Görüş Bildir
Haberler
Seçtiğin Filmlere Göre İçinde Bastırdığın Ne?

Seçtiğin Filmlere Göre İçinde Bastırdığın Ne?

Elif Ateş Dereli
27.11.2023 - 16:16 Son Güncelleme: 27.11.2023 - 23:16

Hepimizin içinde bastırdığı bazı olgular vardır. Kiminin duyguları, kiminin dürtüleri, kiminin de yetenekleri... Peki senin içinde bastırdığın şey ne? 

Hazırsan bunu filmleri seçerek test edelim...

İçeriğin Devamı Aşağıda

1#

2#

3#

4#

5#

İçeriğin Devamı Aşağıda

6#

7#

8#

9#

10#

İçeriğin Devamı Aşağıda

İstediğin Gibi Tepki Verememek Seni Bozmuş!

Seçtiğin filmlere göre senin içinde bastırdığın şey içinden geçenleri karşıdakine aktaramamak. Olaylar karşısında düşüncelerini, hissettiklerini anlatmak istiyorsun ama bu son zamanlarda pek mümkün olmamış. Yaşadığın çevre, iş hayatındaki problemler, aşk ilişkinde öne çıkan konular derken kendini insanlara karşı biraz kapatmış, adeta tepkisiz kalmayı seçmişsin. Bazen tepkisiz kalmak iyidir. İnsanlara tepkisiz kalarak da tepki vermiş oluruz. Ancak gerektiği zamanda, gerektiği yerde tepki vermek de gerekir. Bu yüzden tepkilerini çok da fazla bastırma deriz. Kendi içinde tutacağına dışarı çıkar. Bastırma ki insanlar senin 'kendi hayatınla' ilgili ne düşündüğünü, neye önem verdiğini, neye ihtiyacın olduğunu bilsinler.

Duygularını Bastıra Bastıra Bi' Fena Olmuşsun!

Seçtiğin filmlere göre karşımda romantik ve bir o kadar da duygusal bir kişi olduğunu tahmin edebiliyoruz. Günlük hayatında attığın adımları genelde duygularını ön plana koyarak atıyor ve mantığını biraz geride bırakıyorsun. Ama bilmen gereken bir şey var ki aslında hayat akıl ile kalbin dengesidir. Bu tavsiyeyi bir kenara bırakacak olursak son zamanlarda duyguların epey bir bastırılmış halde. İnsanlara karşı kendi duygularını saklıyorsun. Kimi sevdiğini, kimden hoşlanmadığını, ne hissettiğini; hepsi ama hepsi içinde kalmış. Sanırım bu biraz karşındaki insanların senin sevgini hak etmediğini düşündüğün için oluyor. Evet doğru olabilirsin; insanlar bazen biz onlara ne kadar değer versek de hak ettiğimizi bize vermez. Ama sen önce kendini düşün böyle konularda. İçimde tutarsak duygularımı zarar görür müyüm diye... Baktın zarar görmüyorsun hiçbir sorun yok, ama sana zarar verecekse bastırmaman en iyisi. Kısacası her şey sana kalmış!

İçindeki Yaratıcılığı Müsait Bir Durakta İndirmişsin!

images.hive.blog

Seçtiğin filmlere göre sen yaratıcılığı oldukça yüksek, yeni bir şeyler üretmeyi seven, olayların her zaman farklı yönlerini gören idealist bir insansın. Senin için mantıklı ve aynı zamanda da duygusal bir insan diyorlar desek yeridir. Zira sen hayatında 'denge' olunca mutlu insanlardansın. Kaos, karmaşa, entrika olayları pek senin tarzın değil. Bunları neden anlatıyoruz çünkü son zamanlarda hayatında böyle olaylar yaşandıysa sana bazı açılardan zarar vermiş olabilir. O da 'senin yaratıcı kişiliğin'... Yaşadığın zorluklar yüzünden yaratıcılık gücünü bastırmışsın belli ki! O kitabı yazamamış, o projeyi bitirememiş olabilirsin. Çünkü hayat seni bir kaos ortamına sokmuş. Sana tavsiyemiz o yaratıcılığı yaşadığın zorluklar yüzünden bastırma. Yapmam gerekenler var diye düşünüp konsantre ol ve kendi dengeni kendin kur.

Bunlar da İlgini Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
67
17
5
5
3
3
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
moonlight

bi tasarımcıya bu denirmi :(( İçindeki Yaratıcılığı Müsait Bir Durakta İndirmişsin!

Gizem Yenikler

İstediğin Gibi Tepki Verememek Seni Bozmuş!

KumdanKum

Duygularını Bastıra Bastıra Bi' Fena Olmuşsun! 😶‍🌫️

KumdanKum

güldürdün teşekkürler... :)