Görüş Bildir
Haberler
Sadakatsiz'in Ali'si Alp Akar 16 Yaşına Girdi! ''Üvey Annesinin Gülü"

Sadakatsiz'in Ali'si Alp Akar 16 Yaşına Girdi! ''Üvey Annesinin Gülü"

Kanal D ekranlarının soluksuz izlenen yapımlarından biri olan Sadakatsiz izleyiciyle buluşmaya devam ediyor. Sadakatsiz dizisinin genç ismi Alp Akar, oynadığı 'Ali' karakteriyle her hafta başarısından söz ettiriyor. Genç oyuncu  Alp Akar, 16 yaşına bastı. Dizide beraber rol aldığı isimlerden kutlama paylaşımları gecikmedi. Sadakatsiz'de Alp Akar'ın üvey annesini oynayan Melis Sezen'in doğum günü paylaşımı ise sosyal medyada gündem oldu. İşte tüm detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Daha önce 'Umutsuz Ev Kadınları', 'Bizim Hikaye' gibi dizilerde rol alan oyuncu Alp Akar, dün 16 yaşına bastı. Bir süredir  'Sadakatsiz' dizisinde Asya ve Volkan'ın oğulları 'Ali' karakterine hayat veren ve performansıyla adından söz ettiren Akar'ın doğum gününü; rol arkadaşları Nazlı Bulum, Melis Sezen ve Caner Cindoruk sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla kutladı.

"Mutlu Yaşlar Brom"

"Mutlu Yaşlar Brom"

Sadakatsiz dizisinde Volkan karakterine can veren Caner Cindoruk Alp Akar'ın yeni yaşını; 'Mutlu yaşlar brom' diyerek kutladı.

"Mutlu Yıllar Canımın İçi"

"Mutlu Yıllar Canımın İçi"

Sadakatsiz dizisinde' Nil'i canlandıran güzel oyuncu Nazlı Bulum ise Alp Akar'la aynı sahnede yer aldığı kareyi; 'Mutlu yıllar canımın içi' notuyla yayınladı.

''Üvey Annesinin Gülü"

''Üvey Annesinin Gülü"

En ilgi çekici paylaşım ise, Sadakatsiz'de Akar'ın üvey annesi Derin'i oynayan Melis Sezen'den geldi. Sezen paylaşımı ile güldürdü. Ünlü oyuncu, 'Doğum günün kutlu olsun Alp, üvey annesinin gülü' notunu paylaştı.

Bu Haberler De İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın