Görüş Bildir
Haberler
Popüler Kültüre Ait Hangi Vampir Olduğunu Söylüyoruz!

etiket Popüler Kültüre Ait Hangi Vampir Olduğunu Söylüyoruz!

Vampirler her zaman gizli arzularımızın sembolü oldular. Sence hangi vampir figürü olurdun?

Çöz ve öğren!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Şöyle bir düşün; tam şu an her şeyi geride bırakmak pahasına vampir olmak ister miydin?

2. Vampir ile sanat iç içedir... O zaman kendi dalını seç!

3. Arzular da önemlidir vampirler için... Nasıl tipleri arzularsın?

4. Peki vampir olsan nerede yaşamayı tercih ederdin?

5. Vampir olmanın en kötü yanı ne?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Hangisinin derdi sana sonsuz ömründe en ağır yük olur?

7. Favori günahın?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Lestat çıktın!

Lestat çıktın!

Gerçek bir sosyopatsın! 

Delilik ve dahilik arasında gidip gelen zihnin; acımasızlık ve bağlılıkla dolu bir kalbin var. Kendi kurallarını kendin koyuyorsun, ahlak konusunda bile! Kolay kolay pişman hissetmiyor, çevrendekileri yönlendirmeyi ve çekip çevirmeyi iyi biliyorsun!

Senin hakkında ne derlerse desinler, var olmuş en dürüst varlıklardan birisin. Ayrıca vampirliği de hakkını vererek yaşıyorsun. Asla vazgeçmeyen yapınla sonsuz yaşantını heyecan dolu geçireceksin!

Louis de Pointe du Lac çıktın!

Louis de Pointe du Lac çıktın!

Haddinden fazla iyi niyetli ve merhametlisin. Ama aynı merhameti kendine gösteremiyorsun. İnsanları oldukları gibi kabul ederken, kendini kabullenemiyor ve affedemiyorsun. Oysa herkes tarafından çok seviliyorsun zira kalbinin güzelliği dışına ve enerjine yansıyor. İnsanlar senin yanında olmak, güven hissetmek ve seninle bir şeyler paylaşmak istiyorlar. 

Bazen biraz fazla dramatik olduğunu kabullenmeli; olayların iyi tarafını görmeli ve doğanın kanunlarını kabullenmelisin. Yoksa sonsuz bir ömür melankoliyle geçmez!

Blade çıktın!

Blade çıktın!

Sen şimdiye kadarki en güçlü varlıklardan birisin; çünkü sadece başkalarını değil, kendi dürtülerini de alt etmeyi becerebiliyorsun. Kontrollüsün, ki bu pek çok insan için en zor şey! Yüksek ahlak anlayışın ile dostlara güven, düşmana korku saçıyorsun!

Herkesin hayatında senin gibi bir dost olmalı! Fakat sen de biraz kendinin dostu olmalı ve eğlenmeyi, biraz gevşemeyi ve bencil olmayı öğrenmelisin!

Adam çıktın!

Sadece Aşıklar Hayatta Kalır demişler; sen de hayatta kalanlardansın. Sen bir aşıksın... Fakat huysuz, asık suratlı, mızıkçı bir aşık! 

Dört dörtlük bir karakterin olmasına rağmen bazen daha esnek ve neşeli davranmayı, bazı şeyleri boş vermeyi öğrenmelisin. Sen sevdiklerine de, bize de lazımsın; çünkü senin dünyaya katacağın daha çok şey var!

Eve çıktın!

Eve çıktın!

Öyle bir zihnin var ki; sadece insan icadı sistemlerin değil; dünyanın ve hatta evrenin nasıl işlediğini biliyorsun. Bu bilgeliğini de sakin bir sessizlik ve kabullenmişlik ile taçlandırıyorsun. Gerçek bir tanrıçasın!

Sevdiklerine ışık, tutunacak dal, bir yuva oluyorsun. İçindeki sonsuz huzur seni hep mutlu kılacak!

Selene çıktın!

Selene çıktın!

Gençsin ve çok zekisin! Enerjik ve meraklı yapın sayesinde bu hayat yolunda pek çok maceraya koşacaksın; çoğu zaman kalbin kırılacak fakat bu seni yolundan alıkoymayacak. Sen demir gibisin!

Özgür ve güçlü yapın ile sevdiklerini koruyor, insanlara yardımcı oluyorsun. Adeta örnek alınası bir insansın!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
706
430
187
83
56
45
39
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Maide Bozkurt

vampir günlükleri diye bir dizi gerçeği var kim demiş dünyevi zevkler yok diye :D

Beyzanur Harman

O dizi çok güzel

Mustafa Karakoç

Lestat çıktın! Eyvallah. Bir de şuraya bir dipnot düşeyim bence tarihin gördüğü en acımasız Vampir bizim Gollum dur.....

Anime Cönavarı

Gerçek bir sosyopatsın! Delilik ve dahilik arasında gidip gelen zihnin; acımasızlık ve bağlılıkla dolu bir kalbin var. Kendi kurallarını kendin koyuyorsu... Devamını Gör