Görüş Bildir
Haberler
10 Soruluk Psikolojik Teste Göre Seni Ne Kışkırtır?

10 Soruluk Psikolojik Teste Göre Seni Ne Kışkırtır?

Herkesi bu dünyada kışkırtan meseleler vardır. Kimilerini insanların davranışları tahrik ederken kiminileri de hissettiği durumlar kışkırtır. Peki seni kışkırtan durum ne?

Cevabını merak ediyorsan buyur teste!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Önce cinsiyetini öğrenelim.

2. Peki kaç yaşındasın?

3. Sinir katsayın bir hayvan olsaydı aşağıdakilerden hangisini seçerdin?

4. Karşına çıkan ilk problemde mücadele etmeden geri çekilir misin?

5. Diyelim ki hayallerini süsleyen bir projen var ama yapabileceğine güvenen kimse yok. Ne tepki verirdin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Verdiğin kararları aklınla mı yoksa kalbinle mi alırsın?

7. Peki duygularını kontrol etmek konusunda iyi misin?

8. Bu aralar başkaları tarafından sürekli duymaktan sıkıldığın söz hangisi?

9. Hayatı ciddiye almak konusunda ne düşünüyorsun?

10. Son olarak bir film karakteri olsaydın hangisinde oynamak isterdin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Haksız Duruma Kasten Düşürülmek Seni Deli Eder!

Verdiğin cevaplara göre bu hayatta seni kışkırtan en büyük şey haksız duruma düştüğünü hissetmek. Sen sorumluluk sahibi bir insansın ve deyim yerindeyse herkese yardıma koşan bir tarafın var. Ancak insanlar bazen senin iyi niyetini sorguluyor ve yardım ettiğine edeceğine pişman ediyor. İş hayatında da aynı durum geçerli. Sorumluluk almaktan hiç kaçınmayan bir yapın sayesinde en önde koşuyorsun. İşin başarılı olursa bu başarıyı herkes sahipleniyor ama işler kötüye gittiğinde ise ilk suçlanan sen oluyorsun. Haliyle bu da seni deli etmeye yetiyor bile. Son zamanlarda bu durumdan çok sıkılmış olacaksın ki iyi niyetini ve sorumluluk güdünü bir tarafa atmış ve sadece kendi hayatının sorumluluğunu almaya yanaşmışsın. Aldığın karar gerçekten harika! Artık insanlar kötü giden olaylarda haksız birini ararken ilk çalacakları kapının sen olmamasını sağla. Böylece seni deli etmek için ellerine fırsat vermemiş olursun.

Biri Sana "Yapamazsın" Derse Film Kopar!

Verdiğin cevaplara göre sen lider ruhlu, kontrolü elinde tutmayı seven, giriştiği her işte başarı elde etmeden caymayan bir insansın. Senin için hayat bir savaş alanı ve sen de asla bu meydanı bırakacak tipte bir insan değilsin. Aynı şey hayatınla ilgili yeni adımlar, girişimler ve fikirler söz konusu olduğunda da geçerli. İnsanlar senin başarı yolunda yaptıklarından ve yapacaklarından korkuyorlar. Bu yüzden de sen ne zaman yeni bir fikirle gelsen önüne set çekmekle uğraşıyorlar. Sen de başkalarından fazla etkilenen bir ruh hali içerisinde olduğun için bu durum seni epey bi' kızdırıyor. Sana tavsiyemiz başkalarının olumsuz düşüncelerini görmezden gel ve seni tahrik etmelerini engelle. Bu duygular seni başarı yolunda elbet kamçılar ancak yine de sen bu fikirleri kulak arkası etmeyi ihmal etme. Başarı da hayat da senin. Bunu sakın unutma.

Görmezden Gelinirsen Vay Haline!

Verdiğin cevaplara göre sen duygusal ve romantik bir karaktere sahipsin. Senin için duyguların ve neler hissettiğin oldukça önemli. Özellikle duyguların incinirse ve kendini bulunduğun ortamda değersiz hissedersen direkt kaçıp gidersin. Zira başkalarının seni görmezden gelmesine, yokmuşsun gibi davranmasına asla tahammülün yok. Aslında çok da iyi yapıyorsun biliyor musun? Hiç kimse kendini önemsiz biriymiş gibi hissettiği yerde fazla durmamalı. Çekip gitmek de bir tepkidir ve sen bu işin ustasısın desek yeridir. Yine de insanların seni görmezden gelmesine karşı soğukkanlı olmayı öğrenmelisin. Bu gibi durumlarda sırf duygularınla hareket etmek yerine mantığını da kullanıp kendini öne çıkarman gerekiyor. Bırak insanlar seni kışkırtsın, seni uzaklaştırmaya çalışsın, eğer olmak istediğin bir mevki ya da yer varsa asla pes etme. Kısacası duygularını görmezden gelenlerden uzaklaş ama senin başarını, düşüncelerini önemsemeyen insanlarla biraz uğraş. Görsünler bakalım kışkırtma nasıl oluyormuş!

Bunlar da İlgini Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
63
22
8
6
6
5
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
ömer

Biri Sana "Yapamazsın" Derse Film Kopar! Ne demek yapamam lan yürüyün 😅😅hep böyle gaza geliyom 🤦🏻‍♂️🤦🏻‍♂️

moonlight

Biri Sana "Yapamazsın" Derse Film Kopar!

Gizem Yenikler

Biri Sana "Yapamazsın" Derse Film Kopar!