Görüş Bildir

2013'te trafik kazası geçiren ve ardından komaya giren David Pawlaczy isimli genç 3 ay sonra Ronaldo'nun golünü duyunca komadan çıkmıştı. Dün Real Madrid maçı için de Polonya'da bulunan Ronaldo, David Pawlaczy isimli genci otelde konuk ederek fotoğraf çektirdi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Portekiz'in İsveç karşısında 3-2 kazandığı maçta hat-trick yapan Ronaldo'nun 3. golünü duyan genç komadayken gözlerini açmıştı.

Portekiz'in İsveç karşısında 3-2 kazandığı maçta hat-trick yapan Ronaldo'nun 3. golünü duyan genç komadayken gözlerini açmıştı.

David Pawlaczyc 2013 yılında bisiklet sürerken bir kaza geçirip komaya girmişti. 3 ay komada kalan gence ailesi Real Madrid ve Portekiz Milli Takımı'nın maçlarını dinletiyordu. 19 Kasım 2013'te oynanan İsveç-Portekiz maçında Ronaldo'nun attığı 3. golden sonra gözlerini açan Pawlaczyc'in en büyük hayali Ronaldo'yla tanışmaktı. Olayı duyduktan sonra Ronaldo 2014 yılında genç ile tanışmıştı, bu ikinci karşılaşmaları oldu.

Daha Fazla Video İçin Onedio Video'yu Facebook'tan takip etmeyi unutmayın!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
46
21
8
2
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın

Türkiye'de olsa Sabri'nin golünü duyduktan sonra komadan çıktı ölü olarak.

Yusuf Avcı

Sadece başlıktaki virgül olmaması olayına dikkat çekmek için geldim.

MethodMan

Yeminle bende ona girdim yorum attım mesajını gordum kim komaya girmis belli degil 😀

say MA name gal

inanilmaz birsey... demek ki hastanin yaninda oturmak birsey ifade etmiyor, sevdigi seyleri hatirlatmak lazim...bilim henuz cok cok geride...