Görüş Bildir
Haberler
Seçtiğin Filmlere Göre Düşmanın Ne?

Seçtiğin Filmlere Göre Düşmanın Ne?

İzlediğimiz filmler kişiliğimiz hakkında bazen bize bir fikir verebilir. Genelde hayatımızda neyi duymaya ihtiyacımız varsa ekranlarda onları izlemeyi yeğleriz. Bunlar bazen bize düşman olan şeyleri bile gösterebilir. Peki senin bu hayattaki en büyük düşmanın ne?

Merak ediyorsan seni hemen bu testimize alalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1#

2#

3#

4#

5#

İçeriğin Devamı Aşağıda

6#

7#

8#

9#

10#

İçeriğin Devamı Aşağıda

Geçmişin Senin Peşini Bir Türlü Bırakmıyor!

Verdiğin cevaplara göre sen geçmişiyle yatıp geçmişiyle kalkan bir insansın. Önceki hayatında yaşadığın problemler ve küçük aksilikler senin şimdiki hayatını ve hatta geleceğini bile zarara uğratıyor. Geçmiş senin büyük bir düşmanın desek asla abartmış olmayız. Üstelik bu düşman sen kovmadan asla senin zihninden gitmeyecek. Zihninden geçmişin kötü yaralarını, üstüne gelen baskıları ve hatta yaşamaktan pişman olduğun şeyleri silersen kendini yaşamak istediğin hayata daha iyi adapte edebilirsin. Unutma ki biz sadece geçmişimizden ibaret değil, aynı zamanda şimdi ve gelecek zamandan da ibaretiz. Geçmişte yaptığın şeyler yüzünden kendini yargılayıp sana zararı dokunacak bir düşman yaratmayı artık bırakmanın vakti gelmiş de geçiyor bile. Belki zor olacak, belki çok çok zor olacak ama bunu denemelisin. Kötü geçmişin senin peşinden gelmesine asla izin verme. Bırak iyi olan şeyler gelsin seninle. Çünkü asıl hatırlamamız ve yaşatmamız gereken onlar... Bilhassa iyi yaşamak için bunu yap!

En İyisi Olabilecekken En Kötüsünü Kabulleniyorsun!

Verdiğin cevaplara göre senin bu hayattaki en büyük trajik düşmanın başına gelen her şeyi olduğu gibi kabul etmen. Karşına çıkan herhangi bir fırsatı değerlendirmek yerine o fırsattan kazandığın en az şeyle yetiniyorsun. Aslında daha büyük istek ve arzularının peşinde koşabilecek bir insanken maalesef her zaman azıyla yetiniyorsun. Hatta ve hatta bu sende öyle bir kronikleşmiş ki elini uzatıp alacağın o başarı, para ya da aşk ne olursa olsun elinin tersiyle itebiliyorsun. Sanırım böyle olmandaki en büyük etken biraz çekimser ve karamsar bir yapın olması. Ve tabii girişkenliğin de biraz eksilerde. Ama merak etme bunları düzeltebilirsin. Tek yapman gereken 'ben de buradayım' ve 'bunu istiyorum' demek. Bir işe girişecekken baştan büyük hedefler koyarsan bunu başarabilirsin. Ama bunu yaparken lütfen kimseden yardım isteme. Çünkü seni harekete geçirebilecek tek güç sensin. Unutma sen bu hayatta ne istersen o senin olur.

Yersiz Endişelerden Belini Doğrultamamışsın!

Verdiğin cevaplara göre bu hayatta senin en büyük düşmanın endişe ve korkuların. Bilinçaltında seni harekete geçmekten ve istediklerini yapmaktan alıkoyan devasa bir endişe sürüsü var. Kafanın içindeki bu yerleşik endişeler senin karar verme yeteneklerini engelliyor desek yeridir. Sen ne zaman bir karar verme aşamasında olsan endişelerin ve korkuların seni durduruyor maalesef. Aslında mantıklı düşünen ve rasyonel karar alabilecek potansiyele sahip birisin. Ancak geçmişten gelen endişelerin maalesef senin peşini bırakmıyor. Bunlarla yüzleşip, hatta onları kabul edip hayatına devam etsen daha iyi olacak sanki. Zira hepimizin bu hayatta kendine has endişeleri vardır ve bunlara olduğu gibi kabul edip büyütmeden hayatın akışına kendimizi kaptırabiliriz. Sana tavsiyemiz endişelerini fark et ama onları büyük bir sorun olarak görme. Göreceksin ki onlarla da yoluna devam edebilirsin.

Bunlar da İlgini Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
28
10
5
3
2
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın