Görüş Bildir
Haberler
Sen Ne Kadar Müge Anlı'sın?

Sen Ne Kadar Müge Anlı'sın?

Sena Erdoğdu
29.12.2022 - 16:16 Son Güncelleme: 29.12.2022 - 16:17

Haklının yanında haksızsın karşısında... Dobra konuşmaları ile yüzümüzü güldüren, aynı zamanda adaletin peşini bırakmayan Müge Anlı hepimiz için güvenilir biri. Sen ne kadar Müge Anlı'sın?

Eğer hazırsan;

Başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kendine uygun olanları seçer misin?

Eğer seçmek istediğin tüm şıkları seçtiysen.
Sonucu görmek için yandaki butona tıkla!

Senin Müge Anlı ile uzaktan yakından alakan yok!

Sen her ne kadar Müge Anlı olmak istemiş olsan da maalesef senden Müge Anlı olmaz. Adalet duygun her ne kadar kabarık olsa da ve her ne kadar her zaman doğru olanın peşinden gitmeye çalışsan da sen çok hassas birisin. Karşında birinin ağlamasına dayanamaz ve birinin üzülmesini kaldıramazsın. Herkesin hata yapabileceğini düşünüyorsun bu nedenle de insanlara çok fazla şans veriyorsun. Sert  görüntünün ve düşüncelerinin altında minnoş biri yatıyor. Hak edene hak ettiğini göstermekte zorluk çekiyorsun. Çünkü senin adalet anlayışın herkesle aynı değil. Sen farklı bir penceren insanlara bakabiliyor ve onların içini görebiliyorsun. Bir hatanın temeline inmek ve neden o hatayı yaptıklarını merak ediyorsun. Çok çabuk gözlerin dolabilir ve acıma duygun artabilir. Sen haklı olanın yanında olmaya çalışırken aynı zaman da herkesi anlamaya da çalışıyorsun. Bütün duygularını çok yüksekte yaşıyorsun. Çok çabuk parlıyor ve çok çabuk sönüyorsun. Senin Müge Anlı olabilmen için biraz daha soğukkanlı olman gerekiyor.

Adaletin gücü adına! Sende biraz Müge Anlı'lık sezdik...

Biraz zorlasan Müge Anlı olabilirsin. Sen biraz sert birisin. Aptallığa ve haksızlığa tahammül edemiyorsun. Bu nedenle çok fazla sinirleniyor ve kendini çok fazla yıpratıyorsun. Müge Anlı için herkes hak ettiğini yaşar. Sen ise başkalarının derdini de kendine dert edinirsin. Belki kimsenin hakkını yemezsin ama itiraf et sevdiklerini ayırabilirsin. Herkese eşit davranamazsın. İçinde ne kadar birine karşı öfke hissetsen de o kişiye gidip yine iyi bir şekilde konuşmaya çalışırsın. Çok fazla manipüle edilebilirsin. Yönlendiren değil daha çok yönlendirilen birisin. Sevdiğin ve güvendiğin kişilerin sözlerine dikkat ediyorsun. İnsanları kıracak ya da üzecek şeyler söylemekten kaçıyorsun. Herkesin duymak istediklerine öncelik veriyorsun. Yeri gelince kendini savunmayı ve sevdiklerini savunmayı biliyorsun ama genellikle sessiz kalmayı tercih ediyorsun. Bazı anlarda insanlar, yanına yaklaşmaya korkarken bazı anlarda sen onların en iyi dinleyicisi oluyorsun. Seni sinirlendirmediğimiz sürece hepimizin en yakın arkadaşı olabilirsin. Problem gördüğün an da kaçmasan gerçek bir Müge Anlı olabilirsin.

Pardon Müge Anlı ile mi görüşüyoruz?

Pardon siz Müge Anlı olabilir misiniz? Sen Müge Anlı olmak için doğmuşsun. Hayata bakışın, insanlara yaklaşımının, birilerini savunma istediğin ve kendini ifade edebilme gücün... Hepsi bize tek bir adresi gösteriyor o da Müge Anlı. Hayatında inandığın tek şey her zaman doğrunun ortaya çıkacağıdır. Ortada eğer bir suç varsa sen bu suçu çözer, haklıyı haksızı ortaya çıkartır ve hak edene hak ettiği gibi davranırsın. Kimseye torpilli davranmaz ve senin karşına geçen kişiyi gerekirse lafların ile ezebilirsin. Hata yapmamak adına düşünerek adım atıyorsun. Kendi içinde bir şeyleri düşünüyor ve o şekilde hareket ediyorsun. Sinir kat sayın arttığında söylediğin laflar hem güldürüyor hem de düşündürüyor. Bir tartışmaya girdiğinde kaybetme ihtimalin yok. Çünkü hem mantığın hem de duyguların ile konuşmalar yapıyorsun. Haksız birinin üzerine fazla gidebilir ve o kişiye haksızlığını kabul ettirebilirsin. Sen Müge Anlı gibi ezilenin yanında ezenin ise karşısındasın. Senin adaletine güvenip yanında olan herkes, her zaman doğru karar vermiş oluyor.

Bu içerikler de ilgini çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
122
61
30
23
8
7
5
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın