Görüş Bildir
Haberler
Seçtiğin Yemeklere Göre Nasıl Bir İnsansın?

Seçtiğin Yemeklere Göre Nasıl Bir İnsansın?

Gülbeyaz
18.10.2023 - 17:31

Yemek tercihlerimizin aslında karakterimize de etki ettiğini biliyor muydunuz? Hatta öyle ki filozof Ludwig Feuerbach 'Ne yersen osun.' demiş. Peki yediğiniz yemeklere göre siz nasıl bir insansınız? 

Öğrenmek için, haydi teste!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle cinsiyetini öğrenerek başlayalım.

2. Yaşını da öğrenelim.

3. Tarafını seç bakalım.

4. Peki hamburger için tarafın hangisi olurdu?

5. Patatesini nasıl seversin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Peki ya yumurta?

7. Zor bir tercih...

8. Makarna tercihin?

9. Sebze yemeği seçelim bir de.

10. Şerbetli tatlı seçimin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Sütlü tatlı seçelim bir de.

12. Son olarak bir de atıştırmalık seçelim.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Sen kararlarına sadık bir insansın!

Sen kararlarına sadık bir insansın!

Sen değerlerine önem veren, kendine göre bir doğrusu olan ve o yolda ilerleyen bir insansın. Başladığın işi bitirir, verdiğin kararların arkasında durursun. Değişiklikten pek hoşlanmıyorsun ve sadelikten yanasın. Geleneksel Türk mutfağından vazgeçmediğin gibi sevdiğinden de vazgeçmezsin. Yürü be! Hayatında olduğun kişiler kendini şanslı hissetmeli. Çünkü bizce sen, doğru olanı bulduktan sonra onunla sonsuza kadar devam edebilirsin. Bir şeylerden çabuk sıkılmıyorsun ve başka şeylere ihtiyaç duymuyorsun. İkili ilişkilerinde de böylesin. Arkadaşların ömürlük oluyor ve başları dertte olduğunda ilk sen yardımlarına koşuyorsun.

Sen duygusal bir insansın!

Sen nerede ne yapması gerektiğini iyi bilen birisin. Karar verirken duyguların her zaman senin için ön planda oluyor. Fakat bu kötü bir şey değil. Aksine sana oldukça yarar sağlıyor. İç sesini dinliyorsun ve o an hangisi sana doğru geliyorsa onu yapıyorsun. Canın ne isterse onu yediğin gibi duygularının seni götürdüğü yerde huzuru buluyorsun. Bu yüzden olaylara çoğu insanın bakamadığı bir bakış açısından bakabiliyorsun. Empati yeteneğin oldukça gelişmiş. İkili ilişkilerinde de hoşgörülü alttan alan taraf olabiliyorsun. Bazen bu duygusallığın, iyi niyetinin suistimal edilmesine neden olabiliyor... Ama üzülme, senin gibi nazik insanlara ihtiyacımız var.

Sen samimi bir insansın!

Sen nasıl eğlenmen gerektiğini biliyorsun. Hayattan zevk alarak yaşamaya çalışıyorsun. Eline biraz para geçer geçmez yeni lezzetler tatmaya ya da yeni yerler görmeye gidiyorsun. Sıcak tavırların ve samimiliğin adeta kişiliğine yansımış. Zira yaptığın tercihler de bir o kadar samimiydi. Bu muhtemelen yeni birileri ile tanıştığında insanların sende ilk fark ettiği özelliğin. Yeni şeylere açık olduğun için, olaylara kolaylıkla adapte oluyor ve herkesle hemen arkadaş oluyorsun. Zor durumlarla başa çıkma yeteneğini de söylemeden geçemeyeceğiz. Çünkü rahatına düşkün olduğun için, ikili ilişkilerinde de kimse seni üzemiyor...

Sen yenilikçi bir insansın!

Sen seçimlerinle insanları her zaman kendine hayran bırakıyorsun. Yakın arkadaşların genellikle bir şey yapmadan önce sana danışırlar. Yemek seçimlerinden anladığımız kadarıyla sen farklı ama güzel seçimlere sahip birisin. Bu seçimleri seni hayatta istediğin noktaya ulaştırmakta birer adım gibi düşünüyorsun. Adeta bir hayat gurmesi gibisin. Nerede ilginç bir şey varsa sen oradasın. Yeniliğe açık biri olduğun için iyi mekanlar senden soruluyor. Bir ortama girdiğinde gözleri üzerine çekiyorsun. Girdiğin ortamlardaki kültür seviyesi de seninle birlikte yükseliyor. İkili ilişkilerinde de partnerin bu bilginliğine hayran kalıyor.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
128
79
32
19
7
6
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın