Görüş Bildir
Haberler
Senin Karakterinle Bütünleşen İmza Yemeğin Ne?

Senin Karakterinle Bütünleşen İmza Yemeğin Ne?

Gülbeyaz
17.12.2023 - 16:01

Biliyorsunuz ki yemek deyince bazıları için akan sular durur. Hatta öyle ki öz evlatları gibi sevdikleri yemeği sevmeyenlere karşı savunurlar. Peki sizin bu yeri göğü ayağa kaldırdığınız imza yemeğiniz ne? 

Öğrenmek için, haydi teste! 👇

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle, beslenme tercihini öğrenebilir miyiz?

2. Peki ne sıklıkla yemek yersin?

3. Kahvaltıyla aran nasıl?

4. Bir kurabiye olsaydın tatlı mı olurdun tuzlu mu?

5. İmza kıyafetin, imza parfümün falan var mıdır?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Yemek yerken sunumu senin için önemli midir?

7. Hafta sonları yemek işini nasıl hallediyorsun?

8. Doğum günü pastanı nasıl istersin?

9. Ana yemeğin yanında hangisini tercih edersin?

10. Yemek yemeden ne kadar durabilirsin desek?

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Favori kebabını sorsak?

12. Son olarak hangisi olmadan yaşayamazdın?

Senin imza yemeğin tost!

Senin imza yemeğin tost!

Öyle tost deyip geçmemek lazım. Tost yemenin de bir kültürü vardır. Sucuklusu, avokadolusu, çift kaşarlısı... Ya da abartarak Fransız usülü çikolatalısı bile yapılabilir tostun. Tost senin imza yemeğin çünkü sen pratik yemeklerin insanısın. Öyle uzun uzun uğraşlar vererek hazırlaman gereken meşakkatli yemekler seni bayıyor. Gece gelen tost perilerini bile şipşak doyurabilirsin tostla çünkü hazırlaması oldukça basit ve vakit almıyor! Üstelik yemesi de bir o kadar zevkli. Sen günlük hayatında da, aşk hayatında da böylesin. Bir yere gitmeden önce detaylarıyla her şeyi planlamak yerine hayatın akışının kollarına bırakmayı seviyorsun kendini. Uzun uzadıya süren işlerden hoşlanmadığın gibi, bir türlü sevgili olunamayan, aylarca süren flört dönemlerinden de hoşlanmıyorsun. 'Biz seninle neyiz şimdi?' demek yerine direkt adını koymak istiyorsun. Bu nedenle gerçekten sevdiğin biriyle tanıştıktan birkaç ay sonra yıldırım nikahı ile her an evlenebilirsin. Senden bu tarz çılgınlıkları çevrendekiler de beklediği için pek de şok olmayabilirler. Sen mutlu olduğun sürece kararlarından hiçbir zaman pişman olmaman gerektiğini söylemek isteriz.

Senin imza yemeğin karnıyarık!

Senin imza yemeğin karnıyarık!

Seni bir yemek ile anlatacak olsaydık bu kesinlikle karnıyarık olurdu! Çünkü sen dikkat çekici olduğun kadar sıcakkanlı bir insansın. Girdiğin ortamlarda içten gülümsemenle hemen ilgi odağı oluyorsun. Dışarıda yenilen bir yemektense, ev gibi sıcak ve rahat bir ortamda paylaşılan bir sofrada sevdiklerine keyif almayı tercih edersin. Sabır gerektiren bir iş varsa çevrendekiler ilk sana geliyor çünkü sen uzun ve yorucu olsa da sonunun güzel olacağını bildiğin her işe varsın. Kolay kolay pes etmiyorsun. Arkadaşların ve ailen ile bir arada olmaktan hoşlanıyorsun ve onlara bağlısın. Aşk hayatında da bu konfor ve tanıdıklık hissine değer veriyorsun. Abartılı sevgi gösterilerinden ziyade basit, samimi jestleri takdir ediyorsun. Hep sevdiğin yiyeceklerden oluşan ve mükemmel bir lezzet kombosu ortaya çıkaran karnıyarığın tatmin edici ve tanıdık tadını sevdiğin gibi, rahat ve ayakları yere sağlam basan bir ilişki arıyorsun. Farklı şeyler deneyerek kendini riske atmak istemiyorsun. Bu konuda konfor alanından çıkmayışının bir diğer sebebi de yemek yemeye karşı olan sevdan olabilir. Sen kendi yemeğini kendin yaptığın kadar kolayca her işini halledebilirsin.

Senin imza yemeğin patates kızartması!

Seni bir yemek ile tanımlayacak olsak bu kesinlikle patates kızartması olurdu. Çünkü sen de tıpkı patates kızartmasının hemen hemen her yemeğe uyması gibi hemen hemen her ortama kolayca adapte olabiliyor, oranın bir parçası haline geliveriyorsun. Kısaca arkadaşlarının ve ailenin tanıdığı en uyumlu insan olabilirsin. Biri ile yeni tanışsan bile kolayca iletişim kurar ve anlaşırsın. Patates kızartması seven insanlar genellikle rahat, eğlenceli ve ayakları yere sağlam basan kişiler olarak görülürler. Günlük hayatın getirisi olan küçük zevkleri takdir ederler ve hayata karşı rahat bir tutumları olur. Patates kızartması tutkunu olduğun için yiyeceklere kendini kaptırmaktan ve küçük, lezzetli anlarda mutluluk bulmaktan hoşlanıyorsun. Kararsızlıktan pek hoşlanmadığın için arkadaş ortamında plan yapılırken genelde ya kararları veren kişi ya da 'bana fark etmez' diyerek götürdükleri her yere giden kişi oluyorsun. Bir gün serpme kahvaltı yerken ertesi gün simit ile geçiştirebilirsin. Bu kadar uyumlu biri olmak ikili ilişkilerinde de seni olumlu etkiliyor çünkü sen partnerini alttan almayı iyi bildiğin için genellikle sorun çıkmıyor.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
31
18
17
3
2
2
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın