Görüş Bildir
Haberler
Sevda Demirel Kimdir? Hande Ataizi'ne Attığı Tokatla Hafızalara Kazınan Sevda Demirel Nereli ve Kaç Yaşında?

Sevda Demirel Kimdir? Hande Ataizi'ne Attığı Tokatla Hafızalara Kazınan Sevda Demirel Nereli ve Kaç Yaşında?

Sevda Demirel, yıllar önce bir TV programında ünlü oyuncu Hande Ataizi'ye tokat atması ile tekrar gündeme geldi. 2000'li yıllara damga vuran güzel oyuncu ve manken Demirel, geçtiğimiz yıllarda da cinsiyet değiştiren Neslihan Doğrusöz ile birlikteliğiyle gündeme gelmişti. Peki, Sevda Demirel kimdir? Sevda Demirel nereli ve kaç yaşında? Sevda Demirel hangi filmlerde rol aldı? İşte şarkıcı, oyuncu. manken ve sunucu Sevda Demirel hakkında merak edilenler...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevda Demirel son yıllarda girdiği polimikler  ve özel hayatı ile merak konusu oldu. Bir zamanlar silikon taktırmanın  büyük bir olay olarak görüldüğü yıllarda Demirel, ünlü camiasında en çok konuşulan isimler arasında yer alıyordu. Peki, Sevda Demirel kimdir? Hande Ataizi'ye tokat atması ile hatırlanan Sevda Demirel nereli ve kaç yaşında?

Sevda Demirel Kimdir?

Sevda Demirel Kimdir?

28 Nisan 1972'de dünyaya gelen Sevda Demirel, Langen, Almanya'da doğmuştur. Aslen Gaziantepli olan ünlü manken, anne ve babasının 16 yaşındayken boşanmasıyla İstanbul'a yerleşti, böylelikle İstanbul'da da mankenliğe adım atmış oldu. 8 yıl şarkıcılık yapan güzel oyuncu Kuzey Irak da dahil olmak üzere birçok mekanda şarkı söyledi. Çeşitli filmlerde rol olan Demirel, Salih Güney ve Engin Koç'la 1996 yılında yayınlanan Otostop filminde seyirci karşısına çıktı. Ayrıca bir zamanlar Hande Ataizi'ne attığı tokat ve silikonlarının patlamasıyla magazin gündeminde sık sık adından söz ettirdi.

Kaan Özdemir ile 21 Eylül 1995'te evlenip boşandı. Kaan Özdemir ile evliliğin ardından yabancı bir sporcuyla Londra'da evlenen başarılı sunucu onunla da evliliğini yürütemedi. Güzel manken, başarılı bir oyuncu olmanın yanı sıra sunuculuk ve şarkıcılıkta yapmıştır. Ayrıca Sevda Demirel'in birçok oynadığı film ve çıkardığı albümler vardır.

Sevda Demirel'in Rol Aldığı Yapımlar

Sevda Demirel'in Rol Aldığı Yapımlar
  • Bay E - (1995)

  • Tatlı Kaçıklar - (1996)

  • Otostop - (1996)

  • Hiç Bana Sordun mu? - (1997)

  • Altın Vuruş - (1998)

  • Tutku Suçları - (2000)

Sevda Demirel'in Albümleri

Sevda Demirel'in Albümleri
  • Sevda Gibi - (2002)

  • Sus - (2005)

  • Uyanma Vakti - (2007)

  • 'Sevda Tokatı' - (2019)

Bu Haberler de İlginizi Çekebilir!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Bayram Terzi

Admin kimki bu paylaşıyorsun hayirdir kaç para aldın yav Hande Ataizi olmasa gündeme gelemeyecek adı anılmayacak unutulup gidecek biri Hande nerde bu nerde k... Devamını Gör

Bayram Terzi

Admin kaç paraya sattın kendini doğruyu söyle