Görüş Bildir
Haberler
Başak Cengiz'in Nişanlısı: 'Katilin Deli Olduğuna İnanmamızı Bekleyemezsiniz'

Başak Cengiz'in Nişanlısı: 'Katilin Deli Olduğuna İnanmamızı Bekleyemezsiniz'

İstanbul'da Can Göktuğ Boz tarafından sokak ortasında samuray kılıcıyla öldürülen Başak Cengiz'in nişanlısı Mahir Mızrak, Boz'un akli dengesinin yerinde olmadığı iddialarına tepki gösterdi. Mızrak, 'Gazeteciler fotoğraf çekerken yüzünü gizlemeyi akıl eden birinin deli olduğuna inanmamızı bekleyemezsiniz' dedi.

Başak Cengiz'in nişanlısı Mahir Mızrak, Can Göktuğ Boz'un akli dengesinin yerinde olmadığı iddialarına, sosyal medya hesabından tepki gösterdi.

Mızrak, Boz'un yakalandıktan sonra yüzünü gizlerken gazeteciler tarafından çekilen fotoğrafıyla birlikte paylaştığı mesajında, 'Samuray kılıcı ile cinayet işleyen, kendisine direnemeyeceğini düşündüğü için kadını hedef seçtiğini söyleyen, gazeteciler fotoğraf çekerken yüzünü gizlemeyi akıl eden birinin deli olduğuna inanmamızı bekleyemezsiniz' dedi.

"Annesinin de yargılanmasını istiyorum"

"Annesinin de yargılanmasını istiyorum"

Mahir Mızrak, Can Göktuğ Boz’un avukat annesi Ayşe Nejla Yomralıoğlu'nun da yargılanmasını istediğini belirterek, 'Annesinin yargılanmasını istiyorum. Böyle bir cani yetiştirdiği için, yaptığı şeyi savunacak kadar vicdansız olduğu için' yazdı.

"Seni çok seviyorum, çok özledim"

"Seni çok seviyorum, çok özledim"

Mızrak, Başak Cengiz ile çekilen fotoğraflarını da 'Nur yüzlü meleğim, bakmaya doyamadığım, dokunmaya kıyamadığım Allah'ıma emanetsin. Seni çok seviyorum, çok özledim. Allah'ım sabrını ver yarabbim çok zor çok' mesajıyla paylaştı.

Boz'un komşusu: "6 ay önce polis çağırdım"

Boz'un komşusu: "6 ay önce polis çağırdım"

Can Göktuğ Boz'un akli dengesinin yerinde olmadığı iddia ediliyordu.

DHA'nın haberine göre Boz'un komşusu Bahar Akkanat 'Benim yan bloğumda oturuyordu. 6 ay boyunca bağırtı seslerini duyuyordum. 3 ay önce polis çağırdım sesten rahatsız olup. Sabaha karşı küfürler edip duvarlara vuruyordu. Benim çocuğum var, bu sitede neredeyse 300 tane çocuk var. Hepimizi kesebilirdi' diye konuştu.

Boz'un yaşadığı sitede oturan bir kişi, 'Sürekli gece gündüz bağırıyordu. Son günlerde bağırışları sıklaşmıştı. Küfür ediyordu haykıra haykıra. Geçen gün kılıcı çocuklara göstermiş.Çocuklara kılıcı sallayarak 'Öldüreceğim sizi' demiş. Bu insanın hastanede olması gerekiyor neden burada?' sözlerini sarf etti.

Babası da Boz'un hareketlerini böyle anlatmıştı. 👇

ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Sevil Şahin

potansiyel seri katil yakalanmasa canı sıkıldıkça sokaklar da dolaşacak güçsüz gördüğü kadınlara saldıracaktı. akli dengesi yerinde değil diye işin içinden s... Devamını Gör

kabus

davranış bozukluğu, depresyon oluyor bu durum kişi zekidir ama kedide kesebilir insanda genelde kucuklukte dışlanan, kotu anilar yasayan duzgun iletisim kur... Devamını Gör

Ayşe Fatiha

Deli olsun olmasın cehennemin dibine kadar yolu var bir daha gün ışığı göremesin!