Görüş Bildir
Haberler
Sekiz Milyon Dolarlık Selfie

Sekiz Milyon Dolarlık Selfie

Ulaş
24.05.2014 - 14:33

Sekiz Milyon Dolarlık Selfie

Oscarlı oyuncu Kevin Spacey, Meksika’da politik tartışmaların odak noktası oldu. Köşe yazarları, Meksika Devlet Başkanı Enrique Peña Nieto’nun “selfie çektirmek için” Spacey’ye sekiz milyon dolar ödediğini iddia ediyor.

Kevin Spacey, Mayıs başında Meksika, Cancún’da düzenlenen bir turizm konferansına katılmıştı. Etkinlikte Devlet Başkanı Enrique Peña Nieto ile karşılaşan Spacey, selfie çekmiş ve fotoğrafı Twitter hesabından paylaşmıştı. House of Cards dizisinde ABD Başkanı’nı canlandıran Spacey, “Bu fotoğraftaki başkanlardan sadece biri gerçek” yazmıştı. Spacey’yle çekilen bir başka fotoğrafı paylaşan Peña Nieto ise “Üzgünüm ama House of Cards’ın nasıl bittiğini size açıklayamam” yazmıştı.

KARAKTERDEYDİM, SAYILMAZ

Meksika’nın çok satan gazetelerinden 24 Horas’da köe yazarı olan Salvador García Soto, hükümetin bu fotoğraflar için Kevin Spacey’ye sekiz milyon dolar ödediğini iddia etti. García Soto, Devlet Başkanı ile Spacey’nin “tesadüfen karşılaşmadığını, aksine buluşmanın acınası bir PR çalışması olduğunu” yazdı.

İddiaları ilk reddeden taraf Kevin Spacey oldu. Oyuncu, “Kimse şakayı anlamadı herhalde. Ben orada dizide canlandırdığım rolle bulunuyordum” yazdı. Meksikalı yetkililer ise, etkinliğin toplamda 3.5 milyon dolara mâl olduğunu, masrafların sponsorlar tarafından karşılandığını belirtti. Yapılan açıklamalara rağmen, Spacey’nin ücretinin “vatandaşın vergileriyle ödendiği” görüşü Meksikalılar arasında hızla yayılıyor. MH

  • Taraf
Kaynak: http://www.taraf.com.tr/haber-sekiz-m...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın