Görüş Bildir
Haberler
SADAT'tan Kılıçdaroğlu'na 1 Milyon TL'lik Tazminat Davası

SADAT'tan Kılıçdaroğlu'na 1 Milyon TL'lik Tazminat Davası

SADAT, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıdaroğlu hakkında 1 milyon TL’lik manevi tazminat açtı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, geçtiğimiz haftalarda İstanbul Beylikdüzü'nde bulunan Uluslararası Savunma Danışmanlık İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin (SADAT) önüne gitmişti. Kılıçdaroğlu'na çok sayıda CHP'li vekil de eşlik etmişti.

Burada bir açıklama yapan CHP lideri, 'Önünde bulunduğumuz SADAT paramiliter bir kuruluştur... Burası terörist yetiştiren bir kurumdur' diye konuşmuştu. Seçim güvenliğinin önemli olduğunu vurgulayan Kılıçdaroğlu, 'Seçimi gölgeleyecek, seçimin güvenliği sarsacak herhangi bir şey olursa sorumlusu burasıdır ve Saray'dır' ifadelerini kullanmıştı.

1 milyon TL'lik tazminat davası

1 milyon TL'lik tazminat davası

SADAT, Kılıçdaroğlu'na 1 milyon lira tazminat davası açtığını duyurdu. 

Dava dilekçesinde Kemal Kılıçdaroğlu’nun açıklamalarına yer verilerek 'Çok ağır ithamlarda bulunmak suretiyle müvekkil şirketin kişilik hakkına saldırı gerçekleştirilmiştir” denildi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
47
18
14
3
2
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Kürş Efendi

Bi dost tavsiyesi. Silahlanın. Kötü de olsa evinizde kendinizi koruyacak kadar silahlanın. Bunların niyeti iyi değil çok belli.

peynir çok pahalı

Üzmeyelim artık şu kılıçdaroğlunu. Adam nelerle uğraşıyor iyi sabrediyor. Son zamanlarda kılıçdar iyi çıkışlar yapmaya başladı "hesabını sorucaz eski chp değ... Devamını Gör

KucukEniste

ulen heryerden para arıyorlar