Görüş Bildir
Haberler
Siirt Kurtalan'da 5 Büyüklüğünde Deprem! İşte AFAD ve Kandilli Son Depremler Sayfaları...

Siirt Kurtalan'da 5 Büyüklüğünde Deprem! İşte AFAD ve Kandilli Son Depremler Sayfaları...

Sunay Korkmaz
03.12.2020 - 09:42

Siirt'in Kurtalan ilçesinde bugün saat 08.45'te 5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. 20 km derinlikte meydana gelen depremin merkez üssü Kurtalan'ın Karabağlar köyü. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) son dakika bilgisi paylaşarak deprem sonrası olumsuz bir ihbarın alınmadığını bildirdi. İşte depremle ilgili tüm detaylar ve AFAD ve Kandilli Rasathanesi son depremler sayfaları...

İçeriğin Devamı Aşağıda

T.C. İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'ndan depremle ilgili rahatlatan bir açıklama geldi. AFAD'dan yapılan açıklamada 'Siirt'in Kurtalan ilçesinde saat 08.45'te 5,0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Kurtalan ilçesinde meydana gelen deprem sonrası, an itibarıyla, olumsuz bir ihbarın bulunmadığı bilgisi alınmıştır. Gelişmeleri takip ediyoruz.' denildi.

AFAD'dan Son Dakika Açıklaması

AFAD'dan Son Dakika Açıklaması

AFAD Twitter hesabından yapılan ilk açıklamada;

'#DEPREM: Siirt'in Kurtalan ilçesinde saat 08.45'te 5,0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Gelişmeleri takip ediyoruz.' denildi..

Yapılan ikinci açıklamada ise, 

Geçmiş olsun Siirt. Kurtalan ilçesinde meydana gelen #deprem sonrası, an itibarıyla, olumsuz bir ihbarın bulunmadığı bilgisi alınmıştır.

AFAD son depremler sayfası için tıklayın

Kandilli son depremler sayfası için tıklayın

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
7
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın