Görüş Bildir
Haberler
Samuray Kılıçlı Katilin Evinin Fotoğrafları Ortaya Çıktı!

etiket Samuray Kılıçlı Katilin Evinin Fotoğrafları Ortaya Çıktı!

Mimar Başak Cengiz'i samuray kılıcı ile öldüren Can Göktuğ Boz'un tek başına yaşadığı evin fotoğrafları ortaya çıktı. Evdeki manzara, Boz'un akli dengesinin yerinde olmadığı yönündeki iddiaları destekler görünüyor. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

İstanbul'a eğitim için gelen Mimar Başak Cengiz, geçtiğimiz salı günü yolda yürürken Can Göktuğ Boz'un saldırısına uğrayarak hayatını kaybetmişti.

Tutuklanan 27 yaşındaki Can Göktuğ Boz'un psikolojik sorunları olduğu öne sürülüyordu. Boz'un yaşadığı evin içinden fotoğraflara DHA ulaştı. 

Boz'un oturma odasının duvarlarına asılı A4 kağıtlarında, 'Sabahtan akşama spor', '120 günde 4 yıl, 1 günde 24 gün.' , 'Alerji olunca 67'yi geçemedim kesin biliyorum' ve 'Sadece şınav, hapishane, doktor, zehir, fitness, hile' gibi kelimeler yazılı olduğu görüldü. 

Camları gazete kağıtları ile kapatılan odanın diğer tarafındaki duvarda ise, 'Birleştir, farklı amaçla kullan, benzet.' ,'İstanbul Avrupa bölgesinde herkes katil, kadın erkek, tartışma',  'Dünyada 50 kelime vardır.' 'Sinirle kol vurma, tuzak kuruyor.' gibi notlar olduğu görülüyor. 

Öte yandan odada bulunan masanın üzerinde ise çok sayıda bozuk para, sigara kutusu, satranç, jenga oyunu, rubik küp ve abaküs olması dikkat çekiyor.

İşte katil zanlısının evinden görüntüler 👇

İşte katil zanlısının evinden görüntüler 👇
İçeriğin Devamı Aşağıda

Ayrıca bakınız 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
221
109
50
30
13
11
9
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Yetemely 1

KODUMUN RUH HASTASI.. GEBER İNŞALLAH.

angeliki3

Akıl sağlığı yerinde değil ise toplum içinde ne işi var? Oh ne güzel iş ya, şimdi de akıl sağlığım yerinde değil diyerek belki de cezaevi yeri bile görmeden ... Devamını Gör

Toplumun %1-1.2 şizofreni hastası tahmin ediliyor, bu 1 milyon insan demek. 1 milyon insanı nere kapatıyorsun? Katilin zaten şizofreni raporu varmış. Yani ha... Devamını Gör

Set Get

Defalarca şikayet edilmiş bir kere polis gelmemiş, toplumda bunun gibi tonlarca psikopat var.Adli kontrol şartiyla serbest birakilan anca twitterde gündem ol... Devamını Gör

Art Ankara

Bir arkadaşın babasını bir şizofreni hastası öldürmüştü, "Defalarca şikayet ettik bu adam tehlikeli dedik ama her seferinde raporu var bir şey yapamayız diye... Devamını Gör