Görüş Bildir
Haberler
Şimdiden Yerlerinizi Alın! 2020'ye Bomba Gibi Düşecek En İyi Dizi ve Filmler

Şimdiden Yerlerinizi Alın! 2020'ye Bomba Gibi Düşecek En İyi Dizi ve Filmler

2020 gelse de hepsini izlesek 🤓

İçeriğin Devamı Aşağıda

Merakla beklenen 10 film:

20. 10) Fast & Furious 9

20. 10) Fast & Furious 9

Serinin 9. filmi olan Fast and Furious 9'un oyuncu kadrosunda Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Jordana Brewster, Lucas Black, Tyrese Gibson, Lex Elle ve John Cena gibi birçok isim yer alıyor.

19. 9) The King's Man

19. 9) The King's Man

'Kingsman' serisinin spin-off filmi olan 'The King's Man'de tarihin en kötü tiranları ve suçlu zihinleri milyonlarca kişinin yok olabileceği bir savaş planlamak için bir araya gelir. Bir adam ise onları durdurmak için zamana karşı yarışmalıdır.

18. 8) Dune

18. 8) Dune

Uzak bir gelecekte geçen 'Dune', ailesi çöl gezegeni Arrakis’in kontrolüne sahip olan Paul Atreides’in hikayesini anlatıyor. Çok değerli bir kaynağın tek üreticisi olan çöl gezegeni Arrakis'in kontrolü asil aileler arasında son derece talep görmektedir. 'Baharat' adı verilen bu kaynak, yüksek bilinç ve uzun bir yaşam süresi sunarken, beraberinde çok ciddi yan etkileri de getirmektedir. Ayrıca yıldızlararası yollarda gezinmeye yardımcı olan kaynak da bu 'baharat'tır. Bu kaynağı elde etmek isteyen feodal rakiplerden Harkonen ailesi tarafından Paul ve ailesine tuzak kurulur. Bu tuzağın sonucunda Paul'un ailesi darmadağın olarak firari hale gelir. Paul, ailesinin Arrakis kontrolünü yeniden kazanması için bir isyan başlatırken, tüm evrenin seyrini değiştirebilme ihtimalini yakalayacaktır.

17. 7) Wonder Woman 1984

17. 7) Wonder Woman 1984

Gal Gadot'nun canlandırdığı Wonder Woman'ın maceralarını anlatan devam halkasıdır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

16. 6) Mulan

16. 6) Mulan

Kadınların yalnızca kocasını mutlu edip çocuk doğurmak için var olduğunun düşünüldüğü bir çağda Mulan, seçenekleri konusunda pek mutlu değildir. Çin İmparatoru, her bir ailenin bir erkeğinin, ülkeyi Kuzey istilacılarına karşı korumak için İmparatorluk Ordusunda görev yapması gerektiğine dair bir karar verdiğinde, onurlu bir savaşçının en büyük kızı olan Hua Mulan, hasta olan babasının sağlığı için korktuğundan, onun yerine erkek kılığına girerek savaşa katılıyor. Hua Jun isimli bir erkek olarak orduya katılan Mulan, her adımında içindeki güçten faydalanması ve gerçek potansiyelini benimsemesi gereken zorlu bir mücadeleye girişiyor. Savaştaki yetenekleriyle ön plana çıkan genç kadın, bu süreçte komutanına da aşık oluyor. Bu, onu onurlu bir savaşçıya dönüştürecek, minnettar bir ulusun ve gururlu bir babanın saygısını kazandıracak olan destansı bir yolculuk...

15. 5) Black Widow

15. 5) Black Widow

Marvel'ın Yenilmezler ekibinin yetenekli casusu Natasha Romanoff, nam-ı diğer Black Widow'un solo filmidir. Ünlü kurgusal karakteri, Yenilmezler serisinde olduğu gibi Scarlett Johansson canlandırıyor.

14. 4) No Time to Die

14. 4) No Time to Die

Aktif hizmetten ayrılan Bond, yeni hayatına uyum sağlamaya çalışır. Jamaika’da sakin yaşamının keyfini çıkarmaya çalışan Bond'un huzuru, CIA’den eski dostu Felix Leiter'ın kendisinden yardım istemesi ile yarıda kalır. Bond'dan kaçırılan bir bilim adamının kurtarılmasına yardım edilmesi beklenir. Sandığından da tehlikeli olan bu işi kabul eden Bond, yeni teknolojilerle silahlanmış, kötü bir adamın peşine düşer.

13. 3) Top Gun: Maverick

13. 3) Top Gun: Maverick

1986 tarihli, başrollerini Tom Cruise ile Kelly McGillis'in paylaştıkları Top Gun’ın devam halkası olan Top Gun: Maverick’in başrolünde yine Tom Cruise yer alıyor. Tom Cruise, ilk filmde olduğunu gibi Amerika Birleşik Devletleri Deniz Kuvvetleri Teğmeni Pete Mitchell olarak hayranlarının karşısına çıkacak. Filmin yönetmenliğini ise Joseph Kosinski üstleniyor.

12. 2) Sonic the Hedgehog

12. 2) Sonic the Hedgehog

Sonic the Hedgehog, peşine düşen yetkililerden kurtulup, şeytani doktorun elinde bulunan yüzükleri geri almaya çalışan Sonic'in hikayesini konu ediyor. Hükümet, insan biçiminde bir kirpi olan Sonic’i yakalamak için peşine düşer. Devlet görevlileri her yerde Sonic’i aramaya başlar. Sonic ise bu sırada şeytani Dr Eggman’ın ele geçirdiği yüzükleri geri almaya çalışmaktadır. Küçük bir kasaba olan Green Hills’in şerifi Tom Wachowski, Sonic’in peşine düşen hükümet yetkililerinden kaçmayı başarıp, doktordan yüzükleri geri alabilmesi için yardım etmeye karar verir. Ancak bu sandığı kadar kolay olmayacaktır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. 1) Birds of Prey: And the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn

11. 1) Birds of Prey: And the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn

Yırtıcı Kuşlar, bir mafya babası tarafından kaçırılan genç bir kızın, kurtarılması için verilen mücadeleyi konu ediyor. Harley Quinn, Gotham şehrinde suçla savaşan bir kanun savaşçısı olan Helena Bertinelli ve suçla savaşan bir aileden gelen yakın dövüş ustası Dinah Laurel güçlerini birleştirip, kaçırılan kızı kurtarmak için Black Mask’ karşı zorlu bir mücadeleye girişir.

Merakla beklenen 10 dizi:

10. 10) Katy Keene

10. 10) Katy Keene

Katy Keene, moda ikonu olan bir kadın ve arkadaşlarının hikayesini konu ediyor. Ünlü bir moda ikonu olan Katy Keene ve kızlardan oluşan grubu kendilerini New York’ta büyük bir maceranın içerisinde bulur. Onlar bir yandan hayallerindeki mesleklere sahip olmak için çabalarken bir yandan da aşk hayatlarını yoluna koymak için mücadele etmek zorunda kalır.

9. 9) Hunters

9. 9) Hunters

Hunters, kendi adaletlerini sağlamaya çalışan bir grup Nazi avcısının hikayesini konu ediyor. 1977 yılında New York City’de yaşayan bir grup insan, yüzlerce yüksek rütbeli Nazi’nin toplumun içinde yaşadığını keşfeder. Grup, Nazilerin ABD’de Fourth Reich’ı kurma planları yaptığını öğrenince, vakit kaybetmeden harekete geçmeye karar verir. Nazi avcıları, bu kanlı planı durdurmak için zorlu bir mücadeleye atılır.

8. 8) Stargirl

8. 8) Stargirl

Stargirl, annesinin yeniden evlenmesiyle Los Angeles'tan Nebraska'ya taşınmak zorunda kalan liseli Courtney'i takip ediyor. Courtney yeni okuluna adapte olmaya ve yeni arkadaşlar edinmeye çalışan genç bir kızdır. Hayatına yeni bir yön vermeye çalışan Courtney, bu sırada annesinin yeni eşiyle ilgili sıra dışı bir sırrı keşfeder. Üvey babası, eski hayatında süper kahramanlarla birlikte çalışmıştır. O günlerden kalan süper kahraman kostümünü ele geçiren Courtney, eski süper kahramanları göreve çağıracağı fantastik bir maceraya atılır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

7. 7) The Outsider

7. 7) The Outsider

11 yaşındaki bir çocuğun hunharca katledilen cesedi bir parkta bulunur. Görgü tanıkları ve cesetten alınan parmak izleri Flint City adındaki kentin en saygın adamlarından birini işaret etmektedir. Cinayetin baş şüphelisi olarak görülen kişi, Küçükler Ligi koçu, İngilizce öğretmeni, iyi bir eş ve iki kız babası olan Terry Maitland’ın ta kendisidir. Soruşturmanın başına geçen dedektif Ralph Anderson düzenlediği bir operasyonla halkın gözleri önünde Terry Maitland’ı tutuklar. Terry, her ne kadar suçsuz olduğunu açıklamaya çalışsa da dava aleyhinde ilerlemektedir. Ancak araştırma devam ettikçe ortaya çıkan gerçekler ve Tery’nin olay gecesi ile ilgili anlattıkları davanın tüm seyrinin değişmesine neden olur.

6. 6) The Stand

6. 6) The Stand

The Stand, ölümcül bir salgın nedeniyle yıkıma uğrayan bir dünyada yaşanan, iyiyle kötü arasındaki savaşa odaklanıyor. Dünya ölümcül bir salgının etkisi altındadır. Salgın nedeniyle büyük bir yıkıma uğrayan dünyada hayatta kalmayı başarabilen insanlar, içine düştükleri bu cehennemden kurtulmanın yolunu arar. İnsanların, kendilerini bu mahşer yerinden çekip alacak bir lidere ihtiyaçları vardır ve önlerinde seçebilecekleri iki aday vardır. Bir grup insan, umudunu 108 yaşındaki Mother Abagail’ın başını çektiği topluluğu bağlar. Onların karşısında ise kötülükten beslenen bir adam vardır.

5. 5) Snowpiercer

5. 5) Snowpiercer

Dünyanın buzla kaplandığı bir dönemden yedi yıl sonrasında hayatta kalabilmeyi başaran çok az insan vardır. Yaşanan büyük felaketten sonra hayatta kalmaları Snowpiercer adında, kürenin etrafında dönen yuvarlak ve devasa trende yaşamaları sayesindedir. İnsanların farklı olanaklara sahip bir şekilde yaşamını sürdürdüğü Snowpiercer, birbirinden adaletsiz durumlara ve zorlu yaşam koşullarına ev sahipliği yapar.

4. 4) The Walking Dead: World Beyond

4. 4) The Walking Dead: World Beyond

Walking Dead dizisinin üçüncü Spin-off’u olan yapımda, kıyametin ardından yetişen ilk nesle odaklanılıyor. Yeni nesil, korunaklı yerlerinden çıkıp yavaş yavaş dünyaya yayılmaya başlar.

3. 3) The New Pope

3. 3) The New Pope

The Young Pope gelecek sezon; yepyeni bir kadro, yepyeni bir ekip ve yepyeni ismi The New Pope ile yoluna devam edecek. Henüz dizinin hikayesinin detayları belli değil ama yine hayali bir papanın yaşadıklarının masaya yatırılması bekleniyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

2. 2) The Falcon and the Winter Soldier

2. 2) The Falcon and the Winter Soldier

Marvel'ın sevilen kahramanlarının maceralarını ekrana taşımaya hazırlanan 'Falcon and the Winter Soldier' Disney+ platformu tarafından 6 bölüm halinde uyarlanıyor. Dizinin başrollerinde ünlü karakterlere, beyazperdede de olduğu gibi Anthony Mackie ve Sebastian Stan ikilisi hayat vermeye devam edecek.

1. 1) Star Trek: Picard

1. 1) Star Trek: Picard

“Star Trek: The Next Generation”ın yedi sezonunda karşılaştığımız ikonik Captain Jean-Luc Picard karakteri, yeniden ekrana gelmeye hazırlanıyor. İkonik karaktere, orijinal dizide olduğu gibi usta aktör Patrick Stewart hayat verecek.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
138
100
32
11
10
8
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Utku Yıldırım

2020 nin en çok beklenen filmi birds of prey se sıçtık demektir.

Ilker Ilerler

2020 de hem film hem dizi kıtlığı çekeceğim sanırım.

Sinan

Fast and Furious serisinin en iyi filmi olan Tokyo Drift'in başrol oyuncusu Lucas Black'i görecek olmak güzel. Paul Walker'dan boşalan yeri iyi dolduracaktır.