Görüş Bildir
Haberler
Beğendiğin Dizilere Göre İlişkin Ne Kadar Toksik?

Beğendiğin Dizilere Göre İlişkin Ne Kadar Toksik?

Bu hayatın en büyük keşmekeşi ilişkilerde yaşanır. Bir ilişkinin toksik yani zehirli olup olmadığı günümüzün en büyük ilişki problemlerinden biri olarak görülür. Peki senin ilişkinin toksiklik derecesini izlediğin dizilerden yola çıkarak tahmin edebileceğimizi söylesek ne dersin?

Merak ediyorum dersen, seni hemen teste alalım.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1#

2#

3#

4#

5#

İçeriğin Devamı Aşağıda

6#

7#

8#

9#

10#

İçeriğin Devamı Aşağıda

Toksiklik Sizin İlişkinizin Yanından Bile Geçmemiş!

Verdiğin cevaplara göre sen şu an gayet mutlu ve huzurlu bir ilişkinin içindesin. Partnerinle aranızdaki frekanslar uyuşuyor ve deyim yerindeyse birbirinizi tamamlıyor gibisiniz. İkinizin de kendi hayatında sorunları olabilir ama o sorunlar sizi zorlamıyor ve ilişkinizi hak ettiğiniz gibi yaşıyorsunuz. İkinizin de hem kalbi hem de aklı bu ilişkide kendini güvende hissediyor. Ara sıra sizi yoran üçüncü kişiler olabiliyor ama siz her ne olursa olsun birbirinize tutunuyorsunuz. Herkesin sorunlu ilişkiler yaşadığı bu çağda sizinki bulunmaz bir nimet gibi sanki. Aranızdaki uyumu yakalamanız belki zaman almış ama inan buna değmiş. Zira ikiniz de birbirinizin hayatını zehir etmekten çok sağlıklı bir şekilde hayat sürmeye niyet etmişsiniz. Ne diyelim böyle zamanda bunu yakalamak çok zor, kıymetini bilin.

Böyle Giderse Toksik İlişkinin Kitabını Yazacaksınız!

Verdiğin cevaplara göre bir zamanlar çok huzurlu ve mutlu bir ilişki yaşadığınızı ancak son zamanlarda ilişkinizde çatırdayan bazı durumlar olduğunu tahmin edebiliriz. Her ikinizin de hayatında bu ilişkiyi zora sokacak bazı durumlar yaşanmış ve bu durumlarda da başkalarına karşı hep birbirinizi suçlamışsınız. Yani o seni suçlamış kötü giden şeyler için sen de onu. Ama geçmişe dönüp baktığınızda aslında ilişkinizin başlarında durum tamamen farklıymış. Birbirini seven, şefkat gösteren ve sahiplenen bir enerjiyle başlamışsınız siz bu ilişkiye. Ama en olmadık kişilerin hareketleri ve sözleri, belki maddi durumlar, belki de ilişkiye duyulan inanç son zamanlarda azalmış sanki. Hal böyle olunca da birbirinizden kopma noktasına gelmişsiniz. İşler daha da toksikleşmeden en iyisi  iletişim kurmaya çalışmakta fayda var. Zira siz ikiniz bir arada değerlisiniz. Bunu kaybetmemek için hâlâ elinizde şans var bizden söylemesi.

Toksik İlişkinin Dibini Yaşıyorsunuz!

Ve ve ve işte sıra geldi size... Verdiğin cevaplara göre hayatındaki insanla bu sıralar ilişkin deyim yerindeyse tam bir kaos ve curcuna. Gerek bu ilişki içerisinde gerek kendi hayatlarınızda yaşadığınız zorluklar adeta sizi yiyip bitirmiş. Her ikiniz de kendi içinize kapanmış, iletişim yollarını kesmişsiniz. Durum böyle olunca da sadece kendinizi savunmak için konuşur olmuşsunuz. Hem sen hem de o eski güzel günlerinizi özlüyor gibisiniz ancak aranızda tarifi imkansız olaylar yaşandığı için artık iyi ve güzel olana odaklanamıyorsunuz. İlişkinizde yaşanan bu kördüğüm ve zehirlenme çözülemeyecek gibi duruyor olabilir ama unutma her zaman bir çözümü vardır. Toksik bir ilişkide olmak insana daima zarar verir. Hiçbir şey kurtulamayacak gibiyse herkesin kendi yoluna bakması en mantıklısı. Bu ilişkinin içerisinde ne yaşadığınızı sadece siz bildiğiniz için en doğru kararı birlikte verin. Devam etmek mi yoksa çekilmek mi? Unutmayın, karar vermek daima sizin elinizde.

Bunlar da İlgini Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
15
5
5
5
4
3
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın