Görüş Bildir
Haberler
Hangi Kısmetse Olur Kadın Karakterisin?

Hangi Kısmetse Olur Kadın Karakterisin?

Sena Erdoğdu
24.12.2022 - 19:32 Son Güncelleme: 25.12.2022 - 00:48

Evettt aradığımız kan bulundu. Yayınlandığı günden itibaren gündem olan, gerek güldüren gerek utandıran karakterleri ile Kısmetse Olur programı, biliyorsunuz ki YouTube'da...  Bize de bu programın testini yapmak düştü. Sen hangi kısmetse olur kadın karakterisin?

Eğer hazırsan;

Başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Yaşını seçebilir misin?

2. İlk sorumuzla başlayalım Kısmetse Olur'a katılsaydın, gerçekten ne için katılırdın?

2. İlk sorumuzla başlayalım Kısmetse Olur'a katılsaydın, gerçekten ne için katılırdın?

3. Zıtlık yaşadığın birisi ile aynı yerde bulunur musun?

4. Tartışmalarda genellikle nasıl bir karakter oluyorsun?

4. Tartışmalarda genellikle nasıl bir karakter oluyorsun?

5. Hoşlandığın kişinin aynı zamanda bir sevgilisi olduğunu öğrendin, ne yaparsın?

5. Hoşlandığın kişinin aynı zamanda bir sevgilisi olduğunu öğrendin, ne yaparsın?
İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Bu hediyelerden hangisi seni mutlu eder?

7. Evleneceğin kişiyi seçtin ve ailen ile tanıştırdın. Ailen ise pek sana uygun olmadığını söyledi, ne yaparsın?

7. Evleneceğin kişiyi seçtin ve ailen ile tanıştırdın. Ailen ise pek sana uygun olmadığını söyledi, ne yaparsın?

8. Senin bir ilişkiden beklentin ne?

8. Senin bir ilişkiden beklentin ne?

9. Peki mıç mıç bir ilişkiye sahip olmak ister miydin?

10. Son olarak bu erkeklerden sana uygun olanı seçer misin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Yaren!

Yaren!

Sen Yaren'sin. Hayatın boyunca bazı zorluklara katlanmak zorunda kalmışsın. Bu hem maddi hem de manevi zorluklar olmuş. Aşkta ise aradığını bulmamışsın. Hem seni sevecek hem de rahat ettirecek birine ihtiyaç duyuyorsun. Dobra bir karaktersin. Doğru neyse onu söylersin. En yakın arkadaşlarına karşı sadıksın ama bir yanlışlarını gördüğünde direkt hayatından çıkartırsın.

Aybüke!

Aybüke!

Sen Aybüke'sin. Duygularından emin olmadığın çok zaman olabiliyor. Bu nedenle de çok fazla savruluyorsun. Kendin için en iyisini arıyorsun. Bunu yaparken de sessiz bir şekilde ilerliyorsun. Çünkü etrafındaki herkesin bir şeyleri bilmesi, istediğin şeylere kavuşmanı yavaşlatıyor. Sen hoşlandığın kişiye karşı biraz naz yaparak ilerliyorsun. Her zaman karşındaki kişiden ilk adımı görmek istersin.

Cansel!

Cansel!

Sen Cansel'sin. Sen tam bir prensessin. Her olayın ortasında bulunur, kenardan laflarını söyler ama çok da uzatmazsın. Araya bir espri katarak ortamı yumuşatabilirsin. Ne istediğini bilen birisin. İlk gün ne isen son gün de o olmaya çalışırsın. Kafana koyduğun şeyi yapmakta üstüne yok. Bu aşık olduğunda da aynı şekilde oluyor. Sen birini sevdiysen ne yapar eder o kişiyi kendine aşık edersin.

Tuğçe!

Tuğçe!

Sen Tuğçe'sin. Senin oldukça kafan karışık. Özellikle ilişki konusunda şanssız birisin. Ya duygularından ya da isteklerinden emin değilsin. Bir yolda ilerliyorsun ama bu yolda olmaktan gerçekten mutlu musun emin değilsin. Sevmediğin kişilere sevmediğini çok net bir şekilde gösterebilirsin. Sende yapmacıklık yok. Sadece bazı konuşmalarında karşındaki kişinin canını acıtmak için fazla tırnaklarını çıkartıyorsun. Bazen sakinsin bazen yüksek...

Şeyda!

Şeyda!

Sen Şeyda'sın. Duygularını göstermekte fazla zorlanan bir karaktersin. Senin için her duygu kendi içinde kalmalı ve abartılmamalı. Özellikle başkalarının yanında asla belli edilmemeli. Sen içten seven birisin. Sakin ve aklı başında biri olduğun ise düşüncelerinden ve konuşmalarından dışa yansıyor. Herkesin arkadaşı olabilirsin ama sana ters gidene de sonuna kadar ters gidersin. Duygularını yansıtmaya başladığında, insanlar ne istediğini daha rahat anlayacaklardır.

Simge!

Simge!

Sen Simge'sin. Sakin bir karaktersin, tabii bir yere kadar. Sevmediğin kişilerle sonuna kadar uğraşabilirsin ve sen bir kere sevmediysen bir daha o kişiye asla ısınamazsın. Kafa karışıklığından dolayı karar vermekte zorlanan birisin. Bu süreçte de elinden birçok fırsatı kaçırabiliyorsun. Seni çözmek için biraz vakit geçirmek ve seni gerçekten tanımak gerekiyor.

Ayşenur!

Ayşenur!

Sen Ayşenur'sun. Sen neysen o'sun. Hiç kimse için değişmez ve hiçbir çıkar için kendini olmadığın biri gibi göstermezsin. İnsanları önce gözlemlemeyi seçersin. Her şeyin içinde olmak istemez ama kenardan dahil olabilirsin. İlişkilerinde biraz dobra bir karakter olabiliyorsun. Bunu herkesin iyiliği için yaparken bazen de kırıcı olabiliyorsun. Herkese şans verebilirsin ama senin bir kere kalbini kırmış birine asla...

Yeliz!

Yeliz!

Sen Yeliz'sin. Hem enerjik hem de yüksek bir karaktersin. İnsanlar damarına bastığı an bambaşka biri olabiliyorsun. Kimse için değişmez ve kimse için fazla çabalamazsın. Her zaman karşındaki kişiden senin için çabaladığını görmek istersin. Aşık olduğun kişinin yanına yakışması gerektiği kadar seninle aynı dili de konuşması gerekiyor.

Merve!

Merve!

Sen Merve'sin. Etrafındaki çoğu kişiden daha mantıklı birisin. Aşık olmak istiyorsun ama henüz kalbini çarptıran biri karşına çıkmamış. Gerçekçi bir karaktersin. Kimseyi seviyormuş gibi yapamazsın. Ama genel olarak da sevgi dolu birisin. Hareketlerin, davranışların narin ve nazik. Kırılgan biri olduğu anladıkları an seninle konuşurken daha iyimser olmaya çalışıyorlar. Aşkta yüzün henüz gülmemiş olsa da kendine uygun birini bulmak için daha çok vaktin var.

Bu içerikler de ilgini çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
175
79
49
30
29
23
16
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
deniz özdmar

erkek versiyonunda çıksın diyenler +1

Aslısu Menteş

Eminimki sırf tolgayı seçtiğim için sonda aybüke çıktı 😂