçok dizi bulunuyor. İşler Güçler'den İstanbullu Gelin'e dönemine damga vurmuş Star TV dizilerini merak edenleri içeriğe alalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Sefirin Kızı

1. Sefirin Kızı

Sancar ve Nare'nin aşkının anlatıldığı Sefirin Kızı dizisi, döneminin en sevilen dizilerindendi. Dizide, gariban bir yarıcının oğlu olan Sancar'ın daha çocuk yaştayken Bodrum’a tatile gelen bir büyükelçinin kızı olan Nare’ye sevdası anlatılıyor. Aşkları için yıllarca mücadele eden ikili tam kavuştukları gece Nare ortadan kayboluyor. Nare'nin kaybolması üzerine bu aşk bir destan olur...

Neslihan Atagül ve Engin Akyürek'in başrolde olduğu diziye daha sonra Tuba Büyüküstün başrol olarak dahil edildi. Uraz Kaygılaroğlu, Ferit Aktuğ, Doğukan Polat, Deniz Işın, Bülent Şakrak, Beren Gençalp dizide yer alan diğer oyunculardan bazıları...

2. Menajerimi Ara

2. Menajerimi Ara

Merakla izlenen dizide bu zamana kadar görmediğimiz bir dünya anlatılıyor. Menajer-oyuncu arasındaki ilişkilere odaklanılan dizide menajerlerin her bölümde olayları nasıl çözdüğünü gördük. 'Call My Agent' dizisinin Türkiye versiyonu olan bu dizide heyecan hiç bitmiyor...

Her bölüm birbirinden ünlü oyuncuların konuk olduğu dizi kadrosunda Barış Falay, Canan Ergüder, Fatih Artman, Serhat Teoman, Ayşenil Şamlıoğlu, Ahsen Eroğlu, Deniz Can Aktaş, Semi Sırtıkkızıl, Gamze Karaduman ve daha birçok oyuncu yer alıyor.

3. Erkenci Kuş

3. Erkenci Kuş

Reklam ajansında başlayan büyük bir aşkın anlatıldığı dizide Sanem ve Can'ın aşkı anlatılıyor. Tesadüf eseri tanışan ikili daha sonra büyük bir aşka yelken açıyor.

Başrollerinde Demet Özdemir ve Can Yaman'ın olduğu dizide Öznur Serçeler, Birand Tunca, Özlem Tokaslan, Cihan Ercan, Berat Yenilmez rol aldı.

4. Avlu

4. Avlu

Avlu, kadın cezaevine odaklanan bir dizi. İçinde birçok kadın karakterin yer aldığı dizide kendi adaletini sağlamaya çalışan Deniz'in hikayesi esas olsa da yanında başka kadınların yaşadıkları da konu ediniyor.

Dizinin oyuncu kadrosunda Demet Evgar, Ceren Moray, Nursel Köse, Eslem Akar, Nergis Öztürk, Deniz Barut, Ümmü Putgül, Ayça Damgacı, Selen Seyven, Deniz Can Aktaş ve daha bir sürü oyuncu yer alıyor.

5. Jet Sosyete

5. Jet Sosyete

Özpamuk Tekstil'in sahibi Cengiz ve işyerinde getir-götür sorumlusu Yaşar'ın yaşadıklarına tanık olduğumuz dizide bu iki ailenin yaşadıklarıyla eğlenmemek mümkün değil. Ani bir kararla genel müdür yapılan Yaşar, karısı Safiye, kızı Yıldız, baldızı Melike ve kayınbiraderi Gündüz ile yaşadıkları gecekondudan Jetset Konakları'na taşınıyor. Cengiz'in eşi Gizem ve annesi Zahide ile komşu olan bu aile yaşadıklarıyla çok eğlendiriyor.

Derya Karadaş, Gülse Birsel, Cengiz Bozkurt, Sarp Apak, Ayşenil Şamlıoğlu, Hasibe Eren, Enis Arıkan, Şahin Irmak, Tuğba Çom Makar ve Deniz Cengiz gibi komedinin sevilen isimleri kadroda yer alıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Ufak Tefek Cinayetler

6. Ufak Tefek Cinayetler

Birbirine bağlı dört kadının yaşamlarından kesitler izlediğimiz dizide cemiyetin popüler kadını Merve, en yakın arkadaşı Pelin, kendi halinde yaşayan Arzu ve yıllardır yanlarında olmayan doktor Oya tekrar bir araya geliyor. Tekrar dörtlü olarak takılmaya başlayan arkadaşların geçmişte yaşadıkları yavaş yavaş ortaya çıkıyor.

Oyuncuları arasında Gökçe Bahadır, Aslıhan Gürbüz, Bade İşcil, Tülin Özen, Mert Fırat, Ferit Aktuğ, Yıldıray Şahinler, Osman Sonant, Selim Bayraktar ve Duygu Sarışın olan dizi efsane diziler arasında yer alıyor.

7. İstanbullu Gelin

7. İstanbullu Gelin

Süreyya ve Faruk'un aşkını merkeze alan dizide İstanbul'da yaşayan ve kendi başına büyüyen Süreyya'nın karşısına aniden çıkan zengin iş adamı Faruk'la evlenmesi sonucu Bursa'ya taşınması anlatılıyor. Hem Faruk'un ailesine hem de Bursa'ya alışmaya çalışan Süreyya özgür ruhu ile evdekilerle sürekli çatışıyor.

Özcan Deniz ve Aslı Enver'in başrolde olduğu dizinin kadrosu çok geniş. İpek Bilgin, Salih Bademci, Güven Murat Akpınar, Dilara Aksüyek, Fırat Tanış, Neslihan Arslan, Özge Borak, Berkay Hardal ve Neslihan Yeldan dizide yer alan diğer oyuncular.

8. Fazilet Hanım ve Kızları

8. Fazilet Hanım ve Kızları

Zengin ve fakir ayrımının anlatıldığı dizide bir tarafta Boğaz’ın incisi bir yalı diğer tarafta ise varoşun incisi Fazilet Hanım ve Kızları yer alıyor.

Dizinin kadrosunda Çağlar Ertuğrul, Deniz Baysal, Nazan Kesal, Afra Saraçoğlu, Alp Navruz, Hazal Türesan, Mahir Günşiray, Tolga Güleç gibi oyuncular var.

9. Siyah İnci

9. Siyah İnci

Ege'de küçük bir kasabada yaşayan Hazal ve Kenan'ın aşkını anlatan dizide Vural'ın kasabaya gelmesiyle her şey değişiyor. Vural'ın Hazal'ı elde etmek için her şeyi göze alması ile tüm hayatlar alt üst oluyor.

Dizide Tolgahan Sayışman, Hande Erçel, Berk Hakman, Hüseyin Avni Danyal, Melis Sezen, Yeşim Büber rol aldı.

10. Söz

10. Söz

Ülkedeki yeni ve tehlikeli terör örgütü liderini bulup yok etme amacıyla on iki askerden oluşan bir birlik kuruluyor. Bu on iki asker hem aşklarını hem özlemlerini birlikte yaşıyorlar. Bu dizide, Üsteğmen Yavuz komutanlığında gece ve gündüz demeden düşmanla mücadele eden bu takımın maceralarına tanık oluyoruz.

Oyuncuları arasında Tolga Sarıtaş, Deniz Baysal, Mehmet Özgür, Serhat Kılıç, Aybüke Pusat, Meriç Aral, Burak Sevinç, Nihat Altınkaya, Görkem Sevindik, Mustafa Yıldıran, Eren Vurdem, Aytaç Şaşmaz olan dizi, zamanının en beğenilen dizilerindendi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Ben de Özledim

11. Ben de Özledim

Leyla ile Mecnun sonrası merakla beklenen Ben de Özledim dizisi, Leyla ile Mecnun dizisinin bitmesiyle işsiz kalan oyuncuların dizinin ekibini bir arada tutma çabasını anlatıyor.

Dizinin oyuncuları da çok tanıdık. Leyla ile Mecnun'da yer olan oyuncular burada da karşımızda. Ali Atay, Serkan Keskin, Osman Sonant, Cengiz Bozkurt, Ahmet Mümtaz Taylan ve diğer isimler...

12. Aramızda Kalsın

12. Aramızda Kalsın

Yadigar'ın hayatının anlatıldığı dizide aldatılan Yadigar, çocuklarını alarak Antep'i terk ediyor. Annesinin ona ölmeden önce verdiği mektuptaki emaneti aramak için İstanbul'a gidiyor.

Usta oyunculara kadrosunda yer veren dizide Uğur Yücel, Binnur Kaya, Gökçe Bahadır, Caner Cindoruk, Cengiz Bozkurt yer alıyor.

13. İşler Güçler

13. İşler Güçler

Üç arkadaş kendi filmlerini çekmek için para biriktirmek istiyor. Bu dizide, üçü de oyuncu olan bu arkadaşların para biriktirmek için yaptıklarını izliyoruz.

Ayrılmaz ikili Ahmet Kural ve Murat Cemcir'in başrolde olduğu dizide onlara Sadi Celil Cengiz eşlik ediyor. Dizide yer ala diğer oyuncular ise Ceren Moray, Şinasi Yutsever,Gaye Gürsel, Burak Satıbol, Korhan Herduran...

14. Sihirli Annem

14. Sihirli Annem

Betüş ve Sadık’ın çocukları Cem, Ceren ve Çilek artık büyüdüler. Büyüseler de tartışmaları ve birbirlerine takılmaları hiç bitmiyor. Onların maceralarına tanık olduğumuz dizide eğlence hiç durmuyor.

Dizinin oyuncu kadrosunda İnci Türkay, Şahap Sayılgan, Nevra Serezli, Gül Onat, Jess Molho, Suat Sungur bulunuyor.

15. Küçük Sırlar

15. Küçük Sırlar

İlk gençlik dizilerinden olan Küçük Sırlar, sahip oldukları para ve gücün sınırı olmayan gençleri anlatıyor. Popüler olmanın en önemli mesele olduğu bu gençler arasında kavga hiç bitmiyor.

Şampiyonlar ligi gibi kadroya sahip bu dizide Sinem Kobal, Burak Özçivit, Merve Boluğur, Şenay Gürler, Şebnem Dönmez ve daha birçok oyuncu yer alıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

16. Küçük Kadınlar

16. Küçük Kadınlar

Bir anda hem annelerini hem babalarını kaybeden beş kız kardeş hayata birlikte tutunmaya çalışıyorlar. Hayatta birbirleri dışında kimsesi kalmayan bu kardeşler, karşılarına çıkan zorlukları birlikte aşmak için hep bir aradalar. 

Dizide Özge Borak, Hande Soral, Fulya Zenginer, Elit İşcan, Selin Ilgar, Ali İl, Kıvanç Kasabalı, Birsen Dürülü yer alıyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Halil Değerli

Behzat Ç nerede

kangurubu

İşler Güçler ve Aramızda Kalsın hariç kalanı çöp