Görüş Bildir
Haberler
Sinan Akçıl Burcu Kıratlı Yeniden Evleniyor! Sinan Akçıl'la Nişanlanan Burcu Kıratlı Kimdir?

Sinan Akçıl Burcu Kıratlı Yeniden Evleniyor! Sinan Akçıl'la Nişanlanan Burcu Kıratlı Kimdir?

Müge Kakşi
11.02.2021 - 16:35

2018'de Amsterdam'da evlenen ünlü şarkıcı Sinan Akçıl ve güzel oyuncu Burcu Kıratlı anlaşamayıp evliliklerinden kısa bir süre sonra boşanmıştı. Geçtiğimiz yıl aralarındaki küslüğün bitmesiyle çift bir dargın bir barışık devam ederken evlilik kararı alarak aile arasında sade bir nişan töreni yaptılar. Bu olayla tekrardan gündeme gelen Burcu Kıratlı hakkında araştırmalar başladı. Peki Sinan Akçıl ile yeniden evlenme kararı alan Burcu Kıratlı kimdir? Sinan Akçıl ve Burcu Kıratlı nişan törenine ait tüm detayları haberimizde sizler için derledik...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sinan Akçıl "Anlı Şanlı Bir İsteme Oldu"

Sinan Akçıl "Anlı Şanlı Bir İsteme Oldu"

2018 yılında Amsterdam'da dünya evine giren, ancak sekiz ay sonra boşanan Sinan Akçıl ve Burcu Kıratlı, geçtiğimiz yıl aralarındaki buzları eritmişti. Bir dargın bir barışık sürdürdükleri ilişkilerinde yeniden evlilik kararı alan ünlü çift, aile arasında nişan töreni yaptı.

Akçıl, Kıratlı’yı tekrar ailesinden istedi. Burcu Kıratlı'nın kahve ikram ederken çektiği görüntülerini paylaşan Akçıl ,'Işıklar altındayız diye sanma ki geleneksiz göreneksiziz. Anlı şanlı bir isteme oldu. İlk seferinde çok konuşulmuştu, bu sefer söz sırası aşkta. Bırakın o konuşsun. Yakında' mesajını yazdı.

Burcu Kıratlı da nişan fotoğrafını, 'Bu yola daha emin adımlarla ailelerimizle ilk adımı (ikinci kez) attık. Aile her şeydir. Aile güçtür ve sevgidir' notuyla paylaştı.

Ünlü çiftin nikah töreninin 22 Şubat'ta gerçekleşeceği öğrenildi.

Burcu Kıratlı Kimdir?

Burcu Kıratlı Kimdir?

Burcu Kıratlı, 23 Temmuz 1989 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. İlkokul öğrenimini Ata Koleji'nde, orta okul öğrenimini BJK Koleji'nde, lise öğrenimini ise Bebek Yeni Yıldız Koleji'nde tamamlayarak Yeditepe Üniversitesi İletişim Fakültesi Görsel İletişim Tasarımı bölümünden lisans derecesi ile mezun olmuştur. Okul hayatı boyunca birçok oyun ve kısa filmde yer alan Kıratlı, Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde Actor Studio eğitimi almış ve yine aynı yerde 2 sezon boyunca kadrolu oyuncu olarak görev yapmıştır.

İlk dizi rolünü 2010 yılında TRT 1 ekranlarında yayınlanmaya başlayan ve 2 sezon süren Elde Var Hayat isimli dizide Yağmur karakteri ile aldı. 2013 yılında ise Özcan Deniz'in yazıp yönettiği Su ve Ateş filminde Helin karakteri ile sinemaseverlerin karşısına çıktı.

2014 yılında vizyona giren Peri Masalı filminde Peri karakterini canlandırdı. Bu filmdeki rolü nedeniyle saçlarını kazıtması gündem oldu. Bu film projesinden sonra tekrar TV ekranlarına geri dönen Kıratlı, 10 Aralık 2014 tarihinden beri TRT 1 ekranlarında yayınlanmaya başlayan Diriliş: Ertuğrul dizisinde Gökçe karakteriyle izleyici karşısına çıktı.

TV kariyeri devam ederken aynı zamanda 2015 yılında Bizim Hikaye isimli filmde Elif karakterini canlandırdı. Burcu Kıratlı, Aşk ve Mavi dizisinde, “Mavi” karakterine hayat vermiştir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın