Görüş Bildir
Haberler
Şarkılar Bizi Söyler Atakan Çelik Kimdir? Atakan Çelik Kaç Yaşında ve Nereli?

Şarkılar Bizi Söyler Atakan Çelik Kimdir? Atakan Çelik Kaç Yaşında ve Nereli?

Müge Kakşi
22.01.2022 - 20:37

Kanal D ekranlarında yayınlanan eğlence programı Şarkılar Bizi Söyler, her hafta birbirinden ünlü konukları ağırlıyor. Sibel Can, Hakan Altun ve Hüsnü Şenlendirici'nin sunduğu programın bu akşamki konuklarından biri de ünlü oyuncu Atakan Çelik. Peki Atakan Çelik kimdir? Atakan Çelik kaç yaşında ve nereli? Atakan Çelik hayatı ve detayları haberimizde sizler için derledik...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sibel Can, Hüsnü Şenlendirici ve Hakan Altun'un sunumuyla her hafta Cumartesi izleyicisi ile buluşan program Şarkılar Bizi Söyler'in bu haftaki konuklarından birisi Atakan Çelik. Büyük ilgi gören sanatçının hayatı da merak konusu oldu. İşte Atakan Çelik'in hayatına dair detaylar...

Atakan Çelik Kimdir? Atakan Çelik Kaç Yaşında ve Nereli?

Atakan Çelik Kimdir? Atakan Çelik Kaç Yaşında ve Nereli?

Atakan Çelik 1990 yılında İstanbul'un Beşiktaş ilçesinden dünyaya geldi. Tiyatro Avare'de oyunlarda rol aldı. 1990 yılının Şubat ayında dünyaya gelen Atakan Çelik Kova burcudur. Boyu 1.83 cm, kilosu ise 76'dır.

BKM Mutfak ekibi, Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 isimli komedi programının 2. kuşak oyuncuları arasında yer alan Çelik, ayrıca büyük ses getiren Organize İşler 2: Sazan Sarmalı adlı sinema filminde Bahadır karakterini canlandırmıştır.

Atakan Çelik Kariyeri

Atakan Çelik Kariyeri

Eğitim hayatını İktisat bölümü üzerine tamamlayan yakışıklı oyuncu, 2017 yılında Zeynep Mızrak ile evlenmiştir. Yılmaz Erdoğan hem yazdığı hem oynadığı Organize İşler 2: Sazan Sarmalı filminin kadrosunda Asım Noyan'ın (Yılmaz Erdoğan) damadı olarak rol aldı. Çok Güzel Hareketler Bunlar isimli komedi programının 2. kuşak oyuncuları arasında yer alıyor.

BKM ekibinde yer alan oyuncu, BKM Mutfak'ta gösteriler yapmaya devam ediyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
6
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın