Görüş Bildir
Haberler
Şenol Güneş'in Beşiktaş Mesaisi Başladı

Şenol Güneş'in Beşiktaş Mesaisi Başladı

Fatih
21.06.2015 - 18:50
İçeriğin Devamı Aşağıda

Beşiktaş’ın yeni hocası, en az transferler kadar Ümraniye’deki yenileme çalışmalarının da üzerinde duruyor. Tadilat işlemlerini yerinde takip eden Güneş, yetersiz gördüğü tesislerin bir an önce yetiştirilmesini istiyor

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, yeni sezon öncesi kolları çoktan sıvadı. İmzayı attıktan sonra Antalya’ya giderek kısa bir tatil yapan ve geride kalan sezonun stresini atan deneyimli teknik adam İstanbul’a döner dönmez mesaisine başladı. Takım, resmi olarak sezon açılışını yapmasa da deneyimli çalıştırıcı teknik heyetiyle birlikte Nevzat Demir Tesisleri’nin yolunu tuttu.

1 TEMMUZ’DA TOPBAŞI

Güneş ve teknik heyetin 5 günden bu yana Ümraniye’de bir araya geldiği hem tesislerin durumunu inceledikleri hem de takım planlaması üzerinde durdukları kaydedildi. Deneyimli teknik adamın tesislerin yenilenme çalışmalarına transferler kadar önem verdiği belirtildi. Oyuncuların yeni sezonda fiziki ve mental olarak rahat edebilmeleri için her detayı bizzat kendisinin planladığı öğrenildi. Güneş’in tesislerin en kısa zamanda yetiştirilmesini istediği kaydedildi.

Siyah-Beyazlılar, temmuzun 1’inde Ümraniye’de toplanacak. 5’inde Almanya’ya geçilecek. 16’sına kadar burada kamp yapılacak. Ardından da Avusturya’da ikinci etaba geçilecek.

FORVETE MATİAS İDDİASI

Portekiz basını,Şenol Güneş’in Nacional’in 26 yaşındaki golcüsü Matias’ı istediğini yazdı. Meksika basını ise İspanya’da Malaga forması giyen Meksikali kaleci Ochoa’nın Siyah-Beyazlılar’ın listesinde olduğunu iddia etti.

Bugün

Kaynak: http://www.bugun.com.tr/spor/senol-gu...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0