Görüş Bildir
Haberler
Şehit Cenazesinde Kılıçdaroğlu'na Yumurtalı Protesto...

etiket Şehit Cenazesinde Kılıçdaroğlu'na Yumurtalı Protesto...

ATKN
20.05.2016 - 14:40 Son Güncelleme: 20.05.2016 - 18:33

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara Kocatepe Camii'ndeki 2 şehidin cenaze töreninde protesto edildi. Kılıçdaroğlu, olayla ilgili, 'Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin militanlarını toplayıp buraya taşımak her şeyden önce şehit ailelerine saygısızlıktır. Boyun eğeceğimizi sanıyorlar' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Mardin Nusaybin'de şehit olan Piyade Astsubay Üstçavuş Erhan Yıldırım ve Van'da şehit olan Uzman Çavuş Özgür Kara için Kocatepe Camii'nde yapılan cenaze törenine katılan CHP lideri Kılıçdaroğlu'na yumurtalı protesto yapıldı.

Olayla ilgili 1 kişi gözaltına alınırken, Kılıçdaroğlu şöyle konuştu:

'Ankara Büyükşehir militanları'

'Ankara Büyükşehir militanları'

'Buraya taşıyanların kim olduğunu gayet iyi biliyorum. Onun hesabını soracağım. Şehitler bizim şehidimizdir. Kimse bizi şehit cenazelerine gitmekten engellemeyecek. Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin militanlarını toplayıp buraya taşımak her şeyden önce şehit ailelerine saygısızlıktır. Boyun eğeceğimizi sanıyorlar. Kim olurlarsa olsunlar. Sonuna kadar ülkemizin, şehitlerimizin haklarını savunacağız.”

Antalya'da da protesto edildi

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kılıçdaroğlu, hafta sonu Antalya'da gerçekleştirilecek milletvekilleri toplantısına katılmak için geldiği kentte, havalimanında bir kişi tarafından 'Hayatımı mahvettiniz' diye protesto edildi. 

Partililerin tepki gösterdiği protestocu polis tarafından gözaltına alındı.

Ajanslar

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
257
185
165
87
35
18
8
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Dex Dex

YPG lideriyle evinde görüş , Oslo görüşmeleri adı altında PKK ile masaya otur , çözüm süreci diye PKK mühimmat depolarken 2 oy uğruna sus , cihatçılara tırla... Devamını Gör

ist_minatilyas

her şeyi doğru yazdığınızı sanıyorsunuz ya çok komiksiniz gerçekten bunlar o adamlarla iyi salladılar,kolkola eylemlerde bulundular,oy toplamak için kendi pa... Devamını Gör

dürüst

bunu chpye yaparsın ama rte gelince götünü yalarsın iyimiş bee

Asabi Kedi

o profil resmini kaldır kaldır, savcının cenazesine nie gelemedi lan bu kamal ? yer öyle yumurtayı kafasına show yapmasın prim toplamasın !

bu çomarlar adam olmaz.beyinleri olsa iktidarda olmayan bir partiyi terörden sorumlu tutmazlar.